sanırım otobüsleri vs iyice öğrenene kdr dolmuşla gidip geleceğim ( 15-20 dk dolmus mesafesine yürüyeceğim artık.)Eger otobus duragina da uzak kalirsaniz iki dolmus kullanmaniz yeterli olur.
Süpersin, cevabın için TSK ederim, 1 nolu otobüs direk meram tıpa gidiyor, dönüşümde aynı olacak değil miSize en yakın otobüs durağından otobüse binip kültür parka gidin.Kültür park son duraktır.
Kültür parktan 1 numaralı hocafakıh tıp otobüsüne bineceksiniz
Otobüse binmek için elkart almalısınız,büfelerden veya otobüs duraklarının yanından alabilirsiniz
Tşk ederimBen konyada yaşamıyorum da kuzenime sordum bunu konyada okuyor o da
Dönüşte de aynı şekilde kültür parka gidip tekrar otobüse veya dolmuşa bineceksiniz
Ev bulamadım, bikaç ay böyle idare etmeliyimHayırlı olsun önce işiniz. Moral bozmak değil ama gerçekten 2 uç noktayı seçmişsiniz. Eğer çok eşya vs getirmediyseniz yakın zamanda daha yakın bir yere taşının. Bekar mısınız evli mi bilmiyorum ama. Konya gibi trafik çilesinin olmadığı bir memlekette güzergahlar ters olduğu için çok zaman kaybedeceksiniz.
Otobüslerle ilgili bilgi vermiş zaten arkadaşlar. Dolmuş kullanacaksınız (Cumhuriyet, audınlıkevler,binkonut ) Sille yoluna kadar gidip, Sille yolundan Meram Tıp dolmuşuna binebilirsiniz.
Yazır veya Kampüs dolmuşuna binerseniz de Beşyol da inmeniz gerekir. Orda indikten sonra tekrar dolmuşa binmelisiniz.
Dolmuşlar erken saatte çalışmaya başlar.
Bide sanırım dolmuş otobüsten hızlıdır değil miHayırlı olsun önce işiniz. Moral bozmak değil ama gerçekten 2 uç noktayı seçmişsiniz. Eğer çok eşya vs getirmediyseniz yakın zamanda daha yakın bir yere taşının. Bekar mısınız evli mi bilmiyorum ama. Konya gibi trafik çilesinin olmadığı bir memlekette güzergahlar ters olduğu için çok zaman kaybedeceksiniz.
Otobüslerle ilgili bilgi vermiş zaten arkadaşlar. Dolmuş kullanacaksınız (Cumhuriyet, audınlıkevler,binkonut ) Sille yoluna kadar gidip, Sille yolundan Meram Tıp dolmuşuna binebilirsiniz.
Yazır veya Kampüs dolmuşuna binerseniz de Beşyol da inmeniz gerekir. Orda indikten sonra tekrar dolmuşa binmelisiniz.
Dolmuşlar erken saatte çalışmaya başlar.
Evet. Onların dakkaları var.Bide sanırım dolmuş otobüsten hızlıdır değil mi
Ahmet Yesevi CAD diye geçiyor, bir sitedeyim, çok ıssız bi yer aslında ,reale dolmuşlar la 3-4 dk ,Oturduğunuz yeri tam bilmiyorum, realden de mi uzaktasınız. Evinizin yakınında büyük iş merkezi, hastane vb neresi var
Ama otobüs içinde yine aktarma yapmak zorundayım sanırımBen hep şehrin ortasında yaşadım 30 yıl boyunca :) o nedenle benim hep 10 - 20 dk sürdü mesafelerim.
2 saat sürmez asla max 1 saattir. O da dolmuş durumuna göre. Fakat akıllı telefon kullanıyorsanız Büyükşehir Belediyesinin uygulamasını indirip bakın. Muhakkak direkt otobüs vardır. Konya da aktarma ile uğraşmak akıl karı değil. F
Evet. Onların dakkaları var.
Tmm canım çok sağol, sanki dolmuş daha mantıklı gibiAçıkçası belediye uygulamalarında güzergah bilgisi yok. Bulamadım yani. Konya da ilk okuldan beri otobüs kullanmadım. O nedenle emin olmamakla birlikte eskiden duraklarda o durakta geçen otobüslerin numarası yazıyordu. Yarın ona bak istersen. Yazırdan direkt tıpa 4-5 tane otobüs görünüyor fakat hangi duraklarda durduğunu uygulamadan göremedim.
kardeşime sorayımGünaydın kızlar,
Pazartesi günü meram tıp fakültesinde işe başlıyorum (Allah tüm iş isteyen herkesin gönlüne göre iş nasip etsin inşallah )..
Konyaya yeni taşindim, reale yakın bi yerde ikamet ediyorum, selehaddini Eyyubi mah.olarak geçiyor, bulunduğum sitenin yakınında bir anadolu lisesi var, bana 5 dk mesafesi var otobüs durağının , dolmuş ise ahmet Yesevi caddesinden geçiyor ve nerdeyse 15-20 dk yürümem gerek
Hangi otobüse hangi saatte biniliyor, otobüsler kartlı mi değil mi hiç bilmiyorum, nasıl ögrenebilirim.
Dolmusa binecek olsam yine nerde binmeli ve nerde inmeliyim. İse yetisemem diye şimdiden çok stres yaptım ve acaip de pinpirikliyim,
Yine merap tıptan dönüşüm nasıl olacak?
Detaylı bilen arkadaşlar yardım etsin nolur
Çok sevinirim canimkardeşime sorayım
meram tıpta okuyor