Kendi çocuğun olunca bildiğin herşey uçup gidiyor, elin ayağın tutmuyorya nasıl olabilir böyle bir şey,
aile hiç müdahelede bulunamamış mı?
ilk yardım dersi aldım ama panik anında ben de uygulayabilir miyim hiç bilmiyorum, hele ki çocuk...
Kendi çocuğun olunca bildiğin herşey uçup gidiyor, elin ayağın tutmuyorkızım ilk havale geçirdiğinde ben ne yapacağımı bilememiştim, amaçsızca sağa sola koşuyordum, hiç soğukkanlı değilim böyle durumlarda
Allah sabır versin aileye, gözlerinin önünde girmiş yavruları
Kendi çocuğun olunca bildiğin herşey uçup gidiyor, elin ayağın tutmuyorkızım ilk havale geçirdiğinde ben ne yapacağımı bilememiştim, amaçsızca sağa sola koşuyordum, hiç soğukkanlı değilim böyle durumlarda
Allah sabır versin aileye, gözlerinin önünde gitmiş yavruları
Mune ben tam tersi, çok soğukkanlıyım. Önce yapmam gerekenleri yaparım, elim ayağım sonra boşalır.Kendi çocuğun olunca bildiğin herşey uçup gidiyor, elin ayağın tutmuyorkızım ilk havale geçirdiğinde ben ne yapacağımı bilememiştim, amaçsızca sağa sola koşuyordum, hiç soğukkanlı değilim böyle durumlarda
Allah sabır versin aileye, gözlerinin önünde gitmiş yavruları
Nasıl nöbet geciriliyor neden ?? Gecms olsnnn bu aradayavrum 1,5 yaşında iken geçirdiği havale gözümün önüne geldi benimde...Kocaman bir yumru düğümlendi boğazıma..Ne zordu Allahımmm kimseye yaşatmasın..benki paniğim diyen insan yapılması ne gerekse yaptım oğlumun dili içeri kaçtışimdi tekrar nöbet geçirmemesi için gözüm gibi baktığım yavrum 6 yaşında delikanlım..Rabbim ailesine sabırlar versin çok zor.
Nasıl nöbet geciriliyor neden ?? Gecms olsnnn bu arada
Allah yardımcınız olsun cokkkk gecmis olsunsağolunn biz ateşli havale geçirdik nedeni ateşdi
1,5 yaşındaydı 2 saat öncesi doktordan gelip ilaçlarını verdiğim halde
çocuk kaskatı oldu elimde bilinci gitti dili geriye kaçtı
15 dk içinde hastaneye yetiştirdim karda kıyamette
tek şansım hastanenin yakın oluşu idi
doktor 7 yaşına kadar ateşten koruyacaksınız dedi 2.nöbet yaşanmaması için
38in üstünde her ateşimizi acillerde yatarak geçirdk eve asla gelmedik
2.nöbeti geçirmek tehlikeli olabilir dedi doktor hasar bırakabiliyormuşş
hep korkum buydu Allahıma şükür bidaha yaşamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?