-
- Konu Sahibi MuhendisYas
Canım benim tavsiyem Medova Hastanesi Seçil Hanım. Ben de tüp bebekle hamile kaldım ve bir arkadaşım da aynı şekilde hamile şuan. İşini özverili ve sistemli bi şekilde yapıyor çok dikkatli ve sakin birisi. Ben çok memnunum. Seçil hanımın alanı tüp bebek olduğu için gebelik takibini başka doktorla sürdürmek istiyorum. O yüzden doktor arayışındayım. Sanırım Mehmet bardakçıda karar kıldım bakalım hayırlısıHerkese merhabalar, gönlünüzde ne varsa gerçekleşmesi dileği ile. Sizlere bir sorum olacaktı. 6 aydık özel bir doktor ile klomen+çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Rahim filmi çekildim kasım ayında bugün adet oldum yine olmadı. Süre az gelebilir ama artık hedeflerim var ve psikolojik olarak yıprandım. Tüp bebek için önerebileceginiz bir doktor var mıdır? Teşekkür ederim.
çok sevindim, sağlıklar kavuşmanız dileği ile. Novafertilde olmayı çok düşünmüyorum geriye zaten Medova kalıyor çok teşekkür ederim. Ben de size bir doktor önereyim başaran klinik Ahmet başaran. Mükemmel bir doktor kendisi.Canım benim tavsiyem Medova Hastanesi Seçil Hanım. Ben de tüp bebekle hamile kaldım ve bir arkadaşım da aynı şekilde hamile şuan. İşini özverili ve sistemli bi şekilde yapıyor çok dikkatli ve sakin birisi. Ben çok memnunum. Seçil hanımın alanı tüp bebek olduğu için gebelik takibini başka doktorla sürdürmek istiyorum. O yüzden doktor arayışındayım. Sanırım Mehmet bardakçıda karar kıldım bakalım hayırlısı
Evet herkesten duyuyorum Ahmet başaranıçok sevindim, sağlıklar kavuşmanız dileği ile. Novafertilde olmayı çok düşünmüyorum geriye zaten Medova kalıyor çok teşekkür ederim. Ben de size bir doktor önereyim başaran klinik Ahmet başaran. Mükemmel bir doktor kendisi.
Evet herkesten duyuyorum Ahmet başaranıMuayene ücretleri biraz yüksek geldi ama sıkıntılı bi durum olursa direk oraya giderim teşekkür ederim
Evet herkesten duyuyorum Ahmet başaranıMuayene ücretleri biraz yüksek geldi ama sıkıntılı bi durum olursa direk oraya giderim teşekkür ederim
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, doğru diyorsunuz. Ben doktor konusunda çok seçici biriyim. Gebelik konusunda gitmedim Hikmet Beye ama sanki gebeleri de alttan muayene ediyor gibi geldi. Bazı doktorlar hiç bakmıyormuş bile. Ben de her şeyde alttan muayene etmeyen bir doktor istiyorum. Var mı doktor öneriniz?Hekimi beğenme durumu biraz da hastanın beklentisi ile alakalı bir durum galiba. Ayrıca aradaki etkileşimde önemli. Bazı insanlar ile başından yıldızın uyuşmaz ki biz gebeler hormonların etkisi bebeğimizin sağlığı doğum endişeleri derken kopukluklar yaşayabiliyoruz. Mesela tüp bebek için gittiğimiz doktorumuz tüm riskleri, ihtimalleri en başından söyleyen umutlanmamamız için bizi frenleyen ama umutsuzluğa da kapılmamızı istemeyen bir yapıdaydı. Gerçekçi bir hekimdi. Gebelik haberini aldığımızda doğum yapana kadar tetikte olmak lazım demişti. Beni olumsuz etkilemedi bu ama eşim kötü oldu. Hevesimiz kursağımızda kaldı. Niye dedi ki öyle birşey demişti.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, doğru diyorsunuz. Ben doktor konusunda çok seçici biriyim. Gebelik konusunda gitmedim Hikmet Beye ama sanki gebeleri de alttan muayene ediyor gibi geldi. Bazı doktorlar hiç bakmıyormuş bile. Ben de her şeyde alttan muayene etmeyen bir doktor istiyorum. Var mı doktor öneriniz?
