• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Konuyu Açamıyorum:(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bende aynı şekilde umutsuzluğa düşmüştüm sonra bir kurnazlık yapıp laf arasında sıkıştırdım..
Ona kalsa sormayı akıl etmez erkek sonuçta bir de yörelerimiz çok farklı , bilmiyorduk a getirmelerini istemedim.
Benim yörem için önemli , durumları da yerinde nişan yapmayacağımız için ne var ne yoksa taksınlar işte :KK76:

Altın meraklısı gibi atlamayın.
Ama nişanlınız ile bu konuları bir şekilde konuşabiliyor olmanız gerekir zaten.
Laf arasında "sana aldıklarımızı beğeneceksin" gibi lafa girip "bakalım annenler neler hazırladı"ya getirebilirsin konuyu.
Lap diye sormaktansa...

bende aynı şekilde umutsuzluğa düşmüştüm sonra bir kurnazlık yapıp laf arasında sıkıştırdım..
Ona kalsa sormayı akıl etmez erkek sonuçta bir de yörelerimiz çok farklı , bilmiyorduk a getirmelerini istemedim.
Benim yörem için önemli , durumları da yerinde nişan yapmayacağımız için ne var ne yoksa taksınlar işte :KK76:

Aynen akıl etmedikleri için sormuyor eminim, bir abi ablası yakın bir kuzeni de yok evlenen böyle şeyleri bilmiyor olabilirler.

Altın meraklısı gibi atlamayın.
Ama nişanlınız ile bu konuları bir şekilde konuşabiliyor olmanız gerekir zaten.
Laf arasında "sana aldıklarımızı beğeneceksin" gibi lafa girip "bakalım annenler neler hazırladı"ya getirebilirsin konuyu.
Lap diye sormaktansa...

Sana saat alacağız gidip beraber seçelim diye konuyu açmayı düşünüyorum bugün, belki oda benim almam takmam gereken bir şey var mı diye sorar :KK45:

2 hafta sonrada bizim nişanımız var gençler konuşuyo ben görümceyim de bizim gelin her istediğini söylüyo valla çarşıda da herşeyini en iyisinden fazlasından aldık.. maddi konular yüzünden anlaşmazlık çok kötü ama isteklerinizi dile getirmezseniz içinizde uktesi kalacak nişanlınızla bunu konuşmalısınız o da yanlış anlamamalı..
eğer takmazlarsa etraf laf ettiğinde şimdi değil düğünde takı istediğini söylersin sende

Umrım bu ayıbı yapmazlar :KK43:

Bende gecen yil nisandan son anda döndüm. Nerdeyse kaynanam olacak hanimefendi birak nisan alisverisini nisanin olacagi mekanin yerini bile arayip sormadi. Sonuc itibariyle nisan olmadi ve ben kendi kendime diktirdigim kiyafetimle kaldim. O yuzden cok cok dikkatli maalesef insanlarimiz masraftan kacmak icin gönülleri hos tutmayi bilmiyorlar

Back