Konya'da yaşayıp Hikmet karabacaga muayene olan var mı? varsa nasıl birisi tedavimi hikmet beyde olmaya karar verdim 2 yıldır bebek sahibi olamadim. Pko ve yumurta tembelligi var 4 kez çatlatma iğnesi oldum. İlk ignemde kimyasal gebelik oldu halada hamile kalamadim iyi bir doktora çok ihtiyacım var. Tedavilerimide hospitalde Aysel kamere oldum değiştirmek durumundayim kendisi çok iyi güler yüzlü ama dalında daha iyi bir doktor arayisindayim lütfen onerirseniz mutlu olurum teşekkürler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konya kadın doğum doktoru hikmet karabacak
- Konu Sahibi Linammmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 40
Hiç tavsiye etmiyorum canım sakın o Dr gitme benim hiç ilgilenmiyor kanamam vardı aradım gelme gerek yok dedi bi ilaç var al onu iç dedi ısrar ettim geliyim bi bakın dedin gerek yok dedi ısrarla akşam oldu acile gittim bebeğin kalp atışı olmadığını için beni kürtaja aldılar bana çok iyi Dr demişlerdi acilediki Dr az daha gelmeseymişim zehirlecekmişim 20 gün oldu bu olay olalıKonya'da yaşayıp Hikmet karabacaga muayene olan var mı? varsa nasıl birisi tedavimi hikmet beyde olmaya karar verdim 2 yıldır bebek sahibi olamadim. Pko ve yumurta tembelligi var 4 kez çatlatma iğnesi oldum. İlk ignemde kimyasal gebelik oldu halada hamile kalamadim iyi bir doktora çok ihtiyacım var. Tedavilerimide hospitalde Aysel kamere oldum değiştirmek durumundayim kendisi çok iyi güler yüzlü ama dalında daha iyi bir doktor arayisindayim lütfen onerirseniz mutlu olurum teşekkürler.
- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 40
- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 40
İlk gebeliğimde kanpıtılaşması iğnesi olmuştum Dr 2 gebeliktede kullanacsksın demişti hikmet bey öğle bi durum var diye anlattım test filan yapmadan gerek yok kullanmana dedi bu iğneyi kullanmadığın zaman bebekğe giden kan yavaşlar beslenemezmiş muhtelemen benim bu yüzden öldü bebeğim pataloji sonucu çıksın eyer bu yüzden öldüyse o Dr şikayet edecem ben bunları paylaşıyorum hiç olmazsa başkası yaşamasın çok doluyum biraz fazla yazdım ama 11 haftalık bebeğimi kaybettiğim için çok üzüldüm
Basin sağolsun canım gerçekten çok üzüldüm. İnşallah tekrar bebek sahibi olursun. Randevu almıştım iptal edip güler Altıntepe'ye alayim. Bu doktor hakkında bilgin var mı acaba? Cevap verdiğin icin ayrıca teşekkür ederim.Hiç tavsiye etmiyorum canım sakın o Dr gitme benim hiç ilgilenmiyor kanamam vardı aradım gelme gerek yok dedi bi ilaç var al onu iç dedi ısrar ettim geliyim bi bakın dedin gerek yok dedi ısrarla akşam oldu acile gittim bebeğin kalp atışı olmadığını için beni kürtaja aldılar bana çok iyi Dr demişlerdi acilediki Dr az daha gelmeseymişim zehirlecekmişim 20 gün oldu bu olay olalı
Canım çok üzüldüm gerçekten inşallah Rabbim tez zamanda seni tekrar anne yapar. Başın sağolsun seninde. Randevumu iptal ediyor güler Altıntepe'ye alayim o zaman o doktor hakkında bilgin var mı peki?İlk gebeliğimde kanpıtılaşması iğnesi olmuştum Dr 2 gebeliktede kullanacsksın demişti hikmet bey öğle bi durum var diye anlattım test filan yapmadan gerek yok kullanmana dedi bu iğneyi kullanmadığın zaman bebekğe giden kan yavaşlar beslenemezmiş muhtelemen benim bu yüzden öldü bebeğim pataloji sonucu çıksın eyer bu yüzden öldüyse o Dr şikayet edecem ben bunları paylaşıyorum hiç olmazsa başkası yaşamasın çok doluyum biraz fazla yazdım ama 11 haftalık bebeğimi kaybettiğim için çok üzüldüm
- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 40
Sağol canım ben güler hanıma gittim onuda çok sevmedim çok hoşuma gitmedi yinede sen bilirsin medline hastanesinde Tülin Yaman ve fuat demir var onlara çok iyi diyorlar ben gitmedim ama araştır bi istersen Dr biraz şans içi Allah iyilriyle karşılaştırsın Rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin canımCanım çok üzüldüm gerçekten inşallah Rabbim tez zamanda seni tekrar anne yapar. Başın sağolsun seninde. Randevumu iptal ediyor güler Altıntepe'ye alayim o zaman o doktor hakkında bilgin var mı peki?
- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
C
Canım novafertilde ali sami beyi tavsiye ederim.ali acarı da beğenen var ama tüm günün alıyor ve novafertildekiler kadar ilgili değil.Konya'da yaşayıp Hikmet karabacaga muayene olan var mı? varsa nasıl birisi tedavimi hikmet beyde olmaya karar verdim 2 yıldır bebek sahibi olamadim. Pko ve yumurta tembelligi var 4 kez çatlatma iğnesi oldum. İlk ignemde kimyasal gebelik oldu halada hamile kalamadim iyi bir doktora çok ihtiyacım var. Tedavilerimide hospitalde Aysel kamere oldum değiştirmek durumundayim kendisi çok iyi güler yüzlü ama dalında daha iyi bir doktor arayisindayim lütfen onerirseniz mutlu olurum teşekkürler.
- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 40
Kaç haflık gebesin canım içinin rahat etmesi için bi Dr daha görün madem ben 11 haftalıkken kürtaj olmuştum kalp atışı alınmadığı için utrason resminde gösterdi Dr kese resmen eğrilmişti ama senin durumunu bilmiyorum bebek gelişmemişmi sebebi neymiş smylemedimi doktorunBende iyi duymadım . Başkentte emel hanım var yarın sıra alabilirsem görüşmek istiyorum banada kesenin şekli bozuk alalım dediler ama içim rahat etmedi duydunuz mu böyle bişey kızlar
- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
6+6 bugün canım benim kesede tam yuvarlak değil bu keseden bebek olmaz dedi ve kese haftasına göre küçük dediKaç haflık gebesin canım içinin rahat etmesi için bi Dr daha görün madem ben 11 haftalıkken kürtaj olmuştum kalp atışı alınmadığı için utrason resminde gösterdi Dr kese resmen eğrilmişti ama senin durumunu bilmiyorum bebek gelişmemişmi sebebi neymiş smylemedimi doktorun
- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
Canim kardeşimin de kese bozuktu sonra zamanla düzeldi ama 12 haftalikKen gittiklerinde bebeğin kalbi durmuş inşallah Rabbim seninkini korusun6+6 bugün canım benim kesede tam yuvarlak değil bu keseden bebek olmaz dedi ve kese haftasına göre küçük dedi
Sağol canım güzel dileklerin için ama 4 ayrı Dr a göründüm hepsi alınsın dedi ve kalp atışı falan alamadık biz hiçCanim kardeşimin de kese bozuktu sonra zamanla düzeldi ama 12 haftalikKen gittiklerinde bebeğin kalbi durmuş inşallah Rabbim seninkini korusun
- 8 Haziran 2017
- 40
- 33
- 18
- 29
Canım bnde bu ay Dr. Hikmet beye gittim davranış olarak öyle aman aman sevecen bir insan değil o kadar çok tavsiyeye uyarak gittim hemde. Bende Pikos var bebek sahibi olamıyorum neyse bu ay klomen ve ovitrelle kullandım ama aşırı sinir olduğum şey şuydu hikmet bey bana klomen kulanıp bittiğinden onan gitmemi söyledi klomeni verdiği tarihte kullanmaya başladım bil bakalım ne oldu eşim asker suriyeden çocuk için çıkıp gelmiş biz sabahın köründe aman hemen muayene olalım sıramızı alalım diye gittik baktık ki dr izne gitmiş o kadar hasta ortada kaldı herkezi nil hanım a aktardılar . Bende önermiyorum kendi fikrimce ama tabi kendin bilirsin . Fakat biz artık ali beye gideğiz merap tıpta ve herkez gayet memnun . Tavsiyem Ali bey. Umarım Rabbim hepimize en yakın zamanda evlat kokusu çekmeyi nasip eder .
