- 19 Şubat 2018
- 6
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi mahitapsultan
Canım adresi bulduysan banada tarif edermisin rica etsemNavigasyondan bulamamıştım da ondan sormuştum. Sonra internette bi adres buldum. Heralde bulabilirim yeri. çok teşekkür ederim tekrardan
Evet bende oraya gidiyorum bugün 4. Seansımı yaptırdım yüzüme. Biz annem ben kardeşim yengem gidiyoruz teyzem gidip tavsiye etmişti. Semiha ablaya. Mevlana caddesinde Lcwnın yanındaki sokağa giriyorsunuz. Düz yürürken bir kuru temizlemeci geliyor o binada. Girişi sokağın içinde berberin yanı. KAt 3. Çok vicdanlı insanflı titiz bir insan işinde. Kesinlikle bitiriyor gelenleri görmeniz lazım kendisinde bitip kızını kardeşini getirenleri gördüm bitmiş kılları. Hemde hiç iz bırakmıyor kıl tipine göre iğne seçiyor. Ben 1 haftada iyileşiyorum. İlk gün su değdirmek yasak. Madecassol kullanıyodum. Bitmişti eczaneye yara iyileştirici antibiyotik özellikli krem dedim. La roche Posay cıcaplast baume B5 verdi aldım 40 tlye. Sürdüm bi 2 saat uyudum yüzüme iyi geldi farkındayım sürüp sabaha bidaha bakıcam ama güzel krem sevdim. Yanisi Gülbanu güzelliğe gidin sonrada önce Lazerci ablalara sonrada öneren bizlere dua edinKonya İstanbul caddesinde Gülbanu güzellik merkezi var çok çok memnun kaldım sahipleri çok iyi insanlar aile gibi oluyorsunuz bir süre sonra
Merhaba iğneli epilasyon yaptırabileceğiniz güzel bir yer buldunuz mu ? Bende bulup gitmek istiyorumAklım almıyor Konya da o kadar saçma gereksiz güzellik salonları var ki hepsi tecrübesiz daha kötüsü de bilgisiz ve cahiller. paramla saatlerce istediğim kadar iğneli yaptıracak tek bir yer bulamadım hepsi genelde 10-15 dklık işlemleri yapmak istiyor.. tek çarem gülbanu diye bir yer umarım eski hayal kırıklıklarını yaşamam burada da ve size uzak durmanız gereken iki kesin yeri söylüyorum biti Torun biri de İnci. Nihal(torun) her seferinde 10 dk ya çalışır ya da çalışmaz seni hatta yüzünde tüy olmadığına bile inandırmaya çalışır bir yıl boyunca gittim bitecek ümidiyle her seferinde beni kandırdı çok bıkmıştım ve araştırmalarım sonucu Hayriye ye(inçi) gitmeye karar verdim fakat en büyük hatayı orada yaptığımı bilmiyordum kadın yüzümü görünce beni lazer yapmaya zorladı ve ikna etti ikna kabiliyeti çok yüksek bir kadın elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız 8 seans ile yüzünde tüy kalmaz dedi ve sonuç her tarağa yayılmış tüyler sonra iğneli istediğimde ise sana iğneli olmaz deyip beni oyalamaya çalıştı ve bir yılımı daha burada harcayıp bitirdim hiçbir zaman istediğim sonucu alamadım her seferinde daha kötü oldu ama mecburdum okula gidiyordum inaanlqrla yüz yüze iletişim halindeydim kötünün iyisi diyip katlandım fakat artık yeter diyip yeni bir yer araştırmaya başladım fakat kimse bir yer önermemiş bir kişi gülbanu demiş orayı denemek istiyorum umarım bu sefer plumsuz bir deneyim yaşamam ve tamamen kurtulurum bu konuda bana yardımcı olacak biri varsa lütfen iletişime geçsin benimle yeni açtım bu hesabı nasıl kullanılıyor site bilmiyorum da
Canım malesef konyada iğneli yapan düzgün Bi yer yok lazeri güzel yapan yerler var ama iğneli yok malesef bende aynı dertten muzdaribim uzun zamandır araştırıyorum Ankara daha iyi bu konuda instagramdan araştırmanı tavsiye ederim uygulamalar yapılırken video izle sayfaları iyice araştır ona göre git gidersen dediğim gibi düzgün hiçbir yer yok konyadalütfen psikolojim çok bozuk ağlıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım varburada yorumları okuyup son çare iğneli yaptırmaya karar verdim. belki geç bile kaldım. ciktim iğneli epilasyon yapan yer aramaya. bir yere girdim sana diod yapan iyi yapmamış biz aletimizme guveniyoruz. bir daha dene begenmezsen iade ederiz ddi. tereddüt ettim ama mesele yüz olunca yaptırmadm. iğneli yaptırmali mıyım? yoksa hiç başlamamalıym. diod vs. aylık düzenli mi gitmeliyim? esmer ve tüylerim çok yoğun hafif kalın . bütün yüz ve çene altı boyun.
