Konuşma terapisti ve engelli raporu

Bazen anlıyor lar bazen anlamıyor lar bazen ben bile anlayamıyorum iyi ce dikkatli dinliyorum terapist te zaten önce resimler gösterdi hepsini not aldı ona göre karar verdi terapiye şimdi hazır okula iki yılı varken erken eğitimle düzelsin okuma yqzmada sıkıntı çıkar dedi örneğin öğretmen kitap dedi o titap biliyor öyle yazar diyor

Hangi okula almiyorlar ? Her okulda muhakkak var , mecburlar zaten.

Bana ozelden yazabilirmisiniz luften size ulaşamadım kizimla ilgili benimde

Merhaba benim oğlumda 5 yaşında iken artükilasyon bozuklugu olduğu için rapor aldık iptal için başvurduk wisca_r zeka testi istediler şart mı bunu yaptırmak rehabilitasyon eğitmeni gerek olmadığını söyledi sadece konuşma sıkıntısı var dedi siz yaptirdinizmi acaba

Hayır hiç bir kurum 4/5 yaşında konusmak için aldığın raporun hesabını sormaz. Ha Hakim savcı ya da joh poh vb bir alanda çalışmak ,yükselmek ister detaylı bir sağlık geçmişine bakılırsa o zaman çocuğunuz beni tekrar kurula koyabilirsiniz diye söyleyebilir.saglikli olduğu da anlaşılır. Öncelikle bu zamanı iyileştirin 2040-2045yilinda Allah bilir neler olur.

Ha illa rapor çıkartmam diyorsanız verirsiniz özel dil konuşma terapistine seanslık 500-1000₺ arası özel olarak aldirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…