Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Canım ya cidden sen çok alıngansın. Ben seni kırmışım özür dilerim. Yapma böyle üzme kedini de beni de. Bilyosun doğum yaklaştıkça korkuyoruz. O yüzden merak ettiklerimiz hemen cevap bulsun istiyoruz. Çok afedersin canım belki ben hatalıyım .Teşekkür ederim
Canim Güler Hanim Da Iyi Bir Doktor Eğer şüphen Varsa Konya Hospital Naciye Hanm.yada Kizilay Hastanesine Jule'ye Gidebilirsin En Azindan Kafanda Tereddüt Kalmaz Hem Hastaneleride Görmüş Olursun Kizilay Ve Konya Hospital Da Doğum Yapan Arkadaşlarim Var Onlar Memnunlar Güler Hanima Ben Muayene Oldum çok Tatli Bir Kadin Ama çok Yoğun Fazla Gecikmeden Karar Vermelisin şimdiden Kolay Gelsin
meraba canım ben konya hospital de tülin hanımın hastasıydım.hatta bende erken doğum riski vardı.tülin hanım süper bir doktor.sezaryen ile erken doğum oldu neticede.ilgi ve alakası çok iyiy.herşeyden önce moral olarak çok fazla destekliyo.çok yumuşak bir bayan.ben konyanın taşkent kasdabasındayım.burdaki öğretmen arkadaşlarımve çalışmayan eşelrde dahil olmak üzere hep tülin hanımda doğum yaptıkçkim sorarsa öneriyoruz.yalnıa ondan randevu koparabilirsen şanslısın derim.çünkü aşırı yoğun bir doktor.naciye hanım da aynı hastanedeydi.tülin hanımı ben daha çok öneriyorum.yine sen bilirsin tabi.