Konya///42

merhaba hanimlar
bende konyaliyim )

muhabbet edelim tani$alim isterim, fakat saniyorum burasi hiçmi hiç aktif degil (

bu arada ben konya bozkirliyim

merhaba canim tanisalim kaynasalim ama cidden hic aktif degil burasi :))bende konyadayim yaklasik 3 aydir burda calisiyorum...

Canım şimdiden mutluluklar dilerim :)
kuaför olarakta Bayram Bal var Oraya gidebilirsin:)

merhaba kızçelerr.. nasılsınız ? nasip olursa bende evlenip seneye konyada olacam.. görüşmek üzere

Uzmanlık rotasyon derken 2 yıl oldu gurbette yakında döneceğim inş. Memleketimi çok özledim ya

konyalı arkadaşlar selamm:) ben konyalı değilim sadece mersin ve konyalılardan adres öğrenmek istiyorumda..ben vakıf bank nerede diye sormak istiyorum..ben ya mersin ya konyaya geleceğim sırf banka için de..konyada otogara en yakın vakıf bank nerede?? birde anadolu üniversitesi açıköğretim bürosu nerede ?? bana ikisinin adresini anlatabilirmisinz..birde kuş yemi almam gerek yani en yakın yerde petshopta olsa ii olur..ben dediğim gibi konyalı yada mersinli değilim gelmişken bir günde hepsini yapayım istiyorumda..adresleri bilen anlatırsa sevinrim

slm arkadaşlar bende konyalıyım ve esımın ısı geregı erzurumdayım .) var mı konya gıbısı ya memleketım benım

kızlaaaarr Konya da oturanlaaarrr hadı gelın tanısalımm...onlıne mısınızzzzz

bende konyadayım kızlar 18 aylık kızım var kızımdan dolayı işe ara verdim şu an çalışmıyorum tanışalım

merhaba canım benım de 15 aylık kzıım var..Allah bıze bagıslasın cocuklarımızı..bende calısmıyorum..evlendııgımden berı :)

Konyadan öyle bunalırdımki, bayramda İstanbuldaydım bir ara o kadar kalabalıktıki Konyaya gitmek için can atmıştım o günden sonra burası cennet gibi geliyor bana

Fatma selam bende Konyadayim tanisalim kaynasalim diyoruz ama bir organize olamadik kimseyle :)

Selam arkadaşlar ben buluşma günü diye bir konu açtım ama pek katılım olmadı herkes yazı bekliyor sanırım havalar iyi bence ayarlayabilirizzz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…