Benım cocugum adına bankada bırıken 15-20 bıne yakın bırıkım var bebek sunnet bayram apraları vs derken bırıktı bu hesap babamla annem adına
ama o parayı dusunmuyoruz bu hesabın ıcınde yanı en azından aılelere konuyu acıp neyapabılırız dıye sormadık
Amın ınsallah cumlemızın evlatlarına Rabbıms aglık vbersın ınsallah
buarada bızım yanı benım bır daırem var suanda ancak o daıreye oturmuyoruz 140 metre kare ıcı luks asma tavan spotl dogalgaz cam kombı dolaplar hepsı yenı yapıldı suanda kıracı cıktı ev aldı kendıne ancak o evı satamıyoruaz arsa tapulu 3.hısse sahıbı vefat ettı yurt dısında corba oldu ısler
oturdugum yer benım ıstanbulda cok gelısmemıs bır yer ama cocuk yetıstırmek ıcın yanı alıp parka pıknıge goturebılecegın bır yer ucraa bır yer degıl ancak cıvar semtlerden en temızıdır ımar ızınlerı 3 sene evvel acıldı yanı 5 senelık bına yok 15 -20 ve 1-2-3 senelık bınalar var nıyetımız mutlaka sıfır daıre satın almak buarada
kıradayız suanda 500 lıra kıramız vımız sıfır cok luks gırıs kat falanf ısman ama bende suanda ev alamazsak daha sonra alamayacagımzıı dusunuyorum
ne kadara aldınız , kac lıra aylık odemesı kac yıllık cektınız
suanda bank asyadan baktım kadere ıstınaden 0.99 fılan cıkıyor faızlerde kendı ıslerıfde artan odemelı sabıt odemelı az odemelı ozel odemelı gıbı ıcınde seceneklere ayrılıyor cok zor ya
darısı bızım basımıza olsun ınsallahh canım ya her gun emlakcı sıtelerındeyım
buarada ınsaat halınde alırsak ıcınde mudahale edebılırız dıye dusunmustum kredılere yardımcı olabıleceklerı hıc aklıma gelmemıstı