Konya da öneri, tüp bebek?

Cocukhasreti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
117
84
İyi günler, tüp bebek işlemlerine başlamayı düşünüyoruz, Konya da üç yer aklımda ama karar veremiyorum tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olsun.
Novafertil Ersin Çintesun
Medicana Necati Özçimen
Medova Seçil Kahveci
?

Slm canim Ben yurtdisinda yasayan biri olarak türkiye'de tüp Bebek merkezlerini arastirma telasina düstüm. Insallah 9 ayda esimle izinlerimizi aldik. Konyada Nova fertil Dr Fuat Ali ile görûsme yaptik hayirlisiyla orda yapmaya karar verdik. Ayrica orda tüp Bebek yapip iki ay önce dogum yapmis olan bir akrabamda tavsiyede bulundu hayirlisiyla bir ay sonra meram Nova fertil tüp Bebek merkezi yolu görüldü bize Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin insallah 🙏

Amin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, ben de çok araştırıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sorabileceğim tanıdığımda yok buradan yazıp tecrübesi olanlardan faydalanmak istedim. Rabbim tüm isteyenlere sağlıklısından hayırlısından nasip etsin inşallah 🙏🏻

Üç tüp bebek deneyimim oldu üçüde Novafertil tüp bebek merkezinde Ali Sami Gürbüz doktorumdu..
Üçünde de pozitif sonuç aldık hamilelikle alakalı sıkıntılarım oldu ama bunu tedaviyle ilgisi yok..
Yalnız diğer iki tedavimde merkez çok daha iyiydi bu son tedavimde aşırı kalabalık ve yoğundu çok begenemedim çalışanlar doktorlar çok yorgun bitkin görünüyorlardi ama önemli olan sonuç labaratuvari çok iyi oyuzden herşeye rağmen iyiki diyorum..

Üç tüp bebek deneyimim oldu üçüde Novafertil tüp bebek merkezinde Ali Sami Gürbüz doktorumdu..
Üçünde de pozitif sonuç aldık hamilelikle alakalı sıkıntılarım oldu ama bunu tedaviyle ilgisi yok..
Yalnız diğer iki tedavimde merkez çok daha iyiydi bu son tedavimde aşırı kalabalık ve yoğundu çok begenemedim çalışanlar doktorlar çok yorgun bitkin görünüyorlardi ama önemli olan sonuç labaratuvari çok iyi oyuzden herşeye rağmen iyiki diyorum..
Size de çok teşekkür ederim. Bu yazmış olduğum üç merkezinde laboratuvarlarını merak ediyorum aslında, çok yorum okudum kimyasal yada boş gebelik yaşayanlar olmuş farklı farklı il ve merkezlerde bu yazdığım yerler için demiyorum . Laboratuvar da bunlar belli olur diye düşünüyorum en iyisi seçilip alınıyor sonuçta, aynı sorunla karşılaşırmıyım diye düşünmeden edemiyorum zorlu uzun bi süreç, 3 yıllık evliyim bir dış gebelik bir tane de kimyasal yaşadım, tüp bebeğe de bunlarla karşılaşmamak adına gidiyorum bu yüzden de laboratuvarların iyi olması gerektiğini düşünüyorum

Konya’da tüp bebek yaptırdığınız başka birileri de varsa önerebileceğiniz ona da açığım, yardımcı olun lütfen
Merhaba ben yumurta toplamada Ali Fuat hocadaydim sonra transferim oldu aslında memnundum kendisinden ama ilk novafertile gitme isteğim Ali Sami hocaydi bizim tedavi başlama sürecinde o yoktu neyse o yüzden Fuat Ali hocada başladık ama ilk tüp bebek denemem kalp atışı duyamadık8.haftada sonlandı.sonra tekrar transfer sürecine bu sefer ali Sami hoca ile başladık o hemen transfer yapmadı ama pko var bende probekurtaj dedikleri küçük bı işlem yaptı çok şükür onda sonuçlar temiz çıkınca transfer yaptı şu an 12haftalim devam eden gebeligim var Rabbim hayırlısını versin inşallah . Ama genel olarak ben merkezden memnunum

Ben tüp bebek için araştırma yaparken nedense hastane değil de tüp bebek merkezi olsun daha verimli olur diye düşünmüştüm. Gerçekten novafertilden merkez olarak ve çalışanlar olarak çok memnunum . İnşallah sizler de memnun kalırsınız

X