- 25 Ocak 2019
- 266
- 334
- 30
-
- Konu Sahibi MuhendisYas
Benim tüp bebek ile gebeliğim oldu. Aynı dr ile devam etmek istemiyorduk. Bende çok hekim araştırdım. İkili test zamanı içinde gitmem gerekiyordu. Tedavi olduğumuz yer cumartesi gününe randevu vermiyordu. O cumartesi şiddetli kanamam oldu. Tedavi olduğumuz yere gittik kendi dr'um yoktu. Diğer dr. 3-5 dk baktı. Seni hastaneye yatıracağım dedi. Çok fazla açıklama yapmadı. Biz Ahmet Başaran ya da Hikmet Karabacak ile devam edelim diye düşündük. Başaran Kliniğe gittik durumu anlattık randevumuz yok ilk defa geliyoruz kanama var muayene olabilir miyiz diye. Sağolsun Dr. Bey kabul etti. Biraz bekledik ama o kadar detaylı anamnez ve ultrason ile muayene etti. İçeride en az 30 dk kaldık. Herşeyine baktı yavrumuzun sağlığı çok şükür yerindeymiş. Hastasına da çok saygılı. Sonraki hafta kontrole gittik yine uzun uzun muayene etti. Benim ertesi gün pazar günü kanamam oldu aradım hemen açtı telefonu Dr. Bey. Çok güzel açıklamalar yaptı. Onunla konuştuktan sonra rahatladım. Ben önce Rabbim'e sonra Dr'uma güveniyorum. Daha önce de başka bir sebepten ötürü gitmiştim. Gerçekten çok ilgileniyorlar iki kardeş. Kesinlikle Başaran kardeşlere gidin derim. Ben daha erken olduğu için hangi hastanede doğum olacak konuşmadım bilmiyorum ama harika bir insan harika bir doktor.Arkadaşlar Konya’da kadın doğum doktoru önerisi alabilir miyim? Hastane de önemli tabi. Hangi doktordan ve hastaneden memnunsunuz yeni başlayacağım karar veremedim bir türlü
Merhabalar muyane ücreti ne kadar verdiniz acabaBenim tüp bebek ile gebeliğim oldu. Aynı dr ile devam etmek istemiyorduk. Bende çok hekim araştırdım. İkili test zamanı içinde gitmem gerekiyordu. Tedavi olduğumuz yer cumartesi gününe randevu vermiyordu. O cumartesi şiddetli kanamam oldu. Tedavi olduğumuz yere gittik kendi dr'um yoktu. Diğer dr. 3-5 dk baktı. Seni hastaneye yatıracağım dedi. Çok fazla açıklama yapmadı. Biz Ahmet Başaran ya da Hikmet Karabacak ile devam edelim diye düşündük. Başaran Kliniğe gittik durumu anlattık randevumuz yok ilk defa geliyoruz kanama var muayene olabilir miyiz diye. Sağolsun Dr. Bey kabul etti. Biraz bekledik ama o kadar detaylı anamnez ve ultrason ile muayene etti. İçeride en az 30 dk kaldık. Herşeyine baktı yavrumuzun sağlığı çok şükür yerindeymiş. Hastasına da çok saygılı. Sonraki hafta kontrole gittik yine uzun uzun muayene etti. Benim ertesi gün pazar günü kanamam oldu aradım hemen açtı telefonu Dr. Bey. Çok güzel açıklamalar yaptı. Onunla konuştuktan sonra rahatladım. Ben önce Rabbim'e sonra Dr'uma güveniyorum. Daha önce de başka bir sebepten ötürü gitmiştim. Gerçekten çok ilgileniyorlar iki kardeş. Kesinlikle Başaran kardeşlere gidin derim. Ben daha erken olduğu için hangi hastanede doğum olacak konuşmadım bilmiyorum ama harika bir insan harika bir doktor.
Teşekkür ederimBenim tüp bebek ile gebeliğim oldu. Aynı dr ile devam etmek istemiyorduk. Bende çok hekim araştırdım. İkili test zamanı içinde gitmem gerekiyordu. Tedavi olduğumuz yer cumartesi gününe randevu vermiyordu. O cumartesi şiddetli kanamam oldu. Tedavi olduğumuz yere gittik kendi dr'um yoktu. Diğer dr. 3-5 dk baktı. Seni hastaneye yatıracağım dedi. Çok fazla açıklama yapmadı. Biz Ahmet Başaran ya da Hikmet Karabacak ile devam edelim diye düşündük. Başaran Kliniğe gittik durumu anlattık randevumuz yok ilk defa geliyoruz kanama var muayene olabilir miyiz diye. Sağolsun Dr. Bey kabul etti. Biraz bekledik ama o kadar detaylı anamnez ve ultrason ile muayene etti. İçeride en az 30 dk kaldık. Herşeyine baktı yavrumuzun sağlığı çok şükür yerindeymiş. Hastasına da çok saygılı. Sonraki hafta kontrole gittik yine uzun uzun muayene etti. Benim ertesi gün pazar günü kanamam oldu aradım hemen açtı telefonu Dr. Bey. Çok güzel açıklamalar yaptı. Onunla konuştuktan sonra rahatladım. Ben önce Rabbim'e sonra Dr'uma güveniyorum. Daha önce de başka bir sebepten ötürü gitmiştim. Gerçekten çok ilgileniyorlar iki kardeş. Kesinlikle Başaran kardeşlere gidin derim. Ben daha erken olduğu için hangi hastanede doğum olacak konuşmadım bilmiyorum ama harika bir insan harika bir doktor.
