Konya icin acil yol guzergahı tarifi ...

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
726
Günaydın kızlar,

Pazartesi günü meram tıp fakültesinde işe başlıyorum (Allah tüm iş isteyen herkesin gönlüne göre iş nasip etsin inşallah )..

Konyaya yeni taşindim, reale yakın bi yerde ikamet ediyorum, selehaddini Eyyubi mah.olarak geçiyor, bulunduğum sitenin yakınında bir anadolu lisesi var, bana 5 dk mesafesi var otobüs durağının , dolmuş ise ahmet Yesevi caddesinden geçiyor ve nerdeyse 15-20 dk yürümem gerek

Hangi otobüse hangi saatte biniliyor, otobüsler kartlı mi değil mi hiç bilmiyorum, nasıl ögrenebilirim.

Dolmusa binecek olsam yine nerde binmeli ve nerde inmeliyim. İse yetisemem diye şimdiden çok stres yaptım ve acaip de pinpirikliyim,

Yine merap tıptan dönüşüm nasıl olacak?

Detaylı bilen arkadaşlar yardım etsin nolur

konyalıyım tam güzergahı bilmiyorum reale yakınsan ordan dolmuşlar var diye biliyorum otobüs ya da tramvayı kullanacaksan da kartlarımız var onu büfelerden 2 li 5 li temin edebilirsin ..ya da doldurmalı kartlardan alabilirsin..

Reale bile ewden dolmus otobüs gidiliyor yanı mesafesi var, nerde binip inecegimi hangi numara veya dolmuş binecegimi bilmiyorum .

Doldurmalı kart almak lazım sanırım tşk ederim yinede

tramvay seferleri iptal çalışmadan dolayı , dolmuşla ya da otobusle kültür parka gideceksiniz, kültür parkın orda merama giden otobusler var onlara binip tıp ta incem diyceksiniz.

otobüsler kartlı dolmuşlar paralı..bu arada göreviniz hayırlı olsun

Konyaya tasinali ne kadar oldu?
Komşunun birine sorsanız.
Göreviniz hayırlı olsun

Tşk ederim, tramvaylar çalışmıyor evt, tramvaylar normalde meram tıpa kdr gidiyor muydu ?

Mesafe olarak epeyce uzak bir yeri tercih etmissiniz. Konyanin iki ayri ucu..
Real civarinda otobuslerin ilk duragi var. Yanılmıyorsam 98 97 numarali otobusler gidiyor meram tipa tek otobusle..
internetten belediyenin konya uygulamasi size yardimci olacaktir otobus saatleri konusunda

Tşk ederim, tramvaylar çalışmıyor evt, tramvaylar normalde meram tıpa kdr gidiyor muydu ?

meram tıpa tramway gitmez tramvay sadece kampüs alaaddin arasıydı şimdi karataya kadar yapcaklar..merama hala yok yani.. sadece otobus ve dolmuşlar gider, o taraf giden otobüslerde kültür parkttan kalkar orda kime sorsanız yardımcı olur zaten..meram tıpa gitcem diyin ama realle meram tıp in bin biraz uzun sürer ona göre vakitli çıkın derim ben

Evet mesafe çok uzak evle is yeri arası. .52 ye binip başkenti hastanesini geçtikten sonra inip sa g a doğru giden cadde den Meram Tıp dolmuslari geçiyor ordan da dolmusa binebilirsin

ev bulmak çok zor oldu, mecburiyetten yanı ...dolmuşlar reale ordanda otobüs yapmalıyım yani

Kultur park neresi, bulunduğum yere yakın bi yer mi, dolmusla gidiliyor degilmi oraya, dolmusla kultur parka ordanda direk otobüsle merap tıpa. Dönüş de mi aynı olacak

Evet mesafe çok uzak evle is yeri arası. .52 ye binip başkenti hastanesini geçtikten sonra inip sa g a doğru giden cadde den Meram Tıp dolmuslari geçiyor ordan da dolmusa binebilirsin
Bu mesafe ve saat açısından daha yakın mi, sanırım 1,5 saatlik yolum var gidiş için

bence siz yarın o hattı kullanıp bi gidip gelin meram'a
ilk iş günü problem olmasın
durakta bekleyip gelen otobüs ve dolmuşlara sorabilirsiniz
belki burada yarına kadar hattı bilen birileri çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…