• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Konya Novafertilde tüp bebek yaptıranlar buraya

Mercan65

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
289
112
103
35
Merhaba arkadaşlar 20 gün sonra Konya’da tedaviye başlayacağım. Giden oldu mu aramızda hangi doktoru tercih ettiniz?

Kızlar merhaba tüp bebek yaptırmıştım kimyasal gebelik ile sonuçlandı elimde ilaçlar kaldı almak isteyen olursa uygun fiyata vercem konyada olanlar yazabilir

Kızlar acil yarın için iyi bi doktor lazım dış gebelikten yada kimyasal gebelikten anlayan

Bnde orda yaptırdım kimyasalla sonuçlandı doktorunuz kimdi şimdi dondurulmuşlarım var korkuyorum onlarda mı öyle diye 😔

Sizinle başka formda da konuşuyorduk ama aynı yerde yaptırmışız bnmde kimyasalla sonuçlandı 😔
Çok üzüldüm canım 😔 ama hayırlısı böyleymiş demekki nan bende düşünüyorum dondurulmuşlarda sıkıntı var mı diye 😔peki senin düştü mü değerlerin kaç şimdi

Bnde orda yaptırdım kimyasalla sonuçlandı doktorunuz kimdi şimdi dondurulmuşlarım var korkuyorum onlarda mı öyle diye bnm
Bnmde ikincisi dondurulmusla oldu canım ve yine başarısız oldu ama bnce doktorun hatasıydı ilkinin neden tutmadigiyla ilgili tek tahlil yapmadan 2. Tedaviye geçtiler.tekrar yaptiracaksan önce bi tahlil yaptırmak istiyorum neden olmadığıyla ilgi diye söyle kabul etti gerçi bnm doktor sonradan gerek yok bana güvenin dedi ama siz tahlil istiyorum diye ısrar edin ve detaylı bi şekilde anlatmalarını isteyin bn pişman oldum tahlil yaptirmadigima siz pişman olmayın. Bu arada sizin doktorunuz kimdi?

Çok üzüldüm canım 😔 ama hayırlısı böyleymiş demekki nan bende düşünüyorum dondurulmuşlarda sıkıntı var mı diye 😔peki senin düştü mü değerlerin kaç şimdi
Dün baktırmıştım cnm düşmedi kanamam yeni başladı onunla düşecektir artık değerimde

Bnmde ikincisi dondurulmusla oldu canım ve yine başarısız oldu ama bnce doktorun hatasıydı ilkinin neden tutmadigiyla ilgili tek tahlil yapmadan 2. Tedaviye geçtiler.tekrar yaptiracaksan önce bi tahlil yaptırmak istiyorum neden olmadığıyla ilgi diye söyle kabul etti gerçi bnm doktor sonradan gerek yok bana güvenin dedi ama siz tahlil istiyorum diye ısrar edin ve detaylı bi şekilde anlatmalarını isteyin bn pişman oldum tahlil yaptirmadigima siz pişman olmayın. Bu arada sizin doktorunuz kimdi?
Dilek hanım benim bana genetik testi yaparızbelki dedi neden tutmadı diye

Back