konuşmaya laf da bulamiom ben bön bön bakiom millete
Allah seni naapsın emi :roflol: kız hiç güleceğim yoktu.
Yirim seni.
O zaman sen de ortadaki konu neyse onunla ilgili yorum yaparsın içinde geliyorsa.
Sen yaşlardayken ben de öyleydim endişe etmene gerek yok.
Şimdi de millet bi sus da motorun soğusun diyor çoğu zaman.
okuyunca hepsini kendimi düşündüm birden bende 26 yaşındayım ama 18de böyle şeyler aklıma bile gelmemişti:bbo:
insan neyse o olmalı becerebiliyosa ortamına göre davranmalı
alıma ne gelirse pat diye söylüyorum valla ablam çok kızıyo ama napim içime atimda kansermi olim:teytey::teytey:
OZAMAN BEN İLERİ DERECEDE KANSERİM
TOPLUM İÇİNDE AYNI BÖYLEYİM-------->:1ninca::1ninca::1ninca:
allah göstermesin canım
aslında yeni ortama girdiğimde bende öyleyim hele ortam beni geriyosa sevdiğim biri varsa hemen yanına sokulurum onunla konuşurum en azından konuşmayı bildiğimi anlasınlar dimi
tam ortası ideali bence gerektiği yerde gerektiği kadar konuşmak yerine göre çok veya azkonuşmak en güzeli naturel olmak...
BECEREBİLİRSEM..................................kafamçokkarıştı
kafanı hiç karıştırma canım bende 20 yaşındayım yerine göre pek konuşmam yeri geldiğindede hiç susmam walla bence böyle fazlasıylada doğalımdır yani sözümü asla esirgemem seven böyle sevsin beğensin...kaydirigubbakcemile2
allahin izniyle ewlendiğimde karşi tarafla biraz iç içe olursak ki öle görünüo
ozaman nasil davranacam acaba
bi evlen bak nasıl değişisin
herşeyin hakimi sensin:roflol::roflol: :teytey::teytey:
allahin izniyle ewlendiğimde karşi tarafla biraz iç içe olursak ki öle görünüo
ozaman nasil davranacam acaba
evlilik tabiyki değiştirir insanı ama bunu düşünmek için çook erken bence tabii...kaydirigubbakcemile3
OH OH OHsositosositosositosositosositososito
DUR YAACADIARZU
KIZ SEN ŞAKAMI YAPION TAM TERSİ OLMUYOMU BU İŞLER
yoooo tatlım şaka yapmıyorum genelde söz nişan insanları ağırlaştırıyo evlenince belirli süre sonra normale dönüyolar sözlünün ailesini seviyosan hani anlaşabiliyosan aranızda bi problemde yok ise bence zamanla birbirinize alışırsınız :teselli::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?