- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
ama ev kredisi falan tarzda oluyor sanırsam riskli gibi geldi
Riskli olan kısım ne acaba :44::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ev kredisi falan tarzda oluyor sanırsam riskli gibi geldi
bizde daha yeniyiz
hem taşınma telaşesi var diye hiç düşünmemiştik.
Sevcancım siz hangi oradndan kullanmıştınız krediyi?
birde kaç yıl vadeli çektiniz?
Semiha siz hangi oranla çektiniz canım
Riskli olan kısım ne acaba :44::44:
Bizde 2 sene önce yapılandırk, bizim ilk faiz oranımız 1,49 idi, yapılandırmayı 0,89 ile yaptık biz ödemede değil ama yıldan düşürttürdük, 24 ay yani 2 yıl düşürttürdük.
arkadaşlar Konut kredisi kullananlar, yapılandırma yaptıkları taktirde ne kadar kar edecekler hesaplayabilirim.
kullandıkları tutar,
kaç ay ödedikleri,
birde oranı yazmanız yeterli.
çok yüksekten kullanmışsınız sizde. İyi de düşüş olmuş ama.
Allah ödeme kolaylığı versin.
iyi günler arkadaşım bizde kredi ile aldık evi ama bizimkisi 10 yıllık babam geçenlerde bankya gitmiş yapılandırma için bizim aldıgımız kredi 0.86 dıydı en düşük zamanlarında aldık 1.5 sene oldu bankacı babama 1 aya kadar faizler tekrar düşebilir demiş bizim yapılandırmamız için 0.86 nın altına düşmesi gerekiyor bizde 5 yıla düşürecektik 10 yıl boyunca ödedigimiz fiyat degişmiyor sabit kimisininki artıyormuş umarım yardımcı olabilmişimdir
Amin Allah herkese ödeme kolaylığı versin. 45 ayımız kaldı inş. Biraz birikim yapabilirsem 1 yıl erken kapatmayı düşünüyorum. bizim ödemelerimiz yüksek biraz, ayda tam 1,700 ödüyoruz onun için yapılandırma iyi olmuştu bize, bir anda 2 sene birden düştü.
10 yıldı 8 yıla düştü, 4 yıl 3 ayını ödedik, 3 yıl 9 ay kaldı inş.
Ben oranı bilmiyorum ya konuyu görünce eşime sordum hatırlamıyo
45 bin çektik.. 96 ay vade.. 73 bin oldu.. :44:
Peki ödediğiniz cezayı nakit mi verdiniz...Yoksa onuda mı takside yansıttılar...:26::26:
Benimkini hesaplamanı istesem 1.05 faiz ile çektik krediyi...96 ay. 111.717,12 tl ödememiz gereken miktar...Elimize 70 bin kadar geçmişti...
Ben yemeğe çıkıyorum kızlar
Belki bankaya uğrar sorarım
Umut fakirin ekmeği işte
Dönüşte görüşürüz