Konya da İlker yiğit e ameliyat olan var mı?

gurbetkusu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
488
112
323
40
Revizyon ameliyatı olmam lazım kızlar İlker yiğit e ameliyat olan var mı? Ücreti ve memnun olanlar bilgi verebilir mi?

Gayet memnunum
Bence gidip bi görüşün
Yada instagram sayfası var drun bi inceleyin ne tür burunlar çalıştığını
Bi tane revizyon olan biri var orda resmi be alçı çıkarken videosu var

Gayet memnunum
Bence gidip bi görüşün
Yada instagram sayfası var drun bi inceleyin ne tür burunlar çalıştığını
Bi tane revizyon olan biri var orda resmi be alçı çıkarken videosu var
İnstagram sayfasını inceliyorum her gün çok beğeniyorum yaptığı burunları. Sonradan memnuniyet devam ediyor mu o yuzden konu actim. Bir de sakincasi yoksa muayene ve ameliyat ucreti ne kadar soyleyebilir misinix?

Ne demek rica ederim
İnsan emin olmak bilgi toplamak istiyor karar öncesi
Benim 23 Ağustos'ta bir sene olucak nefes almam Harika hiç sorun yok şekil olarak da beğeniyorum çok şükür
Kendisi ilgili bir doktor zaten memnun etmeye çalışıyor
Muayene klasik kbb muayene ücreti 60 65 ti sanırım
Benim rino 5500 ameliyat ücreti idi birde oda ücreti vardı biz rahat olalım diye eşimle iki kişilik oda alınca 400 de o tutmuştu revizyonda ücret biraz değişir mi bilmiyorum canım

Ne demek rica ederim
Benim 23 Ağustos'ta bir sene olucak nefes almam Harika hiç sorun yok şekil olarak da beğeniyorum çok şükür
Benim rino 5500 ameliyat ücreti idi birde oda ücreti vardı biz rahat olalım diye eşimle iki kişilik oda alınca 400 de o tutmuştu revizyonda ücret biraz değişir mi bilmiyorum canım
Çok teşekkür ederim canım. İlker hoca ve Zeynep Altundaş arasında kaldım. Zeynep hanım 2000 fiyat verdi. Maddi olarak çok uygun. Ama İlker yiğit de çok başarılı görünüyor

Ne demek rica ederim
Sağol canım bilgilerin işime çok yaradı

Kızlar İlker hocayla görüştüm. 9200 ameliyat ücreti 5500 de burunda kıkırdak eksikse kulaktan alma ücreti. Fiyat çok yüksek karşılayamıyorum. İndirim talep etmedim zaten kabul etmezler diye.

Kızlar İlker hocayla görüştüm. 9200 ameliyat ücreti 5500 de burunda kıkırdak eksikse kulaktan alma ücreti. Fiyat çok yüksek karşılayamıyorum. İndirim talep etmedim zaten kabul etmezler diye.
Merhabalar,
Ne yaptınız? Ameliyat oldunuz mu? Ben de Konya’da ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok kararsızım ve güvenemiyorum :(

Back
X