Konuşurken istemsizce ağlıyorum napıcam böyle?

kismetmisnapcan

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
152
4
16
İstanbul
Gözünüzü seveyim yardım edin bu hastalık mı?

Biriyle konuşurken gözlerim doluyor. Bu bi kaç yıldır bu şekilde. Ancak şu aralar daha bi sık oluyor. Yani ciddi olsun komik olsun bi konu hakkında konuşurken istemsiz gözlerim doluyor ve eğer o anda bi kelime daha etsem hüngür hüngür ağlıyorum durduramıyorum.

Eyvah gene ağlicam diye sıkıyorum kendimi daha beter patlıyorum. Sebebi nedir bilmiyorum. Doktora gitmem gerekir mi? Yaşım 16. Ergenlik psikolojisi mi ne bu? Mesela arkadaşım su alır mısın diyor gene gözlerim doluyor. Ya adam gibi konuşamıyorum.

Bir de üstüne özgüvensizsin kendine güvenen insan ağlamaz diye iyice beter ediyorlar.
Bak gene gözlerim doldu.

Not: Hayatımda herşey yolunda.

o saati alamadın ya ondandır:1:
şaka tabiki...

duygulanıp mı ağlama isteği gelıyor? ya da sevinçten de aynı şekilde mi?:26:

yani olası bir durum değil..normal degıl..nekadardır devam edıyor böyle
hormonal olabilir belkı.

Yok yok unuttum bile o saati yazdıklarınızdan sonra ne kadar saçma düşündüğümün farkına vardım :D

Bazen sevdiğim insanlarla konuşurken duygulanıyorum hani annemle ya da en samimi olduğum arkadaşımla havadan sudan bile konuşurken birden gözlerim doluyor.

Uzun süredir vardı fakat dert edilecek kadar değildi gelip geçiyodu şimdi gözlerim dolunca 3-4 dakika susmam gerek yoksa ağlıyorum.
Ağlamamı gerektirecek hiç bir sebep yok.

Yok yok unuttum bile o saati yazdıklarınızdan sonra ne kadar saçma düşündüğümün farkına vardım :D

Bazen sevdiğim insanlarla konuşurken duygulanıyorum hani annemle ya da en samimi olduğum arkadaşımla havadan sudan bile konuşurken birden gözlerim doluyor.

Uzun süredir vardı fakat dert edilecek kadar değildi gelip geçiyodu şimdi gözlerim dolunca 3-4 dakika susmam gerek yoksa ağlıyorum.

heyecan sorunun olabılır mı acaba:26:
olumlu ya da olumsuz şeye heyecan. konuşurken gösterıyor kendını.
duygu patlaması gibi. bir doktora görünsen, belkı vrdır bir sebebi
normal değil çünkü.

Son düzenleme:
Evet heyecan var. Ellerim titrer bazen. Kendimi sıkarak kontrol ederim bi şekilde.

Az önce anneme doktora götür beni dedim senin kendine güvenin yok git dersini çalış dedi :p

Ya aslında şu aralar çok mutluyum herşey yolunda. Sabahları komşuların sesleri uyandırmıyo beni herkes kapadı balkonunu. Evde kavga gürültü yok. Arkadaşlarımla aram hiç olmadığı kadar iyi. Acaba bu kadar mutluluk bana fazla mı geldi :D

Evet heyecan var. Ellerim titrer bazen. Kendimi sıkarak kontrol ederim bi şekilde.

Az önce anneme doktora götür beni dedim senin kendine güvenin yok git dersini çalış dedi :p

Ya aslında şu aralar çok mutluyum herşey yolunda. Sabahları komşuların sesleri uyandırmıyo beni herkes kapadı balkonunu. Evde kavga gürültü yok. Arkadaşlarımla aram hiç olmadığı kadar iyi. Acaba bu kadar mutluluk bana fazla mı geldi :D

özgüven dedi demek :D olabilir mi ki acaba :1:
aslında bir doktora danışmak en iyisi, en azından sorunun sadece özgüven mi, değil mi onu bilirdin.