Biz Novfertil Ali Sami bey ile tedavi olduk. Öncesinde Ali ACAR' a gittik aşılama ya da tüp bebek yapın dedik. Sizin çocuğunuz olur dedi. Gonal f verdi saatler süren beklemeler vs derken çok sıkıntılı geçti. Olmadı. Sonra bir tanıdık 10. Tüp bebek denemesini Ali Sami Bey'de yaptırdı. Çocuğunu kucağına aldı. Biz de o sebepten oraya gittik. Bizim de oldu çık çok şükür. Tedavi sonrası araştırdığımda Seçil Hanımı çok öneren olmuştu.Herkese merhabalar, gönlünüzde ne varsa gerçekleşmesi dileği ile. Sizlere bir sorum olacaktı. 6 aydık özel bir doktor ile klomen+çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Rahim filmi çekildim kasım ayında bugün adet oldum yine olmadı. Süre az gelebilir ama artık hedeflerim var ve psikolojik olarak yıprandım. Tüp bebek için önerebileceginiz bir doktor var mıdır? Teşekkür ederim.
Ali acara gidiyorum ve gercekten cok memnunun meram tipda calisiyor ancak ozel muayeneside varArkadaşlar Konya’da kadın doğum doktoru önerisi alabilir miyim? Hastane de önemli tabi. Hangi doktordan ve hastaneden memnunsunuz yeni başlayacağım karar veremedim bir türlü
Zaten novafertile gitmeyin bnm doktorum ali fuat beydi ama ilgi alaka hic yoktu her gittigimizde kan tahlili aldilar falan en son yapilan tahlilleri istedim 3 4 kadar sadece sonuc verdiler bana 2 kere basarisiz tüp bebek denememiz oldu keske hic oraya giymeseydimçok sevindim, sağlıklar kavuşmanız dileği ile. Novafertilde olmayı çok düşünmüyorum geriye zaten Medova kalıyor çok teşekkür ederim. Ben de size bir doktor önereyim başaran klinik Ahmet başaran. Mükemmel bir doktor kendisi.
Benim kanımda devamlı enfeksiyon çıkıyor doktorlar bulamıyor, kadın doğuma gidip baktırmamı istedi doktorum. O zaman ilk defa muayene oldum alttan baktı. Sonra 2 ay hasta olmadım gebe olup olmadığıma yine alttan baktı. Odasında yatak görmedim. 2 defada koltuğa oturttu. Yengem mesela bir doktora gidiyor yıllardır hiçbir zaman alttan muayene etmemiş doktor. Ben de bu sene gebelik düşünüyorum ama her defasında alttan mı muayene edecek diye düşündüm. Eğer öyleyse ben de başka bir doktor arayışına gireceğim ama hamile olduktan sonra da doktor bulmak zor olur diye düşünüyorum. Bir de her gittiğimde 1 saat neredeyse bekliyorum. Burada devamlı giden varsa da beni bilgilendirir diye düşündüm.Biz çocuğumuz olmadığı için 3 yıl kadar önce Ahmet Bey' e gitmiştim. Vajinusmus olduğunu söylemiştim ilk bir sene. Vajinal olmasa olur mu dedim. Hayır olmalı dedi. Çok rahat görünmez dedi. Böylesi gidişat için sağlıklı demişti. Göz yaşları ile çıktım muayene odasından. Şimdi bende uyku tutmadığı için doğum , doğum öncesi muayene açıklık muayenesi o konuları okuyordum. Korktum. Benim transferimi bile anestezi ile yaptı dr. Sana kesinlikle anestezi vermeden olmaz demişti. Bayram Bey var. Şimdi Selçuk Tıp' a geçmiş. Bana hiç vajinal bakmadı. Yumurta takibi vs yaptırıyordum. Durumumu biliyordu. Bir de aynı yerde çalışıyorduk o yüzden de olabilir.
Dediğim gibi Op. Dr. Bayram CAN vardı o hep karından baktı bana. Ama benim adet düzensizliği ve çocuk isteği üzerine gitmiştik. Gebeliğin ilk zamanlarında karından görünmüyor diye vajinal bakanlar oluyor. Onu da bazı doktorlar kanama vs gibi sıkıntılar varsa yapıyor. Yoksa bekleyelim deyip muayene etmeyenler de var. Ali Sami Bey vajinal ultrasonda hep beni sakinleştiriyordu bitti bitti diyerek ve yavaşça narince hareket ediyordu. Hani bazısının eli ağır olur ya doktorlarda da olabiliyor.Benim kanımda devamlı enfeksiyon çıkıyor doktorlar bulamıyor, kadın doğuma gidip baktırmamı istedi doktorum. O zaman ilk defa muayene oldum alttan baktı. Sonra 2 ay hasta olmadım gebe olup olmadığıma yine alttan baktı. Odasında yatak görmedim. 2 defada koltuğa oturttu. Yengem mesela bir doktora gidiyor yıllardır hiçbir zaman alttan muayene etmemiş doktor. Ben de bu sene gebelik düşünüyorum ama her defasında alttan mı muayene edecek diye düşündüm. Eğer öyleyse ben de başka bir doktor arayışına gireceğim ama hamile olduktan sonra da doktor bulmak zor olur diye düşünüyorum. Bir de her gittiğimde 1 saat neredeyse bekliyorum. Burada devamlı giden varsa da beni bilgilendirir diye düşündüm.
