Konya hakkında

meliketrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
32
15
25
Ben ankaralıyım erkek arkadaşım Konyalı yakında sözleneceğiz Konya insanı nasıl , kolay arkadaşlık kurulur mu orada yaşarken ?yoksa yer yer değişiyor mu ?
Bir de Konya gelenekleri hakkında Bilgi verir misiniz ?

Hayatımda tanıdığım en donanımlı en bilgili en entelektüel adam (ki küçükken ben böyle biriyle evlenicem derdim, nikah şahidim olması nasip oldu) da konyalı, hıyar kuzenim de konyalı
Diyeceğim o ki genellemeler sizi üzebilir

Ben Konya geliniyim kaynanan ve kayinbabana bağlı. Düğün ev masraflarını eşim karşıladığı için ve koronada evlendigimiz için pek gelenek görenek gozetmediler. Konya'da üniversite okudum bu şehri çok seviyorum ama bizde tayinci olduğumuz için başka sehirdeyiz.tavsoyem biraz uzakta oturmaniz

benim erkek arkadaşım da çok iyidir de işte insanlarını bilemiyorum

Bizde muhtemelen sürekli gezeceğiz erkek arkadaşım asker ama yeri gelir 1-2 ay kalırım bu sebeple tereddüt ediyor insan

Bizde muhtemelen sürekli gezeceğiz erkek arkadaşım asker ama yeri gelir 1-2 ay kalırım bu sebeple tereddüt ediyor insan
Canım valla bazı huylari çok iyi bazı şeyleri değişik. Sen gelin olarak vazifelerini yaparsın. Saygı sevgi. Gerisine karismazsin ki ben öyle yapıyorum. Bir sıkıntı yok. Ayrıca beni çok severler. Saygısızlığım olmamıştır . Bana dair mevzular oldu mu hic cekinmem icimden geçeni söylerim. Kaynanam ile sık sık sohbet eder konuşurum. Kaynanam oğluna düşkün. Bende her gün arayıp içini rahatlatiyorum. Yolunu böyle buldum . Mutlu olmamızı canı gönülden istiyorlar. O yüzden bende onlara ailem gibi yaklaşıyorum. Konyalilar nasıllar geneli bilemem ama benimkiler evlatlarina çok düşkün. Sevgileri fazla ama bize karismazlar. Kaynanam modern düşünceli bir kadın. Yani kaynanamin kaynanasi hatta onun kaynanasi hayatta . Ve jenerasyon farkini apaçık görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…