Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba farabiye gidiyor musunuz memnun musunuzMerhaba arkadaşlar benim gelecek kontrolüm 2hafta sonra ama çokta merak ediyorum 2021de farabide doğum yapan var mı? Ücretleri genel olarak ne kadar?
Ben doğum yaptım artık pek gitmiyorum ama doktor ilgi alakası çok iyiydi hemşireler falan da öyle memnun kaldım benMerhaba farabiye gidiyor musunuz memnun musunuz
Hangi doktora gittinizBen doğum yaptım artık pek gitmiyorum ama doktor ilgi alakası çok iyiydi hemşireler falan da öyle memnun kaldım ben
Refika selimoğluHangi doktora gittiniz
Doğumu ne kadara yaptınız ?Refika selimoğlu
Baştan orada muayene falan olduğum için 3bin doğum(normalde 3500 ama 500indirim oluyor sürekli oraya gittiğim için) + 450 oda parası ama o zamanki fiyat artışına göre değişiyorDoğumu ne kadara yaptınız ?
Hmm paket mi aldınız siz ?Baştan orada muayene falan olduğum için 3bin doğum(normalde 3500 ama 500indirim oluyor sürekli oraya gittiğim için) + 450 oda parası ama o zamanki fiyat artışına göre değişiyor
Yaa Farabiye mi geçmiş o doktor? Önceden Anıt hastanesindeydiRefika selimoğlu
Hayır normal kendim ödedim farabide paket yok diye biliyorumHmm paket mi aldınız siz ?
Evet farabideYaa Farabiye mi geçmiş o doktor? Önceden Anıt hastanesindeydi
Anladım teşekkür ederimHayır normal kendim ödedim farabide paket yok diye biliyorum
Rica ederim eşim kızım için medova medicana ve dünyagözü kapsayan tamamlayıcı sigorta yaptırdı isterseniz bir araştırınAnladım teşekkür ederim
İyimi bu doktorRefika selimoğlu
Anladım çok teşekkür ederim araştıracağımRica ederim eşim kızım için medova medicana ve dünyagözü kapsayan tamamlayıcı sigorta yaptırdı isterseniz bir araştırın
Evet iyi ben çok memnun kaldım baya ilgiliİyimi bu doktor
Anladım canım azer aras uluğ da çok iyi diyolarEvet iyi ben çok memnun kaldım baya ilgili
Eşim erkek doktora izin vermezEğer Konya'da ilgili ayrıntılı konuşan aile gibi olacak doktor arıyorsanız
Mevlüt Okay demirtaşı tavsiye ederim
Ben orada doğum yaptım bebeğim 1 yaşına gelecek hala görüşüyoruz
Allah var tüm nazımı niyazimi çekti adam
Anladım ozaman refika Selimoğlu iyi bir doktor gidebilirsiniz onaEşim erkek doktora izin vermez