-
- Konu Sahibi mahitapsultan
Ben sizi hiç anlamadım söz ettiğiniz yere bir şey demedim nereden çıkardınız? Lütfen yazdıklarımı çarpıtmayınMerhaba kulübünüze yeni üye oldum. Kendim dahil tüm vücudumun belirli yerlerini iğneli epilasyon ile tedavi ettirdim. Ayrıca 10 yaşındaki kızımda aşırı tüylenme oldu ve hormonlardan kaynaklanmadığını tespit ettirdik. Önce doktorlarla görüştük sonra Gülbanu Güzellik Merkezine gittik. Sonra kızımın kol,koltukaltı ve yüz bölgesindeki tüm tüylerinden kurtulduk üstelik hiç iz kalmadı. Sadece çocuğum erken gelişim göstermişti bizde tedavisini yaptırdık ancak buradaki bu merkez hakkındaki yorumları okuyunca çok üzüldüm. Şansım adına Gülbanu Güzellik Merkezi çalışanlarını kutluyorum başarılarının devamını diliyorum herkese tavsiye ederim.
Gittim ilk seanstan 20 gün geçti henüz bir şey söylemek için erken olabilir ama şu anlık ben de bir problem yok eğer memnun kalırsam bir diğer seans sonra da o zaman herkese seve seve önericemHanımlar gittiniz mi? Sonuçlar nasıl? Lütfen bana da yardımcı olun...
Çok çok çok teşekkür ederim size ya, lütfen beni haberdar edin olur mu?Gittim ilk seanstan 20 gün geçti henüz bir şey söylemek için erken olabilir ama şu anlık ben de bir problem yok eğer memnun kalırsam bir diğer seans sonra da o zaman herkese seve seve önericem
Merhabalar yüz çukurlarınız gittimi.bende aynı durumdayım.bir yıl oldu.ama hala leke ve çukur varKonya'da iğneli epilasyon yaptırmak isteyenler için yazıyorum kesinlikle inci güzellik salonuna gitmeyin yüzümde çukurlar oldu ve hiç bir faydasını da göremedim . google yorumlarına yazdığımda da kaldırttı yorumumu. Ben yandım siz yanmayın diyorum. Herşeyi reklam o kadının.
Her ne hlkmetse inciyi kötüleyip Günışığı diye bir yeri övüyorsunuz demekki günışığının elemanısınız umarım inciyi kötülediğiniz için dava açmaz gördüğümüz kadarıyla sizin inciyle sorununuz var ben size inanmayıp herkese anlatıcam ve yazıcam dikkat ettim Günışığını yazdınız sonrada 6 seansta bitti yazdınız ne ara başlayıp ne ara bitirdiniz gidip gitmediğinizi soruşturcamMerhabalar yüz çukurlarınız gittimi.bende aynı durumdayım.bir yıl oldu.ama hala leke ve çukur var
Sizi bir işletmeyi kötülediğiniz için ayrıca gitmiş olsanız oradan size yardım ederlerdi ben sırf siz kötülediğiniz için oraya gidip işlemler yaptırcam buraya baktığım kadarıyla çekemiyorsuniz başka bir sorununuz var bu kadar kabullenmeyip zorbalık yaptığınızı düşünüyorum kötü düşünüp insanları kötümsüyorsunuz ilahiyat mezunu olmanız bunu mu gerektiriyorKonya'da iğneli epilasyon yaptırmak isteyenler için yazıyorum kesinlikle inci güzellik salonuna gitmeyin yüzümde çukurlar oldu ve hiç bir faydasını da göremedim . google yorumlarına yazdığımda da kaldırttı yorumumu. Ben yandım siz yanmayın diyorum. Herşeyi reklam o kadının.