• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşurken göz teması

Bu aksam gezmeye gitcez ve ben yine sacmalamak istemiyorum.artik kadinlarlads konusurken oluyo.nefret ediyorum bu durumdan.biyere gitmek istemiyorum.dua ediyorum hep.psikolog bulamadim hala.kesin terapi alicam.bunun icin pratik oneriler oldugunu duymustum insanlarin aslinda gozlerine degil iki kasinin ortasina bakmak gerekmiz gibi.yada omuzlarina.karsindaki gozune baktigini sanirmis
Cnm terapi aldinmi düzelme var mı durumunda. Bende aynı sorun devam hatta daha fazla

Sehrin ne oldugu veya doktorun kim oldugu onemli degil bence (yani tabiki iyi bir doktor olmali).sen emdr yi internetten once arastir ve emdr dernegine uye olan yani bunun egitimini almis bir terapiste git .hangi sehirdesin bilmiyorum

Sosyal anksiyete de var mıydı sizde ona da faydası oldu mu acaba
benimki takinti hastaligiymis .yani bu durum takintiymis.o uygulamadan sonra aksam cok onemli bir davete gittim ve kendime inanamadim hala inanamiyorum.bir cok konuda emdr uyguladi bana yani sosyal anksiyetem yok ama olsaydi onun icinde uygulanirdi.her turlu rahatsizlikta uygulanan bir yontemmis zaten.ilk seansta sadece seni dinliyor ve test veriyor ikinci seansta uyguladi emdr yi.memmun kaldim cektigime degmezmis yillarca kucuk dustum.tedavim baska konular uzerinden devam ediyor

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, yaşayanlar ne türlü bir işkence olduğunu bilirler. Bu durumdan ötürü kişilerin anlattıklarına da konsantre olamıyor insan o sırada tek derdi "bakmak" veya "bakmamak" olduğu için. Benim de yardıma çok ihtiyacım var.
Cnm sende durumlar nasıl geçti mi sorunun.

Back