• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya devlet hastanesinde kadın doğum doktoru tavsiyesi olanlar

Ftmnrkskn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
18
8
36
30
Meraba kızlar konyaya istanbuldan yeni tasındım 37-4 günlük hamileyim istanbulda özel hastaneye gidiyordum ama burda henüz gitmedim eşimin arkadaş çevresi hep meram eğitim araştırma hastanesini tavsiye etmiş eşleri hep orda doğum yapmış sizlerin gittiği memnun kaldığı doktorlar var mı ? Ayrıca özel hastanelerde olabilir doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı ?

Meraba kızlar konyaya istanbuldan yeni tasındım 37-4 günlük hamileyim istanbulda özel hastaneye gidiyordum ama burda henüz gitmedim eşimin arkadaş çevresi hep meram eğitim araştırma hastanesini tavsiye etmiş eşleri hep orda doğum yapmış sizlerin gittiği memnun kaldığı doktorlar var mı ? Ayrıca özel hastanelerde olabilir doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı ?
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben Meram Tıp Fakültesi osman balcının hastasıydım doktorum mükemmel işini en iyi şekilde yapan ve hakkını veren bi doktor.. sadece hastane ve hemşireler çok ilgisiz 29 eylülde doğum yapmıştım

Back