Konuyu nereye açacağımı bilemedim..Bir bakar mısınız?

Klomidya olabilir. enfeksiyon olabilir tedavi edilmezse yayılarbilir ve sonu kısırlığa kadar gidebilir o yüzden pazartesi günü hemen doktora gitmeni öneririm. Nasıl korkarsın asıl gitmemekten kork

Klomidya olabilir. enfeksiyon olabilir tedavi edilmezse yayılarbilir ve sonu kısırlığa kadar gidebilir o yüzden pazartesi günü hemen doktora gitmeni öneririm. Nasıl korkarsın asıl gitmemekten kork
pazartesı gidemem, eşim çalışıyorr,cocukları bırakacak kımse yok.. bu şehre yenı tasındımm.. hıc bıyerı bılmıyorum.. ne yapacaksam..izinde vermıyorlarr.. kayın valıdemler gelecek 15 gune kadar..ancakk o gelıpte cocuklara bakarsa gıdebılırım..

bu tür konular korkmaya utanmaya sıkılmaya gelmez..
Allah muhafaza, her konu da erken teşhis hayat kurtarır derler..
ciddi bir şey var ya da yok...

hani şimdi utanırsınız , korkarsınız ama yarın bir gün ciddi bir sorunla karşılaşınca o kadar çok muayeneler oluyor ki... insanda ne utanma kalıyor ne bir şey.. bu tür bir duruma sebebiyet vermemek için, ihmal etmeyin...

gidin biran evvel doktora ve tedbirinizi alın..

cok haklısın canım..eşimle konustum.. haftaya özel bir hastahaneye gıdelım dedi.. ınsallah bişe cıkmaz.. tşk ederim..

Hiç durma dr git, böyle şeylere ihmale gelmez, sonradan tedavisi daha zor olabilir

Kesinlikle en yakın zamanda doktora gitmeniz gerekiyor Allah korusun ama anlattığınız durum ihmal edilecek veya parça alınmasından korkarak kacilacak bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…