Aklım almıyor Konya da o kadar saçma gereksiz güzellik salonları var ki hepsi tecrübesiz daha kötüsü de bilgisiz ve cahiller. paramla saatlerce istediğim kadar iğneli yaptıracak tek bir yer bulamadım hepsi genelde 10-15 dklık işlemleri yapmak istiyor.. tek çarem gülbanu diye bir yer umarım eski hayal kırıklıklarını yaşamam burada da ve size uzak durmanız gereken iki kesin yeri söylüyorum biti Torun biri de İnci. Nihal(torun) her seferinde 10 dk ya çalışır ya da çalışmaz seni hatta yüzünde tüy olmadığına bile inandırmaya çalışır bir yıl boyunca gittim bitecek ümidiyle her seferinde beni kandırdı çok bıkmıştım ve araştırmalarım sonucu Hayriye ye(inçi) gitmeye karar verdim fakat en büyük hatayı orada yaptığımı bilmiyordum kadın yüzümü görünce beni lazer yapmaya zorladı ve ikna etti ikna kabiliyeti çok yüksek bir kadın elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız 8 seans ile yüzünde tüy kalmaz dedi ve sonuç her tarağa yayılmış tüyler sonra iğneli istediğimde ise sana iğneli olmaz deyip beni oyalamaya çalıştı ve bir yılımı daha burada harcayıp bitirdim hiçbir zaman istediğim sonucu alamadım her seferinde daha kötü oldu ama mecburdum okula gidiyordum inaanlqrla yüz yüze iletişim halindeydim kötünün iyisi diyip katlandım fakat artık yeter diyip yeni bir yer araştırmaya başladım fakat kimse bir yer önermemiş bir kişi gülbanu demiş orayı denemek istiyorum umarım bu sefer plumsuz bir deneyim yaşamam ve tamamen kurtulurum bu konuda bana yardımcı olacak biri varsa lütfen iletişime geçsin benimle yeni açtım bu hesabı nasıl kullanılıyor site bilmiyorum da
Adınıza çok üzüldüm benim de son çarem bu yerdi gitmeyi düşünüyordum fakat pandemiden dolayı gidemedim ama artık gitmem gerekiyor sizin yorumunuzu görünce ne yapacağımı bilemedimBen sizin bu mesajınız üzerine Gülbanu güzellik merkezine gittim adı güzellik merkezi olabilir ama alakası yok merdiven altı, sıfır hijyen olan bi yer.. bunlara çok takılmadım o zaman psikolojimin de etkisiyle olsun yeter ki bitsin gitsin şu kıllar dedim.. fakat gel gör ki başıma gelenler geldi. Randevu almaya gittim kadına da dedim ki benim cildim hassas önce ufak bir bölgeye uygulayalım, yok canım ben bu işi 20 yıldır yapıyorum güven bana dedi. Güvenmez olaydım.. neyse yaptırdım ve yüzüm mahvoldu bi kaç gün bekledim kadını aradım normal dedi.. ama yüzüm nasıl şişti kendimi tanıyamıyorum ve alev alev yanıyor dayanamadım doktora gittim meğer birinci dereceden yanık oluşmuş başladık tedaviye kortizonlu iğneler, kremler o zaman ki psikolojimi anlatamam her gün ağlıyorum doktor da dedi ki ordan daha önce gelenler oldu o kadın bişeyi yanlış yapıyor.. neyse kadına da bir mesaj attım o kadar üzerinden 6 ay geçti maalesef hala izler var.. fakat dün bi mesaj geldi ve kardeşimin arkadaşı da burdan görmüş ve oraya gitmiş sonuç aynı ben de artık bunun üzerimde bir vebal olduğunu ve buraya üye olup bunu yazmam gerektiğini düşündüm.. eğer siz de bunu reklam için yaptıysanız iki elim yakanızda ama yok niyetiniz temizse bence bu mesajlarınızı silin çünkü hiç işlerinin ehli değiller ve insanlar sizin bu mesajınız yüzünden mağdur oluyorlar
Ay kesinlikle adım başı bitane güzellik merkezi havalarında geçilmiyor 1 aya el değiştiriyor yan sanayi lazer.cihazlari şöyle kampanya diye gözünü boyuyorlar adamin sonuç fıs ... sakin cihazları araştırmadan gitmeyin kızlar koNyadakiler çok iyi yapn yerde var çok kötü mağdur edenlerdea
aynen hepsi sahtekarhatta şu sıralar bir güzellik salonu var inanılmaz reklam yapıyor ama bir halttan anladıkları yok açıldığı günden bu yana kaç tane personel değiştirdi Cilt konusunda hiçbir bilgiye sahip olmayan kişilere cilt bakımı yaptırıyorlar baya komik :)Ay kesinlikle adım başı bitane güzellik merkezi havalarında geçilmiyor 1 aya el değiştiriyor yan sanayi lazer.cihazlari şöyle kampanya diye gözünü boyuyorlar adamin sonuç fıs ... sakin cihazları araştırmadan gitmeyin kızlar koNyadakiler çok iyi yapn yerde var çok kötü mağdur edenlerde dolu
Merhaba kulübünüze yeni üye oldum. Kendim dahil tüm vücudumun belirli yerlerini iğneli epilasyon ile tedavi ettirdim. Ayrıca 10 yaşındaki kızımda aşırı tüylenme oldu ve hormonlardan kaynaklanmadığını tespit ettirdik. Önce doktorlarla görüştük sonra Gülbanu Güzellik Merkezine gittik. Sonra kızımın kol,koltukaltı ve yüz bölgesindeki tüm tüylerinden kurtulduk üstelik hiç iz kalmadı. Sadece çocuğum erken gelişim göstermişti bizde tedavisini yaptırdık ancak buradaki bu merkez hakkındaki yorumları okuyunca çok üzüldüm. Şansım adına Gülbanu Güzellik Merkezi çalışanlarını kutluyorum başarılarının devamını diliyorum herkese tavsiye ederim.aynen hepsi sahtekarhatta şu sıralar bir güzellik salonu var inanılmaz reklam yapıyor ama bir halttan anladıkları yok açıldığı günden bu yana kaç tane personel değiştirdi Cilt konusunda hiçbir bilgiye sahip olmayan kişilere cilt bakımı yaptırıyorlar baya komik :)