Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Konya Novafertilde tüp bebek yaptıranlar buraya
- Konu Sahibi Mercan65
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- konya konya novafertil tüpbebebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 53
- 36
Kızlar merhaba tüp bebek yaptırmıştım kimyasal gebelik ile sonuçlandı elimde ilaçlar kaldı almak isteyen olursa uygun fiyata vercem konyada olanlar yazabilir
Geçmiş olsun nerde yaptırmıştınız
- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 53
- 36
Ben antalyada yaptırdım ama şu an konyadayım artık antalyada yaşamıcağım için eczaneye de geri götüremedimGeçmiş olsun nerde yaptırmıştınız
- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 53
- 36
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun nerde yaptırmıştınız
- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 53
- 36
Bn iki kere orda yaptırdım canımMerhaba arkadaşlar 20 gün sonra Konya’da tedaviye başlayacağım. Giden oldu mu aramızda hangi doktoru tercih ettiniz?
Hangi doktoru tercih ettinizBn iki kere orda yaptırdım canım
Sizinle başka formda da konuşuyorduk ama aynı yerde yaptırmışız bnmde kimyasalla sonuçlandıKızlar acil yarın için iyi bi doktor lazım dış gebelikten yada kimyasal gebelikten anlayan
- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 53
- 36
Çok üzüldüm canım ama hayırlısı böyleymiş demekki nan bende düşünüyorum dondurulmuşlarda sıkıntı var mı diye peki senin düştü mü değerlerin kaç şimdiSizinle başka formda da konuşuyorduk ama aynı yerde yaptırmışız bnmde kimyasalla sonuçlandı
Allah en yakın zamanda nasip etsin inş. Kimyasal gebelik olduğu ne zaman anlaşılıyorSizinle başka formda da konuşuyorduk ama aynı yerde yaptırmışız bnmde kimyasalla sonuçlandı
Fuat ali beye gittimHangi doktoru tercih ettiniz
Bnmde ikincisi dondurulmusla oldu canım ve yine başarısız oldu ama bnce doktorun hatasıydı ilkinin neden tutmadigiyla ilgili tek tahlil yapmadan 2. Tedaviye geçtiler.tekrar yaptiracaksan önce bi tahlil yaptırmak istiyorum neden olmadığıyla ilgi diye söyle kabul etti gerçi bnm doktor sonradan gerek yok bana güvenin dedi ama siz tahlil istiyorum diye ısrar edin ve detaylı bi şekilde anlatmalarını isteyin bn pişman oldum tahlil yaptirmadigima siz pişman olmayın. Bu arada sizin doktorunuz kimdi?Bnde orda yaptırdım kimyasalla sonuçlandı doktorunuz kimdi şimdi dondurulmuşlarım var korkuyorum onlarda mı öyle diye bnm
Ali acar diye bi doktor varmış canım alanında baya uzman bi doktormus onu bi araştır istersenKızlar acil yarın için iyi bi doktor lazım dış gebelikten yada kimyasal gebelikten anlayan
Dün baktırmıştım cnm düşmedi kanamam yeni başladı onunla düşecektir artık değerimdeÇok üzüldüm canım ama hayırlısı böyleymiş demekki nan bende düşünüyorum dondurulmuşlarda sıkıntı var mı diye peki senin düştü mü değerlerin kaç şimdi
Dilek hanım benim bana genetik testi yaparızbelki dedi neden tutmadı diyeBnmde ikincisi dondurulmusla oldu canım ve yine başarısız oldu ama bnce doktorun hatasıydı ilkinin neden tutmadigiyla ilgili tek tahlil yapmadan 2. Tedaviye geçtiler.tekrar yaptiracaksan önce bi tahlil yaptırmak istiyorum neden olmadığıyla ilgi diye söyle kabul etti gerçi bnm doktor sonradan gerek yok bana güvenin dedi ama siz tahlil istiyorum diye ısrar edin ve detaylı bi şekilde anlatmalarını isteyin bn pişman oldum tahlil yaptirmadigima siz pişman olmayın. Bu arada sizin doktorunuz kimdi?
- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 53
- 36
Anladım canım benim kanamaylada düşmedi değeröyle git gel sürekli kan vere vere hâl kalmadıDün baktırmıştım cnm düşmedi kanamam yeni başladı onunla düşecektir artık değerimde
Yaptır canım o zaman mutlakaDilek hanım benim bana genetik testi yaparızbelki dedi neden tutmadı diye