h..k bankası % 0.75
.ş bankası % 0.76
y... kredi % 0.73
b.nka.ya %0.76
dün araştırdım. hatta başvurumu yaptım. sonuç beklioyrum.:18:
ALLAH (cc) hayırlısını nasip etsin inş.
Kaç ay vade ile alınan oranlar bunlar bana biraz yüksek geldi de..
Biraz daha araştırıp pazarlık ederseniz 0,71 oranını alırsınız hemde işbankasından..Faizler düşüş eğiliminde bu aldığınız oranlar ocak ayından kalma oranlar en azından dosya masrafından pazarlık edin aradaki farkı kapatın derim ben..Bende ocakta çektim kredi 120 ay için 0,78 den ama gezme fırsatım olmadı o yüzden çektim hemen.. :)
h..k bankası % 0.75
.ş bankası % 0.76
y... kredi % 0.73
b.nka.ya %0.76
dün araştırdım. hatta başvurumu yaptım. sonuç beklioyrum.:18:
ALLAH (cc) hayırlısını nasip etsin inş.
Amin cümlemize nasip etsin..Ne tesadüf bizimde evimiz 2+1 85 m2 ama kullanışlı evet biraz küçük ama bize yetiyor ailede 4 kişiyiz idare ediyoruz en azından kendi evimiz bu bile yeter insana kira ödemekten gına gelmişti eski evimiz bahçeli müstakildi hep öyle evlerde yaşadığım için zor geldi ama insan alışıyor herşeye en azından borcu bitince satar peşinat yapar daha büyük ev alırız diyorum borçsuz mal sahibi olunmuyor malesef canım..Darısı sizin başınıza..
mimoza ben az önce internet şubelerinden baktım örneğin y kredi 0,84 finans 0,80 . bunlar daha düşükmüş. internet şubelerinde farklı bilgi mi veriyorlar. bir de şehirden şehire farkedermi?
birşey daha sormak istiyorum. şimdi alacağımız ev 65000 diyelim. 5000 de tapu masrafları ve boya naklıye vs. toplamda 70000 tl kredi çekmek istıyoruz. bu 70000 in tamamını konut kredisi olarak çekmem mümkün mü? bi ara ev bedelinin %75 ini kredi olarak çekme şartı vard. bu hala var mı? eğer varsa örneğin banka bana 50000 tl konut kredisi verdi. kalan 20000 i ihtıyaç kredisi olarak mı çekiyoruz?
birşey daha sormak istiyorum. şimdi alacağımız ev 65000 diyelim. 5000 de tapu masrafları ve boya naklıye vs. toplamda 70000 tl kredi çekmek istıyoruz. bu 70000 in tamamını konut kredisi olarak çekmem mümkün mü? bi ara ev bedelinin %75 ini kredi olarak çekme şartı vard. bu hala var mı? eğer varsa örneğin banka bana 50000 tl konut kredisi verdi. kalan 20000 i ihtıyaç kredisi olarak mı çekiyoruz?
teşekkür ederim bilgiler için çok yardımcı oldunuz. malesef hiç birikimimiz yok tamamını kredi çekmek durumundayız ve alacağımız ev yeni bir ev değil aksine içine içine masrafta gerektirecek. ama o muhitten başka alternatıfımız de yok özel sebeplerden dolayı. en iyisi banka banka gezmek olacak sanırım. iş bankası ve halk bankasıyla görüşmeye başlamak mantıklı gibi
Merhaba. Buraya arkadaşlar cevap vermiş ama bir başka alternatif daha var. Tanıdık birinin evi varsa onu da ipotek ettirerek ev değerinin %100'üne kadar kredi çekebilirsiniz. O kişi bu durumda bir nevi kefil olmuş oluyor size.