- 19 Haziran 2014
- 16
- 3
-
- Konu Sahibi selviliselvili
Bacım ben Varım 3.5 Yaşında bir kızım arkasından 2 tüp bebek tedavim negatif son tedavimde şuanda 37 haftalık ikizlerine hamileyim tavsiye ederim git benceArkadaşlar gelecek ay tüp bebek deneyeceğim.Ama konyada ne hangi doktor ne hangi merkez karar veremiyom.Tecrübesi olan lütfen yardımcı oldun.Olumlu veya olumsuz görüşlerinizi bekliyom.
Sonuç pozitif galiba hayırlı olsunMerhaba Arkadaşlar MEDİCANA'da tüp bebek tedavisi yaptırdık.Çok ilgililer ve doktorumuz Necati bey çok iyi.Yardımcı olacağım arkadaşlar varsa beni arayabilir.Bu zorlu süreci bildiğim için drla görüştürebilirim.Numaram 05071179446.Rabbim yardımcınız olsun inşallah...
Son tedaviyi nerede hangi Dr.la oldunuz acaba ?Bacım ben Varım 3.5 Yaşında bir kızım arkasından 2 tüp bebek tedavim negatif son tedavimde şuanda 37 haftalık ikizlerine hamileyim tavsiye ederim git bence
Ben 4 tedavimide konyada Mehmet çolakoğluna gittimSon tedaviyi nerede hangi Dr.la oldunuz acaba ?
Sağol darısı sizin başınıza inşallahTesekkur ederim.Sizede hayırlı olsun ikizleriniz:)
Son tedaviyi nerede hangi Dr.la oldunuz acaba ?[/QUOTE Ben medicana tüp bebek merkezine git derim.Cok ilgiler ve diger merkezler gibi tahlil icin baska yere gondermiyorlar hersey ayni merkezde oluyor.Zaten zor olan bu surecte yormuyorlar.
bebeğiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınız alırsınız.acaba sıkıntınız ne idi .yani neden çocuğunuz olmuyordu.birde mehmet çolakoğluna tüp bebek tedavisini araştırma hastanesinde mi yaptırdınız.Bacım ben Varım 3.5 Yaşında bir kızım arkasından 2 tüp bebek tedavim negatif son tedavimde şuanda 37 haftalık ikizlerine hamileyim tavsiye ederim git bence
Eşimde sperm sayısı ve hareket sorunu vardı ben özelde oldum hocanın muayenehanesinde kontrol ediyor işlemleri Selçuklu hastanesinde paralı yaptırdım ben hocadan çok memnunum bence Konya'da dalında çok başarılıbebeğiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınız alırsınız.acaba sıkıntınız ne idi .yani neden çocuğunuz olmuyordu.birde mehmet çolakoğluna tüp bebek tedavisini araştırma hastanesinde mi yaptırdınız.
Ben tedavilerimin hepsini Mehmet çolakoğluna oldum önce Allah'ın sonrada onun vesilesiyle 3 tane yavrum olduSon tedaviyi nerede hangi Dr.la oldunuz acaba ?
Eşimde sperm sayısı ve hareket sorunu vardı ben özelde oldum hocanın muayenehanesinde kontrol ediyor işlemleri Selçuklu hastanesinde paralı yaptırdım ben hocadan çok memnunum bence Konya'da dalında çok başarılı[/QUOTE bende mehmet Çolakoğluna gidiyorum 2bucuk yaşında bi oğlum var suan ikinci tüp bebek tedavisine basliycaz çok başarılı kesinlikle tavsiye ederim
Suan hangi asamadasiniz canım seçil hanim hangi hastanedeBende seçil hanıma gidiyorum kızlar şu an güzel gidiyor umarım sonuda güzel olur:)
Suan hangi asamadasiniz canım seçil hanim hangi hastanede