konya selçuklu hastanesinde doğum yapanlar bizimle bilgi paylaşırmısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yoye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yoye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
136
0
96
40
İzmir
konuyla ilgili arama yaptım başlık bulamadım, ben başlık açtım:) yaklaşık 3-4 hafta sonra selçuklu hastanesinde nil hanımda sezaryen doğum yapacağım , ama hastanede doğum yapanlardan bi türlü bilgi alamıyorum, bulamıyorum. benim gibi merak eden arkadaşlara yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürlerrrr

kimseden cevap alamamışız , çok vakit yok ama bekliyorum inşallah bikaç cevap gelir:97:

canım merhaba
nil hanıma olcam demissin şöyle söyleyeyim halam ikinci cocugunu nil hanımda dogurdu hamileligide onun kontrolunde geçti o cok memnun kalmıstı yine olsa yine nil hanıma giderim der hala
amaaa geçenlerde bi akrabamızın sezeryanla dogumu sırasında nil hanım ayagını kırmış bebegin 2 aya yakın alçıda durdu minicik bebek cok zor oldu oda hep asla hakkımı helal etmem diyo gerçi iyiki kırıldıgını söyledi o söylemese ben belki bi süre anlamayabilirdim falan dedi

yani senı korkutmak istemem ama ben böyle iki örnege şahit oldum inşallah sorunsuz bi dogum olur senin için allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın inşallah

Canım bende Hikmet beye yaptırdım doğumumu.Doğumumu sorarsan mükemmel bir doktor.Sezeryan oldum fakat dikişizimçok belli deil ayrıca ameliyat yerimde ne bir sorun oldu ne başka bir şey.Sezeyan yapan çoğuinandan hep duyarız yok açılma oldu yok kaç hafta acısını çektim gibilerinden Allah'ıma bin şükür hiçbirini yaşamadım.Üstelik3 günde ayağa kalktım azcık zorlamayla da olsaVe çok ilgili bir doktor.
Ama hastaneye gelirsek..Özel oda da kaldım daha rahat ederim diye fakat hiç öyle olmadı.Odaları çok bakımsız ve boğuk.Diğer hastanelerde gördüğüm odaların binde biri değil verdiğm paraya acıdım inan ki.
Hastane çalışanları da biraz sorumsuz.Mesela doğum yapmışım ben ameliyathanedeyken bebeği çıkarmışlar böyle çarşaf gibibişeye sarıp ailem sormasa sizin çocuğunuz demiyorlarmış.Hemen çocuğu kaçırır gibi götürmüşler eşim ve annem peşinden koşmuşlar zorla yakalamışlar çocuk bizim mi yüzüne bakalım diye çarşafı açıp yüzüne bakmışlar.Yoksa adam yerine koyupta sizin bebeğiniz bakın d,yen kimse olmamış yani.Allah korusun bizimkiler çocuğa zorla bakmasalar kötü niyetli başka insanlar başka bişey yapsa haberimiz bile olmazdı.ÇOk sorumsuz bir davranış.
Ayrıca gece yatarken hastanede hemşireleri çağırırsan çok güzel ilgileniyorlar ama çağırmasan onlarında işine geliyor ve ilgilenmiyorlar.Yine de doğumum güzel geçtiği için ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirdiğim için bunları görmemezlikten geliyorum.Siz yine de uyanık olun canım her konuda.yeteri kadar görevlerini yapmaları için siz tetikleyin ki mutlu ayrılın hastaneden.İyiler ama biraz dürtmek gerekior dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…