Konuşurken göz teması

aa bende de var o ama hiç psikolojik bi sorun olacagını düşünmemiştim sonucta bile isteye çekiyorum gözlerimi bakmak istemediğim için

Bu aksam gezmeye gitcez ve ben yine sacmalamak istemiyorum.artik kadinlarlads konusurken oluyo.nefret ediyorum bu durumdan.biyere gitmek istemiyorum.dua ediyorum hep.psikolog bulamadim hala.kesin terapi alicam.bunun icin pratik oneriler oldugunu duymustum insanlarin aslinda gozlerine degil iki kasinin ortasina bakmak gerekmiz gibi.yada omuzlarina.karsindaki gozune baktigini sanirmis

Ben onu da yapamıyorum

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, yaşayanlar ne türlü bir işkence olduğunu bilirler. Bu durumdan ötürü kişilerin anlattıklarına da konsantre olamıyor insan o sırada tek derdi "bakmak" veya "bakmamak" olduğu için. Benim de yardıma çok ihtiyacım var.

Bu durum çok can sıkıcı ölü gibi anlamsız bakışlara sahipm ve de sadece göze bakabilmek için baktığım çok belli karşıdaki de anlıyor bunu

Anlıyorum canım çok zor bir durum yaşamayan bilemez gerçekten aynaya bakma Terapisi yap kendi kendine konuş aynada
Aynada konusma terapisi ise yariyormu denedinmi hic.terapiste bir gidebilsem.herkes benim cok garip oldugumu dusunuyo.biktim artik.alay konusu oldugumu dusunuuorum

Bence bu tip bilinçaltı kaynaklı sorunlardan temele inerek kurtulabilir insan

Yani şöyle, kendinizi anlamaya çalışın

Neden göz teması kuramıyorum?
Ne olacak sanıyorum?
Bunun olma ihtimali ne?

Sorulara verdiğiniz cevaplar hakkında ne düşündüğünüz önemli

7
Dusundugumde su sonuc cikiyor ortaya .aslinda konusmak zorunda oldugum icin konusuyorum.konusacak bisey yok laf olsun diye konusuyorum mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…