Çok tatlısın (: saat konusunu kendi içinde çözümleyebildiğine sevindim.Bir de diyecektim ki guatr ile alakalı olabilir mi acaba? Ailemde bir kaç kişi de var ve duygu değişiklikleri yaşıyorlar kısa süre içinde. Değerlerine bir baktırsan belki sıkıntı ordadır.Ya da (inşallah) sadece kendini psikolojik olarak değişimler içinde buluyorsundur hormonal olarak.

ben de ileriye dönük bir his olursa olur böyle saçmalıklar, mesela birşeyler olacakmış gibi hissederim ve o hisle aşırı heyecan duyarım ağlarım ya da fazla sessizleşirim, senin durumun hakkında aklıma bir sürü şey geliyor ama bunu bizim tahmin etmeye çalışmamız yalnış olur, doktora gitmelisin tabi ki.. belki metobolizman fazla çalışıyordur buna doktor karar versin..:28:

Guatr olacağını zannetmiyorum ya o sırada genelde boğazım düğümlenir o da o duygunun verdiği his.

Bu arada annem ikna olmuyor...
Dedim yarın okul çıkışında doktora gidelim bana akıl versin madem özgüvensizmişim az konuşur benimle dedim dedim... sen hala ödevini yapmadın mı akşam oldu dedi...

Biraz da agresif şu an kırmızı biberleri domatesleri dizmiş tezgaha ne yapıyorsa artık kıvamını tutturamıyo bi türlü :p

Kimseden hayır yok, ben buldum çözümümü. Kendime hobi edincem. Youtube'dan spor videoları indiriyorum şimdi. Yarın spora başlıyorum. Bir de bol su içerim. Tamamdır. Ha yeşillikte yicem. Biraz da zaman ekledik mi üstüne kesin bişeyim kalmaz.

Yardımlarınız için teşekkürler :D

Bu konuyu gördüğüme o kadar sevindim ki bende aynı durumdayım.Kesinlikle bende aççaktım konuyu küçükken mız mız derlerdi herkes gülerdi ama şimdi durum o kadar ciddileşti ki durduk yere kendimi eziyorum ağlayıp duruyorum ya sokak ortasında zırlamaktan bıktım.Psikoloğa bile gittim kadın diyoki bi kere ağlarsın iki kere ağlarsın sonra susarsın diyo acaba 23 yıldır niye susamadım ben.Yardımcı olcak biri varsa banada haber versin bi zahmet kızçeler ya :) O değilde bugün 7.yılımız doldu erkek arkadaşımla o tabiki hatırlamadı ben sürprizler falan yaptım o üzüldü niye unuttum ben diye o üzülürken ben ağlamaya başladım buna da ağlanır mı arkadaş ya !

Guatr olacağını zannetmiyorum ya o sırada genelde boğazım düğümlenir o da o duygunun verdiği his.

Bu arada annem ikna olmuyor...
Dedim yarın okul çıkışında doktora gidelim bana akıl versin madem özgüvensizmişim az konuşur benimle dedim dedim... sen hala ödevini yapmadın mı akşam oldu dedi...

Biraz da agresif şu an kırmızı biberleri domatesleri dizmiş tezgaha ne yapıyorsa artık kıvamını tutturamıyo bi türlü :p

Kimseden hayır yok, ben buldum çözümümü. Kendime hobi edincem. Youtube'dan spor videoları indiriyorum şimdi. Yarın spora başlıyorum. Bir de bol su içerim. Tamamdır. Ha yeşillikte yicem. Biraz da zaman ekledik mi üstüne kesin bişeyim kalmaz.

Yardımlarınız için teşekkürler :D

Annecigine söyle ÖZGÜVENİNDE bir sorun yok:)) Maşallah:)) geçti gitti...ben reklam izlesem aglıyorum bazen...hormonal yaşadıgın.dalgalanıyor işte ergenlikten...ben ergenliği daha atlatamadım dermişim:)) şaka tiroitimde sorun var :))

Back
X