- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Hiç göz problemi olabileceği aklınıza geldi mi ?Demekki çok aşırı değil . Bir de hiç bakamamak var bazıları umursamaz diye algılıyor bazıları da anlıyor özgüven eksikliği olduğunu. Ama çok zorluyor. Artık düz bir zemine bile tuhaf bakıyorum
Yok eskiden böyle bir problemim yoktu Son 6 aydır böyle oluyo artarak devam ediyor. Bilemedim şimdi olabilir mi kiHiç göz problemi olabileceği aklınıza geldi mi ?
Cnm çekingenlikde varmıaa bende de var o ama hiç psikolojik bi sorun olacagını düşünmemiştim sonucta bile isteye çekiyorum gözlerimi bakmak istemediğim için
aslında biraz var ama ben bunu hemcinslerimede yapıyorum yani fazla göz teması beni rahatsız ediyo nişanlıma karşı öyle değilim ama mesela oturur saatlerce göz bebeğini izlerimCnm çekingenlikde varmı
Bende de nişanlımà karşı yoktu ama yeni gelişti olmaya başladı yaa ama üzülüyorumaslında biraz var ama ben bunu hemcinslerimede yapıyorum yani fazla göz teması beni rahatsız ediyo nişanlıma karşı öyle değilim ama mesela oturur saatlerce göz bebeğini izlerim
Ben onu da yapamıyorumBu aksam gezmeye gitcez ve ben yine sacmalamak istemiyorum.artik kadinlarlads konusurken oluyo.nefret ediyorum bu durumdan.biyere gitmek istemiyorum.dua ediyorum hep.psikolog bulamadim hala.kesin terapi alicam.bunun icin pratik oneriler oldugunu duymustum insanlarin aslinda gozlerine degil iki kasinin ortasina bakmak gerekmiz gibi.yada omuzlarina.karsindaki gozune baktigini sanirmis
Maşallah cnm böyle böyle geçecek inşallah bende daha iyiyim 2 gün bir misafir ağırladım evimde. Yatılı. İyi geçti hamd olsunDun iyi gecti insan gibi dinleyebildim.az oldu
Ne güzel. Beni ara ara yokluyor. Ama kurtulmak istiyorum çok rahatsız oluyorum. Karşı taraf da anlıyor ya çok ukala görünüyorm yada çok ezik ortası yokBugun arkadasla sohpet edebildim hayret
Bu durum çok can sıkıcı ölü gibi anlamsız bakışlara sahipm ve de sadece göze bakabilmek için baktığım çok belli karşıdaki de anlıyor bunuAynı sorunu ben de yaşıyorum, yaşayanlar ne türlü bir işkence olduğunu bilirler. Bu durumdan ötürü kişilerin anlattıklarına da konsantre olamıyor insan o sırada tek derdi "bakmak" veya "bakmamak" olduğu için. Benim de yardıma çok ihtiyacım var.
Hal böyle olunca sosyal ilişkilerimizin kalitesi de düşüyor.Bu durum çok can sıkıcı ölü gibi anlamsız bakışlara sahipm ve de sadece göze bakabilmek için baktığım çok belli karşıdaki de anlıyor bunu
Aynada konusma terapisi ise yariyormu denedinmi hic.terapiste bir gidebilsem.herkes benim cok garip oldugumu dusunuyo.biktim artik.alay konusu oldugumu dusunuuorumAnlıyorum canım çok zor bir durum yaşamayan bilemez gerçekten aynaya bakma Terapisi yap kendi kendine konuş aynada
Boşver etsinler. Sende kendinle alay et. Ben kendimle arkadaşlar arasında dalga bile geçiyorum daha çok rahatlıyorm öyle.Aynada konusma terapisi ise yariyormu denedinmi hic.terapiste bir gidebilsem.herkes benim cok garip oldugumu dusunuyo.biktim artik.alay konusu oldugumu dusunuuorum
7Bence bu tip bilinçaltı kaynaklı sorunlardan temele inerek kurtulabilir insan
Yani şöyle, kendinizi anlamaya çalışın
Neden göz teması kuramıyorum?
Ne olacak sanıyorum?
Bunun olma ihtimali ne?
Sorulara verdiğiniz cevaplar hakkında ne düşündüğünüz önemli
Dusundugumde su sonuc cikiyor ortaya .aslinda konusmak zorunda oldugum icin konusuyorum.konusacak bisey yok laf olsun diye konusuyorum mecburen.Bence bu tip bilinçaltı kaynaklı sorunlardan temele inerek kurtulabilir insan
Yani şöyle, kendinizi anlamaya çalışın
Neden göz teması kuramıyorum?
Ne olacak sanıyorum?
Bunun olma ihtimali ne?
Sorulara verdiğiniz cevaplar hakkında ne düşündüğünüz önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?