- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Maalesef geçmediCnm sende durumlar nasıl geçti mi sorunun.
Cnm benim ya geçmeli ama ya böyle ömür geçer mi mücadele edelim. Sendede mi sosyal fobi var . Benim ki sosyal fobi denMaalesef geçmediBu saatten sonra da geçmez galiba
Senin de geçmedi değil mi?Cnm benim ya geçmeli ama ya böyle ömür geçer mi mücadele edelim. Sendede mi sosyal fobi var . Benim ki sosyal fobi den
Geçmedi tabi ki. Daha da kotu oluyo derinlesiYoSenin de geçmedi değil mi?
Peki sizin başka bir psikiyatrik rahatsızlığınız var mı? Obsesif kompalsif gibi vesaire?kesinlikle derinleşiyor normalde yetişkin oldukça yenilir gibi geliyor ama değil daha da zorluyor insanı ,ben uğraşmak istemediğimden gitmiyorum pskoloğa falan ama siz gidin çok rahatsızlık veriyorsa ben böyle kabullendim kendimi
Nasıl kurtulucazGeçmedi tabi ki. Daha da kotu oluyo derinlesiYo
yok sanırımPeki sizin başka bir psikiyatrik rahatsızlığınız var mı? Obsesif kompalsif gibi vesaire?
anladım.yok sanırım
Sen de de sosyal fobi den kaynaklı mi cnm bu sorun.kesinlikle derinleşiyor normalde yetişkin oldukça yenilir gibi geliyor ama değil daha da zorluyor insanı ,ben uğraşmak istemediğimden gitmiyorum pskoloğa falan ama siz gidin çok rahatsızlık veriyorsa ben böyle kabullendim kendimi
Aynen öyleYeter ama geçmeli çok küçük düşüyorum ezik gibi oluyor. İnsanlar anlıyor günlük islerini bile yapamıyosun fatura yatırmak bankaya gitmek mağaza da tezgahdarla konuşmak göz göze iletişim yani sıfır . Ne bilim ben acayip zorlanıyorum ve bunu çok takiyorum. Yalnızlasiyorsun. Ailemle konuşurken bile oluyo. Böyle bir hastalık düşman başına
Ben bulamadım çaresini. Psikologa gitsem çözülmezse bir sürü seans alacağım bir sürü maddi külfet. Bir kaç defa farklı psikolog lara gittim hepsi para tuzağı ydi o yüzden inancım da kalmadı. Çok üzülüyorum.Aynen öyleNasıl düzeleceğiz? Hayat kalitemizi ciddi anlamda düşüren bu durumdan nasıl kurtulacağız?
Belki ben de bu konuda bir psikolog yardımı almalıyım.Ben bulamadım çaresini. Psikologa gitsem çözülmezse bir sürü seans alacağım bir sürü maddi külfet. Bir kaç defa farklı psikolog lara gittim hepsi para tuzağı ydi o yüzden inancım da kalmadı. Çok üzülüyorum.
Yalnızlığa itiyor demi. Sosyal fobi gibi oluyor aynı İnsan. Bende çekiyorum bunu yıllardırBende de var bu sorun malesef insanlarla konuşurken çok zorlanıyorum
Bu hastalıkların her türlüsü çok zor
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Geçmiş olsun
Evet bu yüzden kimseyle konuşmak istemiyorum konuştuğum zaman rahatsız oluyorumYalnızlığa itiyor demi. Sosyal fobi gibi oluyor aynı İnsan. Bende çekiyorum bunu yıllardır
Ya atlatalim da yıllardır böyle ne zaman geçecek 6 yıl ilaç kullandm bıraktım yine aynı yine aynı. Yapayalnız ezik ezik yaşamak çok zor. Herkes hayatın tadını çıkarırken biz izliyoruz . Nasıl düzelir bir yolu olmalı. Sen ilaç kullanYomusun cnm yada psikıatrye gittinmı bunun için.Evet bu yüzden kimseyle konuşmak istemiyorum konuştuğum zaman rahatsız oluyorum
Zor bir durum
Umarım atlatırız biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?