G gizemmk Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2013 18 0 6 Uşak 13 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gizemmk #1 Arkadaslar yarin kepce kulak ameliyati olucam iyi mi olur kotu mu olur bilmiyorum bunu yaptiranlardan fikir almak istiyorum
Arkadaslar yarin kepce kulak ameliyati olucam iyi mi olur kotu mu olur bilmiyorum bunu yaptiranlardan fikir almak istiyorum
S sweetybonbon Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2013 7 0 16 İstanbul 1 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gizemmk #2 gizemmk .!.: Arkadaslar yarin kepce kulak ameliyati olucam iyi mi olur kotu mu olur bilmiyorum bunu yaptiranlardan fikir almak istiyorum Genişletmek için tıkla... canim gecmis olsun,ameliyat oldun mu? daha detayli bilgi verebilirmisin eger olduysan,kimin yaninda,fiyati nekadar ve memnun musun? bende yaptirmayi dusunuyorumda
gizemmk .!.: Arkadaslar yarin kepce kulak ameliyati olucam iyi mi olur kotu mu olur bilmiyorum bunu yaptiranlardan fikir almak istiyorum Genişletmek için tıkla... canim gecmis olsun,ameliyat oldun mu? daha detayli bilgi verebilirmisin eger olduysan,kimin yaninda,fiyati nekadar ve memnun musun? bende yaptirmayi dusunuyorumda