• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konya da cam balkon tavsiye

merveatasever42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
1
1
1
31
merhaba form üyeleri.Konya da ikamet etmekteyim.Evimizin 16 m2 bi balkonu var ve balkonumuzu cam balkon ile kapattırmayı düşünüyoruz.Cam balkon tercih ederken ve yaptırırken nelere dikkat etmeliyim ayrıca cam balkon da kullanılan malzemelerin kalitesi değişir mi.Konya da önerebileceğiniz firmalar var mı varsa tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. hayırlı günler arkadaşlar

merhaba merve hanım
1- Cam balkon yaptıracaksanız malzeme kadar işçilik de önemlidir onun için şu marka yada bu markadan daha önemlisi işçilik kalitesi önemlidir.Yaptıracağınız firmanın geçmişi ve müşteriye verdiği değer önemlidir.

2- Cam balkonda kesinlikle fatura yada garanti sözleşmesi alınız yoksa verilen sözde garanti bi yere kadar gidiyor sonra ilgilenmiyorlar.

3- Eğer konya’da ikamet ediyor iseniz size ortaksan cam balkon firmasını tavsiye edebilirim. Konya’da cam balkon ve alüminyum gibi hizmet veriyor yaptıkları her işi sözleşmeli yapıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konya'da cam balkon tavsiye edeceğim firma usta 42 cam balkon firmasıdır. ben yaptırdım nokta hatasız yaptılar. usta42.com burada fiyatları yazıyor inceleyin istersenz

konya da aynı apartmanda oturduğum komşularımla birleşerek 4 daireyi usta42 diye bir firmayla anlaşarak yaptırdık.sözleşmeli çalışmaları ve ustaların düzenli çalışmalarını çok beğendik.internetten bulduğumuz bir firmaydı sizde www.usta42.com sitesine bakabilirsiniz

merhaba form üyeleri.Konya da ikamet etmekteyim.Evimizin 16 m2 bi balkonu var ve balkonumuzu cam balkon ile kapattırmayı düşünüyoruz.Cam balkon tercih ederken ve yaptırırken nelere dikkat etmeliyim ayrıca cam balkon da kullanılan malzemelerin kalitesi değişir mi.Konya da önerebileceğiniz firmalar var mı varsa tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. hayırlı günler arkadaşlar
yaptıdınız mı yaptırmadınız mı bilmiyorum ama Bende konya cam balkon fimalarının çoğunu araştırdım ve bir ay önce yaptırdım.hem işçiliklerin den hem de fiyat olarak çok memnun kaldım konya cam balkon firması olarak ortaksan firmasını öneririm isterseniz ürünlere ve m2 fiyatlarına https://www.ortaksan.com/ linkini açıp bakabilirsin.

Back