- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
-
- Konu Sahibi bilmiyorummm
Selamın aleyküm arkadaşlar. Affınıza sıgınarak söylüyorum,her ilişki de ağrım ve sonrasında kanamam oluyor.. hanı öle bir iki damla değil.. beze silinincee bezin her yerı kan oluyor..ilişki esnasında da sankı böbreklerım patlayacakmıs gıbı agrı oluyor..bu normal değil biliyorum ..en kısa zamanda doktora gıdecegım .. fakat benım gıbı olanlar varmı.. aklımdakı sorulara yanıt bulmaya ,birazda olsun rahatlamak ıcın konu actım..
cvplar için teşekkür ederim..
Â.selam..Evli degilm ama ,eczacym muhakkak jinekologa görünün..vajinit yani vajinada bir enfeksiyon ya da vajinada yara veya bir miyom tarzı bisey olabilir..Basite almayın.Ne zamandr boyleSelamın aleyküm arkadaşlar. Affınıza sıgınarak söylüyorum,her ilişki de ağrım ve sonrasında kanamam oluyor.. hanı öle bir iki damla değil.. beze silinincee bezin her yerı kan oluyor..ilişki esnasında da sankı böbreklerım patlayacakmıs gıbı agrı oluyor..bu normal değil biliyorum ..en kısa zamanda doktora gıdecegım .. fakat benım gıbı olanlar varmı.. aklımdakı sorulara yanıt bulmaya ,birazda olsun rahatlamak ıcın konu actım..
Kanama degil de bobrekler patlayacak gibi agri bende de oluyordu. Sayisiz tahlil doktorDan sonra , psikolojik oldugu soylendi. Lakin ben bunun iceri giren fazla havadan oldugunu anladim.Selamın aleyküm arkadaşlar. Affınıza sıgınarak söylüyorum,her ilişki de ağrım ve sonrasında kanamam oluyor.. hanı öle bir iki damla değil.. beze silinincee bezin her yerı kan oluyor..ilişki esnasında da sankı böbreklerım patlayacakmıs gıbı agrı oluyor..bu normal değil biliyorum ..en kısa zamanda doktora gıdecegım .. fakat benım gıbı olanlar varmı.. aklımdakı sorulara yanıt bulmaya ,birazda olsun rahatlamak ıcın konu actım..
Ne zamandır böyle?
Yeni evli misiniz?
teşekkür ederim canım.. gidicem zatenn..Olabildiğince çabuk jinekoloğa görünün. Siz anlatırken ben yaşamış kadar oldum, içim bir tuhaf oldu... Çok geçmiş olsun.
haklısın .. ama bekledım işte korktum.. 2 dogum yaptım o psikolojı benı mahvettı kadın dogum dendımı bişeler oluyor bana ..Çok ciddi bir durum. Hafife almayın. Bu güne kadar nasıl beklediniz hayret doğrusu.
A
Â.selam..Evli degilm ama ,eczacym muhakkak jinekologa görünün..vajinit yani vajinada bir enfeksiyon ya da vajinada yara veya bir miyom tarzı bisey olabilir..Basite almayın.Ne zamandr boyle
Çok özür dilerim ama amiyane tabirle, doğru yolda olduğunuza emin misin?
Anlattığın şey korkunç.
haklısın canımm.. gidecegımm en kısa zamanda..Bi an önce bir doktora gidip görünmenizde fayda var.Kötü düşünmeyin ama en azından doktorun görmesi ve ona görede tedavi uygulaması gerekli gibi yani açıkcası sağlık ihmale gelmez.
haklısın .. ama bekledım işte korktum.. 2 dogum yaptım o psikolojı benı mahvettı kadın dogum dendımı bişeler oluyor bana ..
Kanama degil de bobrekler patlayacak gibi agri bende de oluyordu. Sayisiz tahlil doktorDan sonra , psikolojik oldugu soylendi. Lakin ben bunun iceri giren fazla havadan oldugunu anladim.
Sizin kanama var ustune agri, kesinlikle ihmale ve beklemeye gelmez.
Kendinizi rahatlatmayin burada ki bir an once gidin doktora.
haklısınız..Korkunun ecele faydası yok. 6 ayda bir rutin muayenenizi yatırmalısınız. Hiç birimiz güle oynaya oturmuyoruz o koltuğa.