- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
-
- Konu Sahibi bilmiyorummm
haklısınız..Korkunun ecele faydası yok. 6 ayda bir rutin muayenenizi yatırmalısınız. Hiç birimiz güle oynaya oturmuyoruz o koltuğa.
zaten özele gidecegım.. butun cesaretımı toplayıpp gidecegım ..inşallah bişe cıkmazKadin dogumdan korktuysaniz ozel hastaneye gidebilirdiniz bir defalik, daha iyi davraniyorlar...
bana kalsa asla ıstemıyorum beraber olmak.. dip köşe kaçıyorum ama.. iştee bazenn zorla olunca.. böyle oluyor..tşk ederımCanım sağlık ihmale gelmez muayene olup tedaviye baslayana kadar mümkünse eşinle beraber olma.Geçmiş olsn
hayır canım 6 senelık evlıyım
aslında karışık.. ama son zamanlarda arttı.. içimde spiral varken kanamam oldu ve acıle gıtmıştım cıkardılar,rahım içi duvarımın kalınlaştıgını ve parça alınacagını soyledıler.. ama cok korktum gıtmedim.. suçluyum bılıyorum .. o gun bu gundur ara ara kanama oluyordu.. son zamanlarda her ilişkiden sonraa boşalma dıye tabır ettıgımız o an sırf kan gelıyor..
pazartesı gidemem, eşim çalışıyorr,cocukları bırakacak kımse yok.. bu şehre yenı tasındımm.. hıc bıyerı bılmıyorum.. ne yapacaksam..izinde vermıyorlarr.. kayın valıdemler gelecek 15 gune kadar..ancakk o gelıpte cocuklara bakarsa gıdebılırım..Klomidya olabilir. enfeksiyon olabilir tedavi edilmezse yayılarbilir ve sonu kısırlığa kadar gidebilir o yüzden pazartesi günü hemen doktora gitmeni öneririm. Nasıl korkarsın asıl gitmemekten kork
bu tür konular korkmaya utanmaya sıkılmaya gelmez..
Allah muhafaza, her konu da erken teşhis hayat kurtarır derler..
ciddi bir şey var ya da yok...
hani şimdi utanırsınız , korkarsınız ama yarın bir gün ciddi bir sorunla karşılaşınca o kadar çok muayeneler oluyor ki... insanda ne utanma kalıyor ne bir şey.. bu tür bir duruma sebebiyet vermemek için, ihmal etmeyin...
gidin biran evvel doktora ve tedbirinizi alın..
aslında karışık.. ama son zamanlarda arttı.. içimde spiral varken kanamam oldu ve acıle gıtmıştım cıkardılar,rahım içi duvarımın kalınlaştıgını ve parça alınacagını soyledıler.. ama cok korktum gıtmedim.. suçluyum bılıyorum .. o gun bu gundur ara ara kanama oluyordu.. son zamanlarda her ilişkiden sonraa boşalma dıye tabır ettıgımız o an sırf kan gelıyor..