merhaba canım, konyada dr bulma konusunda çok sıkıntı çekmiş nerdeyse tüm özel hastaneleri dolaşmış biri olarak paylaşmak istedim. öncelikle bebeğin hayırlı olsun.
ben 20 haftalıkken farabi hastanesine gittim hastane çok güzel mükemmel diyebilirim ama suna hanım bana göre beş para etmez bi doktor. çok ilgisiz, yanına girdim SAT'ı falan not aldı hemşiresi sonra muayeneye aldı 1-2 dk baktı ekranı döndürüp kesinlikle bebeğimi bana göstermedi ben boyunu ve kilosunu sorduğumda "ben prensip olarak boy ve kilo söylemiyorum"diye cevap verdi. o hafta yaptırmam gereken kan-idrar tahlilleri vardı ben kendim tahlil yazmasını istedim o şekilde yazdı ve bana "sonuçları getirmene gerek yok bu yazdığım ilaçları kullan"dedi ki yazdıklarından bir tanesinin prospektüsünde GEBELıK KATEGORıSı C yazıyordu. yine o haftalarda yaptırmam gereken şeker testi için ailende şeker hastası yoksa yaptırmaya gerek yok gibi bişey söyledi ki gebelik şekeri genetik değildir, herkesde çıkabilir ve çok riskli sonuçlar doğurabilir...
böyle işte canım, ben bir daha kendisine gitmedim ve gitmeyi düşünenleri de uyarıyorum. kesinlikle suna hanımı tavsiye etmiyorum ama istersen farabideki diğer doktoru dene. bu arada büyükşehir hastanesine gitmeyi de hiç düşünme orda hastaları 5-6 kişi birden içeri alıyorlar aynı anda muayene ediyorlar ben abdominal ultrason beklerken yanımda vajinal için bekleyen ve yine vajinal için hazırlana insanlar vardı