• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konyada doğum doktor öneri şikayet

My-little-bird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2021
1.369
3.709
48
31
Herkese merhaba. Konya için doğum doktoru arıyorum bir sürü isim var ama netleştiremedim. Hastane medicana ile medova arasında kaldım. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız🙏🏻Şimdiden teşekkürler.

Siz başka hastaneler demişsiniz ama Ben farabiye gitmiştim Refika selimoğluna o da çok iyi isterseniz bakın bir.

Siz başka hastaneler demişsiniz ama Ben farabiye gitmiştim Refika selimoğluna o da çok iyi isterseniz bakın bir.
Orada mı doğum yapmıştınız? Normal mi sezaryen mi? Bi de hastane temiz miydi. Farabi hiç duymamıştım seçenek olması iyi olur😇 aynı doktor mu yapmıştı takibi de

Orada mı doğum yapmıştınız? Normal mi sezaryen mi? Bi de hastane temiz miydi. Farabi hiç duymamıştım seçenek olması iyi olur😇 aynı doktor mu yapmıştı takibi de
Evet orada yaptım aynı doktor kontrolümü yaptı ben bebeğimin boynunda kordon vardı 2 defa kendi isteğimle sezeryan oldum. Evet temiz odaları tek kişilikte var ben özel oda da kalmıştım baya ilgililer de.

Evet 2 yıl önce ben evlenmeden önce annem doğum yapmıştı.bende yanında kaldım ve çok memnun kaldık sonrasın evlendikten sonra ben muayeneye gitmeye başladım Tülin hanıma gerçekten çok pozitif bir insan.onu istediğim zaman arayabiliyorum
Merhaba doğum yaptınız mı muayeneye mi gidiyorsunuz? Akademi hastanesi pek temiz değil demişlerdi o konuda bir bilginiz var mu

Arkadaşım Farabi Hastanesi'nde doğum yaptı. Doktoru da Mehmet Bardakçı. Çok memnundu doktorundan.

Eveet canım temizlik hususunda bir şikayetini duymadım, çok memnun bir şekilde taburcu oldu. Medova'da bir doktorla ilerliyordu ama doktorunu ilgisiz bulup Mehmet beyle devam etti sürece.

Kızlar hamile pilatesi düşünen varsa eğer Konya belediyesi yeni kayıt açmış online. 3 Aralık’a kadar kayıt olunuyor. 3 aylık 100₺ malzeme gönderecekler pilates için. Çok kafama yattı benim. 14. Haftadan sonra doktor izniyle yapılıyormuş.
Siz de bir bakın derim online olduğu için her yerden katılabilirsiniz.
Nilüfer Bzdgn on Instagram: “Güzel annelerim sizden ricam hamile pilatesi yapan annelerimin yorumları ile bunu daha cok hamile anne adaylarımın duymasını saglamak…”

Back