Konya-labioplasti

Canlicenaze

Aktif üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
470
311
arkadaşlar Konya da hiç labioplasti olan Yok mu :KK43: ben yaptırmak istiyorum. Şehir dışına çıkma imkanım yok. Burda çok iyi bildiğim bi kadın doğumcu var ama bilmiyorum yapıyor mu

arkadaşlar Konya da hiç labioplasti olan Yok mu :KK43: ben yaptırmak istiyorum. Şehir dışına çıkma imkanım yok. Burda çok iyi bildiğim bi kadın doğumcu var ama bilmiyorum yapıyor mu
Genelde 3 büyük şehirde tavsiye ediyorlar

Konya da küçük bi şehir değil gelişti baya bence yaptırabilirsin ki bi çok yer var konyada estetistik cerrahi olan doktorlar ve hastaneler

Yani güvenirde yaptırırsam burda yaptırırım ilerleyen zamanda. Yoksa ancak evlendikten sonra yaptırabilirim başka şehirde. Anneme bile bahsedemiyorum bu konudan. Yaptırsamda gizli saklı yaptırırım cünkü

Kızlar bi şey sorcam. Bu sorunu yaşayanlara. Benim tek taraflı sarkıklık vardı. Şimdi diğer tarafı da öyle olmaya başlamış gbi geliyor. Yani afedersiniz baktığım zaman fark ediyorum uzamış gbi mi ne. Sarkık duruyor. Sizde de öyle bi durum oldu mu sonradan? Böyle olan var mı?

Konyada 10 gün önce beyhekim hastanesinde oldum. Normalde en fazla bir gün yatacağınız küçük bi operasyon. Ama sonrasında çok fazla sıkıntı çektim. Ameliyattan sonra hematom meydana geldi tekrar ameliyathaneye gittim. Epidural anesteziye alerjim varmış 3 gün boyunca katı sıvı hiçbir şey tüketmedim ve anestezi uzmanı "psikolojik" dedi. Sonrasında özele gittik ve anestezi yan etkisi olduğu anlaşıldı. Dün tam iyi oldum derken dikişim patladı ve tekrar dikiş atıldı. Şu sıkıntıyı çekeceğimi bilsem asla olmazdim daha önce burun estetiği oldum çok kolay geçmişti ameliyatim. Binde bir olan şanssızlıklar beni buldu. Küçük bi ameliyat diye çok araştırmadim. Keske burun ameliyatımi yapan plastik cerrahiye olsaydım.

Rukiye hanım aslında çok iyi bi doktor hastalari memnun. Ama bende böyle bi sıkıntı çıktı maalesef. Gözünüzü korkutmasin ama küçük bi ameliyat diyip geçmeyin ufak da olsak riskler var. Daha bir hafta daha yataktan kalkmamam lazim psikolojik olarak da çok kötü durumdayim artık. En çok yoran şey ise kimse anestezi yan etkisi demedi ve ağlaya ağlaya eeg kbbye gittim. En son çıkışımizi isteyip kazım hocaya gittik Kızılay hastanesinde. Kimse bi şey bulamayınca ailem nörolojik bi sıkıntı çıktı sandı. Çünkü hiç yürüyememistim. Doktor hatası olan bir şey değil, 100 hastadan 3unde olur ama doktorun hatası bize bunu söylememesi... Umarım şimdi dikişlerim tutar tekrar uğraşmam.

Ayrıca konyada iyi plastik cerrahi yok diye düşünme. Nurten Yavuz, Mehtap karamese gibi doktorlara şehir dışından hastalar geliyo. Özel iyi devlet kötü gibi de bi algin oluşmasın önemli doktorun tecrübeli ve iyi olması. Burun ameliyatımi devlette olmuştum konyada ve aşırı memnunum.

Ailenle yaşıyosan gizli saklı yaptırabileceğin ameliyat değil ayrıca sağlık sonuçta bu. Dikişlerden ötürü yürümen zorlasicak ve bir gün sonda takilacak birinin sana yardımcı olması lazım. Her şey yolunda giderse bile 1 hafta evde dinlenmen lazım. Küçük de olsa dikiş atılıyor yani :)

Çok teşekkür ederim ya Allah razı olsun bütün deneyimlerinizi yazdığınız için. Peki ne kadara oldunuz ameliyatı

X