Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sildi zatenKonuları silmek gibi bir şey söz konusu değil. Silseniz bile geri getirilir banlanırsınız.
O kadar uzun konuyu silme ve bacım. Bir sürü emek var o yazıdamerhaba açtığım konuyu silmek istiyorum yönetici yardımcı olur mu
evlenecek erkeklere gelin alacak kayınvalidelere görümcelere eltilere ibreti alem olsun diye bu konusu sonsuza dek kalmalı bence sitede.böyle bir gelin adayı görmemiştim.yaptığı yemeği yemekten korkarım valla."Çocukların evi" hep aklımda kalacak.
Konuda silinmiyor ayrıca. Öyle kalıyor.
evlenecek erkeklere gelin alacak kayınvalidelere görümcelere eltilere ibreti alem olsun diye bu konusu sonsuza dek kalmalı bence sitede.böyle bir gelin adayı görmemiştim.yaptığı yemeği yemekten korkarım valla.
Bu konuda destek göreceğini sandı ya birde gelen yorumlara ağlamıştır.evlenecek erkeklere gelin alacak kayınvalidelere görümcelere eltilere ibreti alem olsun diye bu konusu sonsuza dek kalmalı bence sitede.böyle bir gelin adayı görmemiştim.yaptığı yemeği yemekten korkarım valla.
Konu silme yasaktır.merhaba açtığım konuyu silmek istiyorum yönetici yardımcı olur mu