Tabi ki yazarım.Teşekkür ederimBenimki de tüp bebek. Duyduklarımdan sonra kesin ona giderdim ama muayene ücreti biraz fazla geldi bana. Ayrıntılı ultrason için giderim inşallah Giderseniz ayrıntılı ultrason fiyatını da yazabilir misiniz
Merhaba, Hikmet Beye gidiyorum ben de. Ne gibi şeyler duydunuz acaba ?Tabi ki yazarım.Dr. Hikmet Karabacak diğer seçenekti demiştim ya onunla ilgili sonradan iyi şeyler duymadım. Belediye hastanesinde Ayşe Gönenç medicana da Rengin Karataylı'yı da önermişlerdi. Oraların muayene ücretleri daha makul sanırım.
Hekimi beğenme durumu biraz da hastanın beklentisi ile alakalı bir durum galiba. Ayrıca aradaki etkileşimde önemli. Bazı insanlar ile başından yıldızın uyuşmaz ki biz gebeler hormonların etkisi bebeğimizin sağlığı doğum endişeleri derken kopukluklar yaşayabiliyoruz. Mesela tüp bebek için gittiğimiz doktorumuz tüm riskleri, ihtimalleri en başından söyleyen umutlanmamamız için bizi frenleyen ama umutsuzluğa da kapılmamızı istemeyen bir yapıdaydı. Gerçekçi bir hekimdi. Gebelik haberini aldığımızda doğum yapana kadar tetikte olmak lazım demişti. Beni olumsuz etkilemedi bu ama eşim kötü oldu. Hevesimiz kursağımızda kaldı. Niye dedi ki öyle birşey demişti.Merhaba, Hikmet Beye gidiyorum ben de. Ne gibi şeyler duydunuz acaba ?
Bugün sordum tekil gebelik için ayrıntılı ultrason için ücret 300 lira dediler. 21. Ve 22. Haftalarda öneriyorlarmış. 20 haftalıkkken randevu almak için ararlarsa daha iyi olur dediTeşekkür ederimBenimki de tüp bebek. Duyduklarımdan sonra kesin ona giderdim ama muayene ücreti biraz fazla geldi bana. Ayrıntılı ultrason için giderim inşallah Giderseniz ayrıntılı ultrason fiyatını da yazabilir misiniz
Mehmet Bardakçı yı ben de düşünüyorum yani kafamda ilk sırada o var. Ama arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı sezeyana girerken tümden baymışlar. Sormamışlar da. Hep tümden mi bayıyorlar sezeryanda? Doktordan çok memnundu ama doğumda hastane hemşirelerinden falan memnun kalmadı pek. Belki de o çok gergindi o yüzden de olabilir. Çok kararsızım ama gitmek istiyorum Bardakçı’yaBende farabi hastahanesinde Mehmet bardakçı ya gidiyorum çok memnunum 9 yaşında oğlum var onun doğumu nuda o yaptırdı doğumhanesi felan iyi ebeler güler yüzlü tavsiye ederim muane ücreti 160tl ayrıntılı ultrason da kendi bakıyorMuhendisYas
Teşekkür ederim fiyatı da normalmiş aşırı değil yaniBugün sordum tekil gebelik için ayrıntılı ultrason için ücret 300 lira dediler. 21. Ve 22. Haftalarda öneriyorlarmış. 20 haftalıkkken randevu almak için ararlarsa daha iyi olur dedi
Bardakçı ayrıntılı ultrason için ayrı ücret alıyor mu canım ?Bende farabi hastahanesinde Mehmet bardakçı ya gidiyorum çok memnunum 9 yaşında oğlum var onun doğumu nuda o yaptırdı doğumhanesi felan iyi ebeler güler yüzlü tavsiye ederim muane ücreti 160tl ayrıntılı ultrason da kendi bakıyorMuhendisYas
Öyle birşey demedi almıyor sanırım makine odasında bende bir ay sonra gidicem 22. Haftada bakarız dedi bana sadeceBardakçı ayrıntılı ultrason için ayrı ücret alıyor mu canım ?
Yok gorumcem de doğum yaptı onu belinden uyuşturdular sormadıysa belki ilk başta ne istediğini söyleseymiş keşke belkide corona sebebi ile bayıyorlardır tam bilemiyorum hemşirelerden hiç sıkıntı yaşamadım bundan önce 4 kez düşük yaptım hep o hastaneye gittim ters davranan ebe hemşireye denk gelmedim gelseydim bende gitmeyebilirdim tam doğumda öyle tipler çekilmiyor çünküMehmet Bardakçı yı ben de düşünüyorum yani kafamda ilk sırada o var. Ama arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı sezeyana girerken tümden baymışlar. Sormamışlar da. Hep tümden mi bayıyorlar sezeryanda? Doktordan çok memnundu ama doğumda hastane hemşirelerinden falan memnun kalmadı pek. Belki de o çok gergindi o yüzden de olabilir. Çok kararsızım ama gitmek istiyorum Bardakçı’ya
Ayrıntılı ultrason için prof. Ali Acar prof. Emel Ebru Özçimen ve selçuk tıp ta bir doktoru da öneriyorlarmış. Ali hoca ve emel hocadan randevu almak çok zor oluyormuş. Ali Acar'da ise ssatlerce bekleniyor bende çook bekledim muayenehanesinde zamanındaTeşekkür ederim fiyatı da normalmiş aşırı değil yani