• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya medicana hastanesi dr.özlem kayacık günday hakkında bilgisi olan varmı ?

celbera

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
2.502
96
363
40
Merhaba hanımlar.özlem hanıma muayene olan varmı? Muayenesi ilgisi nasıl cumartesiye randevu aldım bi deneyimi bi duyumu olan varsa lütfen paylaşsın.inşallah gittiğim son dr olur.

Muayne oldum kendisine...soguk ilgisiz..soru sormadan konusmuyor agzindan lafi cimbizla aliosun resmn bir daha gitmedim. Su anki doktorumdan cok memnunun.

Ya tabi beklentiye gore degisir ozlrm hanim iyi bir doktor olabilir ama benim beklentilerimi karsilamadi birazda guler yuz olmali yani...su an hospitalde aysel kamere gidiyorum..

Ben de bir kere gittim canım sanki devlet hastanesine gitmiş gibi resmen geçiştirdi. Nerdeyse 3 lü test zamanı geldi istemediğim halde bilerek yaptırmadığım 2 li testi yaptırmam için ısrar etti. Üstelik çoğu doktor istiyorsanız yaptırın gerek yok demesine rağmen. Tabiki özel hastaneler de para kazanma önemlidir. Normal ama bu kadar belli edip üstelik ilginin de sıfır olmasından dolayı kendimi çok kötü hissettim. İletişim sıfır. Ancak soru sorarsam cevap alabildim ki bu cevaplarda geçiştirilerek verilen cevaplardı. Üstelik hiç profesyonel çalışma şekilleri yok. İlk hastası olmama rağmen önden iki kişiyi aldılar. Hasta sırası gelince deskteki sekreter yerine odadan çağırıyorlar aynı devlet hastanesindeki gibi. Başta hastaneni görüntüsünden etkilendim. Fiyatlar diğer özel hastanelere göre çok fazla. Ama benim için fiyat önemli değildi. Fiyatlar bu kadar pahalıysa herhalde hizmet te çok iyidir diye düşündüm. Sonuç hayal kırıklığı!!!

Birkez gittim Özlem hanıma çok soğuk ilgisiz ve ağzından cımbızla laf alabiliyorsun. Belkide bana öyle bir anı denk geldi bilemiyorum.

Back