• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya Lazer epilasyon için yardım lütfen.

sema_as

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
7
0
36
Ankara
merhaba arkadaşlar.erkek arkadaşım antidepresan kullanması nedeniyle vücudunda kıllanma olmuş bunlar koyu ve sert omuz bölgesinde.Doktora gttik ilacını kesmesni söyledi testler yapıldı fakat tedavinin lazer epilasyon olduğunu söyledi.bizde yaptırmak istiyoruz.Ben ona hallederim dedim.Bildiğiniz gidebileceğimiz bir yer varmı önerebileceğiniz kesin çözüm ve fiyat bizim için en önemli olan şey.

şimdiden teşekkürler..

Canım benim istanbulda salonum var ama doktorumuz konyalı orda fazlasıyla tandıdığı vardır yarın bilgi alıp özelden yazarım horman tedavisi süresince sonuç alamayacağı doğru bizimde bi hastamız karaciğer rahatsızlığı sebebi ile aşırı tüylenio ama ilacıda bırakamıo

Canım benim istanbulda salonum var ama doktorumuz konyalı orda fazlasıyla tandıdığı vardır yarın bilgi alıp özelden yazarım horman tedavisi süresince sonuç alamayacağı doğru bizimde bi hastamız karaciğer rahatsızlığı sebebi ile aşırı tüylenio ama ilacıda bırakamıo
yok zaten 1 sene önce ilacı kesti.hastaneye gidip kontrollerden geçti şuan hormonlarında bi sorun yok.ilacı kullandığı süre zarfında bozuldu sanırım.Şuan kan tahlillerinde falan hormonları normal çıktı.Yani lazer tedavisi cevap verebilirmiş öyle söylendi.Gerçekten yardımcı olursan çok sevinirim.Senin mesajını bekliyorum.Özel mesaj atamıyorum kusura bakma yeni üye olduğum için mesaj sayım yetersizmiş :(

Bu inciyi begenenler neden hep ayni seyleri yazıyor ? Hepsini inceledim . Kendiniz mi yorum yapiosunuz anlamadm .

Back