• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konut kredisi yeniden yapılandırma.

arkadaşlar Konut kredisi kullananlar, yapılandırma yaptıkları taktirde ne kadar kar edecekler hesaplayabilirim.
kullandıkları tutar,
kaç ay ödedikleri,
birde oranı yazmanız yeterli.

Bizde 2 sene önce yapılandırk, bizim ilk faiz oranımız 1,49 idi, yapılandırmayı 0,89 ile yaptık biz ödemede değil ama yıldan düşürttürdük, 24 ay yani 2 yıl düşürttürdük.

iyi günler arkadaşım bizde kredi ile aldık evi ama bizimkisi 10 yıllık babam geçenlerde bankya gitmiş yapılandırma için bizim aldıgımız kredi 0.86 dıydı en düşük zamanlarında aldık 1.5 sene oldu bankacı babama 1 aya kadar faizler tekrar düşebilir demiş bizim yapılandırmamız için 0.86 nın altına düşmesi gerekiyor bizde 5 yıla düşürecektik 10 yıl boyunca ödedigimiz fiyat degişmiyor sabit kimisininki artıyormuş umarım yardımcı olabilmişimdir

arkadaşlar Konut kredisi kullananlar, yapılandırma yaptıkları taktirde ne kadar kar edecekler hesaplayabilirim.
kullandıkları tutar,
kaç ay ödedikleri,
birde oranı yazmanız yeterli.

Benimkini hesaplamanı istesem 1.05 faiz ile çektik krediyi...96 ay. 111.717,12 tl ödememiz gereken miktar...Elimize 70 bin kadar geçmişti...

Son düzenleme:
çok yüksekten kullanmışsınız sizde. İyi de düşüş olmuş ama.
Allah ödeme kolaylığı versin.

Amin Allah herkese ödeme kolaylığı versin. 45 ayımız kaldı inş. Biraz birikim yapabilirsem 1 yıl erken kapatmayı düşünüyorum. bizim ödemelerimiz yüksek biraz, ayda tam 1,700 ödüyoruz onun için yapılandırma iyi olmuştu bize, bir anda 2 sene birden düştü.

10 yıldı 8 yıla düştü, 4 yıl 3 ayını ödedik, 3 yıl 9 ay kaldı inş.

iyi günler arkadaşım bizde kredi ile aldık evi ama bizimkisi 10 yıllık babam geçenlerde bankya gitmiş yapılandırma için bizim aldıgımız kredi 0.86 dıydı en düşük zamanlarında aldık 1.5 sene oldu bankacı babama 1 aya kadar faizler tekrar düşebilir demiş bizim yapılandırmamız için 0.86 nın altına düşmesi gerekiyor bizde 5 yıla düşürecektik 10 yıl boyunca ödedigimiz fiyat degişmiyor sabit kimisininki artıyormuş umarım yardımcı olabilmişimdir

Çok teşekkürler :)

Şuanda oranlar 0,88 gibi. İnşallah 0,86 nın altına düşer de size de iyi gelir bize de. :( uykularım kaçıyor artık borcu düşünmekten :)
Siz kaç yıldır ödüyorsunuz, Biliyorsunuzda önce kullandığın kredinin faizini yüksek tahsil ediyorlar, anaparayı daha sonra :(
bende bekleme kararı verdim en azından 15-20 gün.

Son düzenleme:
Amin Allah herkese ödeme kolaylığı versin. 45 ayımız kaldı inş. Biraz birikim yapabilirsem 1 yıl erken kapatmayı düşünüyorum. bizim ödemelerimiz yüksek biraz, ayda tam 1,700 ödüyoruz onun için yapılandırma iyi olmuştu bize, bir anda 2 sene birden düştü.

10 yıldı 8 yıla düştü, 4 yıl 3 ayını ödedik, 3 yıl 9 ay kaldı inş.

Peki ödediğiniz cezayı nakit mi verdiniz...Yoksa onuda mı takside yansıttılar...:26::26:

Son düzenleme:
Ben oranı bilmiyorum ya :14: konuyu görünce eşime sordum hatırlamıyo

45 bin çektik.. 96 ay vade.. 73 bin oldu.. :44:

Sizde mutlaka yapılandırın. Çünkü benim hatırladığım kadarıyla 2011 de faiz oranları yüksekti,
Birde şöyle baksana nete yaz bakalım, (ödediğiniz banka adı)................. 2011 yılı konut kredisi oranları diye.

biz 1,5 senedir ödüyoruz bankacı babama bekleyin biraz daha demiş 1 aya kadar yine bir düşüş bekleniyor demiş bakalım hayırlısı artık bizde bekleme kararı aldık

Son düzenleme:
Back
X