Konya'da dolma yiyen çocuk öldü

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Konya'da 12 yaşındaki kız çocuğu, yediği dolmanın soluk borusuna kaçması sonucu hayatını kaybetti.

KONYA

Konya'da 12 yaşındaki kız çocuğu, yediği dolmanın soluk borusuna kaçması sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Ekmekkoçu Mahallesi Ayşe Kamerşah Caddesi'ndeki evlerinde ailesiyle yemek yiyen Raziye Koca'nın soluk borusuna dolma kaçtı.

Koca, nefes almakta güçlük çekince ailesinin ihbarı üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekibinin müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Baba Lokman ile anne Eşe Koca'nın ifadesine başvuran polis, kız çocuğunun daha önce boğazındaki rahatsızlık nedeniyle 2 ay hastanede tedavi gördüğünü belirledi.

Koca'nın cenazesi, incelemenin ardından otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

kaynak: http://aa.com.tr/tr/turkiye/soluk-borusuna-dolma-kacan-cocuk-oldu/567491
Muhabir: Ahmet Akbıyık

ya nasıl olabilir böyle bir şey,
aile hiç müdahelede bulunamamış mı?

ilk yardım dersi aldım ama panik anında ben de uygulayabilir miyim hiç bilmiyorum, hele ki çocuk...
Kendi çocuğun olunca bildiğin herşey uçup gidiyor, elin ayağın tutmuyor kızım ilk havale geçirdiğinde ben ne yapacağımı bilememiştim, amaçsızca sağa sola koşuyordum, hiç soğukkanlı değilim böyle durumlarda

Allah sabır versin aileye, gözlerinin önünde gitmiş yavruları

Çocuğunuz boğulduğunu izlemek sabır diliyorum
Her anne hemen hemen soluk borusuna birşeyler kaçma duyguyunu yaşamıştır özellikle şu yuvarlak şekerlerde

çok doğru, her şeyi pek bir bilen insanımdır. benim de annem olmasaydı kendi evladım gözümün önünde boğuluyordu. soluk borusuna şekerli leblebi kaçtı, babası da bende kalakaldık. sadece dövünüp ağlayabildim. annem müdahele etti. babası panikten karşı binadaki doktor arkadaşının numarasını bile bulup çeviremedi. kızım şimdi genç kız oldu ama hala o çaresizlik duygusunu bugün gibi hatırlıyorum.
Allah aileye sabır versin, kendi evladın olunca donup kalıyorsun.

anne babaya Allah sabır versin. Söylemesi kolay ama böyle durumlarda soğukkanlı olmak gerekiyor. Bende söz konusu çocuğum olunca panik oluyorum. Ama çocuğun boğaz rahatsızlığı varmış keşke dikkatli olsalarmış gerçi keşke demenin anlamı yok. Boğazımda sorun olmadığı halde ben yaprak sarmasını, lahana sarmasını falan yerken zorlanıyorum.

Offff ya offf, pisi pisine ölüm.

Gerçi yapacak birşey yok, ölüm bu, hep yaşı kocamışa gelmiyor, hani bazı ölümler ihmaldir ama bazılarında da ne yapsan boştur. Şimdi sarma yiyip öleceğini kim bilsin, soluk borusuna kaçmış bir de, müdahelesi zordur O anne ömrü boyunca sarmadan nefret edecek.

Yavrum ya, nur içinde yat...

Ben kız kardeşimin kolu kesildi de üstüne bi havlu koymayı bile akıl edemedim
Şoka girdim heralde kendisi bana havlu gibi birşey getir diyince kaptim havluyu bastım kolunun üstüne ellerim titreye titreye. .
Canım kardeşim 6 yıl oldu hala kolunu tam kullanamıyor

İçimi bi korku sardı canım daraldı öyle böyle değil ya

Mune ben tam tersi, çok soğukkanlıyım. Önce yapmam gerekenleri yaparım, elim ayağım sonra boşalır.

Kimse istemez tabii evladının gözünün önünde boğulmasını. Keşke doğum sonrası ilkyardım dersleri verilse, belki bir nebze faydası olur

Alah rahmet eylesin ya , çok üzücü... Ailesi perişan olmuştur...

Allah sabır wersin.. Rabbim ewlat acısı yaşatmasın inşallah..

yavrum 1,5 yaşında iken geçirdiği havale gözümün önüne geldi benimde...Kocaman bir yumru düğümlendi boğazıma..Ne zordu Allahımmm kimseye yaşatmasın..benki paniğim diyen insan yapılması ne gerekse yaptım oğlumun dili içeri kaçtı şimdi tekrar nöbet geçirmemesi için gözüm gibi baktığım yavrum 6 yaşında delikanlım..Rabbim ailesine sabırlar versin çok zor.

Nasıl nöbet geciriliyor neden ?? Gecms olsnnn bu arada

Nasıl nöbet geciriliyor neden ?? Gecms olsnnn bu arada

sağolunn biz ateşli havale geçirdik nedeni ateşdi

1,5 yaşındaydı 2 saat öncesi doktordan gelip ilaçlarını verdiğim halde

çocuk kaskatı oldu elimde bilinci gitti dili geriye kaçtı

15 dk içinde hastaneye yetiştirdim karda kıyamette

tek şansım hastanenin yakın oluşu idi

doktor 7 yaşına kadar ateşten koruyacaksınız dedi 2.nöbet yaşanmaması için

38in üstünde her ateşimizi acillerde yatarak geçirdk eve asla gelmedik

2.nöbeti geçirmek tehlikeli olabilir dedi doktor hasar bırakabiliyormuşş

hep korkum buydu Allahıma şükür bidaha yaşamadık

Allah yardımcınız olsun cokkkk gecmis olsun

Ben de küçükken böyle boğuluyordum az kalsın. Annem parmağını soktuğu gibi çıkarmıştı. Maalesef benim kadar şanslı değilmiş üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…