Konya///42

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.047
30.494
61
başlık temizlendi 2006 dan kalmaydı devam edelim en son buluşacakdık taze taze devama.s.

Ah Konya ne güzel sehir! Ailemiz Konya da malesef iki yildir gidemedim :çok üzgünüm:. Benden selam söyleyin güzel sehire!

evet buluşsak iyi olur ne zaman fikir yazın millet buluşuyo bakın :)

ben de konyalıyım ama istambulda yaşıyom selam kızlar

slm kızlaaaaar hepinize mutlu yıllar oooooo yeni bi tubamız daha olmuş hoşgeldin tubacıımma.s.bizim eski tuba nerede acaba kızz tubaa neredesin yahuu fransaya gidecem diye gözün bizi görmüyormu yoksa artıksenağlama yoksa uçtunmu kocanın yanına haaa:mymeka:

canım unuturmuyum hiçç daha gitmedim kızzzzzzz ama telaşım cok cok valla gelinlik felan aldım internete oturmaya pek fırsatım olmuyo gelinligim güzel oldu ama svaroski taşlarla işlemeli bişi hoşuma gitti sen nerden alcan konyadanmı ben konya narin gelinlikten aldım canım neyse görüşürüz byee

konyalı hemşerilerim canlarım hepinizi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum gıııııııııııııııııııııı

merhabalar bende yeniyim burda ama bulusma olacaksa neden olmasin her zaman bana uyar bulasmak ve görüsmek dilegi ile selamlar

gonyalılar ben de geliyorum sizleri görmeye...ama hala yer zaman kararlaştırılmamış...salı günü olacak sanırım bari kule de buluşalım merkezi bir yer...haberdar edin buarada, dışlamayın öğrencileri:))))

Burda sohbet var ve elif bacim bana bildirmez oldumu ya bebde geldim iste nasilsiniz kizlar,bulusabildinizmi bi sorem bakiyim yoksam ftolarinizi banada gösterin.a.s.a.

kızlar gelen bu gece ses versin yarınsa uyar ama kimsenin haberi olurmu bikaç kişi toplanırsak ok yada fikir verin afra adese ne dersiniz

canım unuturmuyum hiçç daha gitmedim kızzzzzzz ama telaşım cok cok valla gelinlik felan aldım internete oturmaya pek fırsatım olmuyo gelinligim güzel oldu ama svaroski taşlarla işlemeli bişi hoşuma gitti sen nerden alcan konyadanmı ben konya narin gelinlikten aldım canım neyse görüşürüz byee

ayyy tuba yaaa bişey dicem gelinliğinin fotosunu koysana yaaa çok merak ettim hadi hadi noluuuur.canım seni arkadaş listeme ekledim aldınmıydııı telaşını tahmin edebiliyorum nişanlın geldimi kız kolay gelsin sana canımmm bye:1hug:

kızzzlaaaar buluşomusunuz ya napıyonuuuzz.benim için foto çekin atın buraya emi buluşunca benim bu aralar gelmem mümkün görünmüyorrr

X