Gelinlik Modelleri Konya'da acil gelinlikçi arıyorum acil yardım

morica

Miniginin @ nnesi
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
453
497
53
Kızlar haziran başı düğünüm var birkaç yere baktım fiyatlar 2.000,00 üzeri... Ben 1.500,00 geçmesin istiyorum. Diktirmek ya da kiralamak istiyorum
Konya'da bildiğiniz hem güncel modelleri olan hem de kaliteli ve hem de uygun fiyatlı gelinlikçi var mı ya da modaevi acil yardımlarınızı bekliyorum

canım ben 5 ay önce evlendimmm...keçecilerden kiralamıştım çok memnun kaldımm..
keçeciler ve sim gelinlik gayet güzel

Bende gelinliğimi Keçeciler gelinlikte diktirdim vede hiç memnun kalmadım.. Başta güzel bir göz boyuyorlar ama bence sakın oraya gitme bikere gelinliği diken bayan çok beceriksiz hiç güzel dikemiyor bende baya para vermiştim ama çok pişman oldum.. Yani şöyle söyliyim çok ama çok iyi pazarlık yap konyada nerde olursa olsun.. Ederinden çok fazla fiyat söylüyor gözünüde çok iyi boyuyorlar..

canım ben 5 ay önce evlendimmm...keçecilerden kiralamıştım çok memnun kaldımm..
keçeciler ve sim gelinlik gayet güzel

keçecileri bi arkadaşım da tavsiye etmişti narin e baktım ama fiyatlar çok uçuk geldi birkaç model vardı beğendiğim ama diğer modellerde de istediğim şekilde değişiklik yapabileceklerini söylediler... Poff çok seçiciyim umarım istediğim gibi bi model bulurum...
Sim gelinliğe de bi bakayım cevabın için teşekkürler arkadaşım

Acaba diktirdiğin için mi böyle bi sonuçla karşılaştın diktirmek daha büyük risk gibi geliyor bana sanki bi yandan da istediğim kurguladığım modeli bulamıyorm bi türlü pazarlık şart gerçekten fiyatlar çok uçuktu sorduğum yerlerde

bence konyadaki gelinlikçilerin çoğunu gezip şöyle bir göz atın, sonra da gözünüze kestirdiğinizle anlaşmaya varmaya çalışın. yoksa burdan objektif değerlendirmeler çıkacağını sanmıyorum, bir de zevk meselesi. mesela ben gelinlik bakarken tokattaki bir gelinlikçi, tokatlı gelinlerin artık daha sade ve şık gelinlikler tercih ettiğini taşlıların, taftaların saten kumaşların ağırlıkta olduğu gelinlikleri seçmediklerini söylemişti. halbuki izmire gelinlik almaya gittiğinde, sivasta çalışan bir meslektaşı da sivasa sürekli taşlı boncuklu bol satenler parlaklar olan gelinlikler götürürmüş, senin aldıklarından sivasta gitmiyor demiş. zevk meselesi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…