Konuşurken göz teması

kesinlikle derinleşiyor normalde yetişkin oldukça yenilir gibi geliyor ama değil daha da zorluyor insanı ,ben uğraşmak istemediğimden gitmiyorum pskoloğa falan ama siz gidin çok rahatsızlık veriyorsa ben böyle kabullendim kendimi

Peki sizin başka bir psikiyatrik rahatsızlığınız var mı? Obsesif kompalsif gibi vesaire?

Yeter ama geçmeli çok küçük düşüyorum ezik gibi oluyor. İnsanlar anlıyor günlük islerini bile yapamıyosun fatura yatırmak bankaya gitmek mağaza da tezgahdarla konuşmak göz göze iletişim yani sıfır . Ne bilim ben acayip zorlanıyorum ve bunu çok takiyorum. Yalnızlasiyorsun. Ailemle konuşurken bile oluyo. Böyle bir hastalık düşman başına

Aynen öyle Nasıl düzeleceğiz? Hayat kalitemizi ciddi anlamda düşüren bu durumdan nasıl kurtulacağız?

Aynen öyle Nasıl düzeleceğiz? Hayat kalitemizi ciddi anlamda düşüren bu durumdan nasıl kurtulacağız?
Ben bulamadım çaresini. Psikologa gitsem çözülmezse bir sürü seans alacağım bir sürü maddi külfet. Bir kaç defa farklı psikolog lara gittim hepsi para tuzağı ydi o yüzden inancım da kalmadı. Çok üzülüyorum.

Bende de var bu sorun malesef insanlarla konuşurken çok zorlanıyorum
Bu hastalıkların her türlüsü çok zor
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Geçmiş olsun

Evet bu yüzden kimseyle konuşmak istemiyorum konuştuğum zaman rahatsız oluyorum
Zor bir durum
Umarım atlatırız biran önce
Ya atlatalim da yıllardır böyle ne zaman geçecek 6 yıl ilaç kullandm bıraktım yine aynı yine aynı. Yapayalnız ezik ezik yaşamak çok zor. Herkes hayatın tadını çıkarırken biz izliyoruz . Nasıl düzelir bir yolu olmalı. Sen ilaç kullanYomusun cnm yada psikıatrye gittinmı bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…