Konuyu nereye açacağımı bilemedim..Bir bakar mısınız?

bilmiyorummm

.....
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
2.138
89
Selamın aleyküm arkadaşlar. Affınıza sıgınarak söylüyorum,her ilişki de ağrım ve sonrasında kanamam oluyor.. hanı öle bir iki damla değil.. beze silinincee bezin her yerı kan oluyor..ilişki esnasında da sankı böbreklerım patlayacakmıs gıbı agrı oluyor..bu normal değil biliyorum ..en kısa zamanda doktora gıdecegım .. fakat benım gıbı olanlar varmı.. aklımdakı sorulara yanıt bulmaya ,birazda olsun rahatlamak ıcın konu actım..

cvplar için teşekkür ederim..

Ne zamandır böyle?

Çok özür dilerim ama amiyane tabirle, doğru yolda olduğunuza emin misin?

Anlattığın şey korkunç.

A
Â.selam..Evli degilm ama ,eczacym muhakkak jinekologa görünün..vajinit yani vajinada bir enfeksiyon ya da vajinada yara veya bir miyom tarzı bisey olabilir..Basite almayın.Ne zamandr boyle

Kanama degil de bobrekler patlayacak gibi agri bende de oluyordu. Sayisiz tahlil doktorDan sonra , psikolojik oldugu soylendi. Lakin ben bunun iceri giren fazla havadan oldugunu anladim.
Sizin kanama var ustune agri, kesinlikle ihmale ve beklemeye gelmez.
Kendinizi rahatlatmayin burada ki bir an once gidin doktora.

Bi an önce bir doktora gidip görünmenizde fayda var.Kötü düşünmeyin ama en azından doktorun görmesi ve ona görede tedavi uygulaması gerekli gibi yani açıkcası sağlık ihmale gelmez.

Ne zamandır böyle?

aslında karışık.. ama son zamanlarda arttı.. içimde spiral varken kanamam oldu ve acıle gıtmıştım cıkardılar,rahım içi duvarımın kalınlaştıgını ve parça alınacagını soyledıler.. ama cok korktum gıtmedim.. suçluyum bılıyorum .. o gun bu gundur ara ara kanama oluyordu.. son zamanlarda her ilişkiden sonraa boşalma dıye tabır ettıgımız o an sırf kan gelıyor..

A

Â.selam..Evli degilm ama ,eczacym muhakkak jinekologa görünün..vajinit yani vajinada bir enfeksiyon ya da vajinada yara veya bir miyom tarzı bisey olabilir..Basite almayın.Ne zamandr boyle

teşekür ederim canım, bayadır böyle dıyım ama kızmayın..cıddı anlamda kadın dogum fobisi var bende.. gitmeye korkuyorum..ama mecburen gıdıcemm..

Kadin dogumdan korktuysaniz ozel hastaneye gidebilirdiniz bir defalik, daha iyi davraniyorlar...

canım iştee korkuyorumm.. gercektenn anlatamayacagım kadar korkuyorum.. o masaya yatmak ölüm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…