- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Konya şehir Hastanesi'nde aşılama
- Konu Sahibi dilasa01
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama 1 aşilaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben Ümmü Gülsüm hanıma gidiyorum tüp bebek merkezi diye geçiyor öncelikle adetin ikinci veya üçüncü günü gitmeniz gerekiyor sonrasında tahlil aliiyor esinizden sperm testi ve sizden rahim filmi isteniyor ona göre tedavi başlanıyormerhaba
bende şehir hastanesine gideceğim randevu aldım ama hangi doktora gittiniz memnun kaldınız mı ? Birde hangi tahlilleri istediler. Normalde adetin 2. günü falan gitmeliyim ama randevu bulamıyorum o tarihlerde sizin süreç nasıl işledi. Teşekkürler.
Hayırlısı inşallah canım ben femera hap başladım polikistik overliyim adet sandığım kanama ara kanama gibi bişey ooldu ilacın 5. Günü. Adet kkanamasi gördüm tekrar yummurtamda. 5 m. Olunca kontrol hapı kullanmaya başladım regllim az kaldı kısmetse bu ay sonu baslicaz tekrardannTeşekkür ederim. Ben de Dilay hanıma gideceğim. Bakalım randevu bulmak biraz sıkıntı oluyor ama bulacağım artık. Sizin tedaviniz başladı mı ?
Dilay hanım nasıl arastirdiniz mi ben yanliislik. La normal kadın doğum polikliniğe sandım tüp bebek merkezine almışım sannns burda süreç daha hizllu ilerliyor oylelikle gelişme olduHayırlısı inşallah canım ben femera hap başladım polikistik overliyim adet sandığım kanama ara kanama gibi bişey ooldu ilacın 5. Günü. Adet kkanamasi gördüm tekrar yummurtamda. 5 m. Olunca kontrol hapı kullanmaya başladım regllim az kaldı kısmetse bu ay sonu baslicaz tekrardann
Evet ben de randevu bulamam diye düşünerek gitmiyordum. Testleri yaptırınca tekrar gideceğiz inşallah.Bir kere randevu alıp gittinmi sonrasında gerekk kalmıyor tedaviyye. Başlayınca istediğin zman gidiiyorsun
Çok iyi denk gelmiş o zaman. İnşallah güzel sonuçlar alırız.Dilay hanım nasıl arastirdiniz mi ben yanliislik. La normal kadın doğum polikliniğe sandım tüp bebek merkezine almışım sannns burda süreç daha hizllu ilerliyor oylelikle gelişme oldu