Bayram beye baktım Karapınar devlet hastanesi diyor. Orası epey uzak bana. Benim 2 hafta gecikmişti adetim belki de o yüzden baktı dediğiniz gibi. Annem hamileyken kesinlikle alttan baktırma diyor. Yoksa Hikmet Bey de beni sakinleştirmeye çalışıyor dediğiniz gibi davranıyor. Ben hayatımda 2 kez gittim işte ikisinde de yeni gittiğimi bildiği için korkutmayalım seni bir daha gelmezsin deyip kısa tuttu :) Benim ilk ve tek kadın doğum doktoru tecrübem Hikmet Bey olduğu için acaba hep alttan mı bakılıyor diye tereddüt ettim.Dediğim gibi Op. Dr. Bayram CAN vardı o hep karından baktı bana. Ama benim adet düzensizliği ve çocuk isteği üzerine gitmiştik. Gebeliğin ilk zamanlarında karından görünmüyor diye vajinal bakanlar oluyor. Onu da bazı doktorlar kanama vs gibi sıkıntılar varsa yapıyor. Yoksa bekleyelim deyip muayene etmeyenler de var. Ali Sami Bey vajinal ultrasonda hep beni sakinleştiriyordu bitti bitti diyerek ve yavaşça narince hareket ediyordu. Hani bazısının eli ağır olur ya doktorlarda da olabiliyor.
Medova da muayene ve doğum ücretlerini biliyor musunuz ?Medova Hastanesi'nde Güler Altıntepe tavsiyemdir İlk gebeliğimde ona gittim . Bu gebeliğim de devam edeceğim sanırım. Araştırdım biraz fiyatlar pahalı geldi ama yine Güler hanımda karar kıldım.
Bayram beye baktım Karapınar devlet hastanesi diyor. Orası epey uzak bana. Benim 2 hafta gecikmişti adetim belki de o yüzden baktı dediğiniz gibi. Annem hamileyken kesinlikle alttan baktırma diyor. Yoksa Hikmet Bey de beni sakinleştirmeye çalışıyor dediğiniz gibi davranıyor. Ben hayatımda 2 kez gittim işte ikisinde de yeni gittiğimi bildiği için korkutmayalım seni bir daha gelmezsin deyip kısa tuttu :) Benim ilk ve tek kadın doğum doktoru tecrübem Hikmet Bey olduğu için acaba hep alttan mı bakılıyor diye tereddüt ettim.
Epey pahalı oldu . İlk gebeligimde arasnda dağlar var fiyatların . 250 TL muayene ücreti . Doğum ücretini hiç sormadım bile. Ama mecbur bir doktorda karar kılmak zorundayım . İlk gebeliğimde sorun yaşadım . Doktor geze geze bunalıma girdim . Hepsi farklı bir şey söyledi . Kafam iyice karşmştı. Sonra güler hanıma gittim . Anneci bir tavrı var . Başımı felan okşardı gelip.Medova da muayene ve doğum ücretlerini biliyor musunuz ?
Ben en son gittiğimde medicana ya 100 lerde bir muayene ücreti ödemiştim.Medicanaya göre daha mı pahalıymış. Ben de henüz gebelik yok ama medicanaya ısındım. Güven veriyor orası ama ordaki doğum ücretlerini bilmiyorum. Gebeyken anne zaten stresli oluyor doktora güvenmek çok önemli. İçinize sinmesine sevindim.Epey pahalı oldu . İlk gebeligimde arasnda dağlar var fiyatların . 250 TL muayene ücreti . Doğum ücretini hiç sormadım bile. Ama mecbur bir doktorda karar kılmak zorundayım . İlk gebeliğimde sorun yaşadım . Doktor geze geze bunalıma girdim . Hepsi farklı bir şey söyledi . Kafam iyice karşmştı. Sonra güler hanıma gittim . Anneci bir tavrı var . Başımı felan okşardı gelip.
Ben de google yazdığımda orası çıktı belki değişmiştir. Demek ki benim her iki gittiğimde mecburdu. Siz epey sorun atlatmışsınız. Umarım şimdi iyisinizdir. Aslında normal şeyler bu muayeneler ama bilinçaltımızda hep utanma duygusu yatıyorOradan Selçuk tıp'a geçti diye duymuştum. Demek ki daha geçmemiş. Hiç bir kadın doğumcu özellikle alttan bakmak istemez. İstiyorsa öylr daha iyi olacağını bildiği için. Benim vajinusmusu da biliyorlardı ama bunun başka yolu yok dediler. Zamanla en azından masaya çıkarken titremiyordum. Miyom kist yumurtalıkların durumu alttan ultrason ile çok daha iyi görünüyor.