Kına Gecesi konya merkezde kına yapabıleceğim bi yer

arkadasın biri bu konuda sarı düğün salonunu önermiş bende orayı merak ettim ucuz gibi bi bakmak konuşmak lazım. bende seninle aynı durumdayım canım bi yerler bulablirsek birbirimizle paslaşalım olmazmı.

Kızlar konu baya zaman önce açılmış ama umarım bi cevap alabilirim. Bende temmuz ayı için kına mekanı arıyorum. Varmı uygun bütçeli önerebileceğiniz bi yer?

Kızlar konu baya zaman önce açılmış ama umarım bi cevap alabilirim. Bende temmuz ayı için kına mekanı arıyorum. Varmı uygun bütçeli önerebileceğiniz bi yer?

Özellikle aradığın bir muhit var mı?

Meşhur yerler genelde pahalı oluyor 1000'den aşağı değil, orkestra pasta vs. Biraz uzak yerlerde, mahallelerde uygun fiyata yerler bulabilirsin. Yukarda tavsiye edilen Sarı Düğün Salonu fena değildi, yerler fayans filan, okul salonu kıvamında, gittim gördüm, fiyatı da uygundu 2014'te sorduğumuzda, ama bazı aileler evlerine uzak diye razı gelmiyor.

Aklıma taksit taksit geliyor, İhsaniye'de Ersin Düğün Salonu var, fiyat sorulabilir. Yine İhsaniye'de Ersin'in kardeşinin mi amca oğlunun mu bir salon daha var (adını unuttum, hatırlayınca yazayım), oraya da bakılabilir.

bosna hersek civarı düşünüyorum bulabilirsem

Ne kadar bütçe ayırdınız, uygun fiyat sizin için nedir? Bosna-Hersek'te salonlar pahalı, 3000 TL civarı idi geçen sene, Kardelen, Hanzade filan. Bosna-Hersek'e yakın olan İstanbul Yolu üzerindeki Lalezar, Sezerhan da fiyat olarak bu civarlarda. Bize pahalı gelmişti, sizin durumunuzu bilmiyorum.

Arkadaşlara bilgi olması için birkaç isim daha yazayım; çok büyük bir mekân aranmıyorsa Nalçacı'da Orkide ve Gökkuşağı salonları var, fiyatları nasıl bilmiyorum ama sorulabilir. Gökkuşağı'nın kolonları fazla, sahneyi fazla göremiyorsunuz, belki fiyatı o yüzden uygun olabilir.

İhsaniye'deki diğer salonun adını hatırladım, İlk Adım Düğün Salonu. Bu sene fiyatları fazla bilmiyorum ama siz verdiğim isimleri internetten aratıp telefon numaralarına ulaşabilir, fiyat sorabilirsiniz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…