Amin canım inşallah. Güler Altıntepeye gittim 2 aydır bir sonuç göremedim. Bayramdan sonra rengin karatayliya gitmeyi düşünüyorum. Sen ne kadardır bebek istiyorsun.Canım bnde bu ay Dr. Hikmet beye gittim davranış olarak öyle aman aman sevecen bir insan değil o kadar çok tavsiyeye uyarak gittim hemde. Bende Pikos var bebek sahibi olamıyorum neyse bu ay klomen ve ovitrelle kullandım ama aşırı sinir olduğum şey şuydu hikmet bey bana klomen kulanıp bittiğinden onan gitmemi söyledi klomeni verdiği tarihte kullanmaya başladım bil bakalım ne oldu eşim asker suriyeden çocuk için çıkıp gelmiş biz sabahın köründe aman hemen muayene olalım sıramızı alalım diye gittik baktık ki dr izne gitmiş o kadar hasta ortada kaldı herkezi nil hanım a aktardılar . Bende önermiyorum kendi fikrimce ama tabi kendin bilirsin . Fakat biz artık ali beye gideğiz merap tıpta ve herkez gayet memnun . Tavsiyem Ali bey. Umarım Rabbim hepimize en yakın zamanda evlat kokusu çekmeyi nasip eder .
- 8 Haziran 2017
- 40
- 33
- 18
- 29
Amin canım inşallah. Güler Altıntepeye gittim 2 aydır bir sonuç göremedim. Bayramdan sonra rengin karatayliya gitmeyi düşünüyorum. Sen ne kadardır bebek istiyorsun.
Canım bir senelik evliyim ve bir senedir istiyorum . Muayene anlamında çok doktor gezdim taaa elazığa bile gittim . Ama şahsi düşüncem gerçekten gidebilir isen (maddi durumlar sıkıntılı değil ise ) Ali ACAR' a gitmen. Ben maddi anlamda çok sıkıntılı olmama rağmen gerekirse daha zorlayıp borç harç Ali Beye gideceğim .
Rengin hanımıda bi deneyeyim olmazsa bende ona gitmeyi düşünüyorum cnm hayirlsii olsun hakkımızdaCanım bir senelik evliyim ve bir senedir istiyorum . Muayene anlamında çok doktor gezdim taaa elazığa bile gittim . Ama şahsi düşüncem gerçekten gidebilir isen (maddi durumlar sıkıntılı değil ise ) Ali ACAR' a gitmen. Ben maddi anlamda çok sıkıntılı olmama rağmen gerekirse daha zorlayıp borç harç Ali Beye gideceğim .
- 8 Haziran 2017
- 40
- 33
- 18
- 29
Rengin hanımıda bi deneyeyim olmazsa bende ona gitmeyi düşünüyorum cnm hayirlsii olsun hakkımızda
Amin canım inşallah . Ben gene de konuda açtım belki daha iyisi vardır belki yardımcı olacak biri çıkar dşye . deneyimleyeceğim . eğer rengin hanımdan memnun kalırsan bizide haberdar olur mu . Allah yardımcımız olsun .