E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
<div class="bbWrapper"><span style="color: Red"><span style="font-size: 9px"><b>şu günlerde çok kafama takıyorum bunu lütfen bana yardım edin...şimdi konuşkan güleryüzlü olmakmı sizce iyi yoksa ağırbaşlı olup yeri gelince konuşmak yada sert bir görünümlü olmakmı iyi...ya ben daha 18 yaşındayım biliosunuz davranışlarım tam oturmadı dolayısıyla bende davranışlarımı yönlendirmek istiyorum bazen görüyorumda kouşkan olanların çevresi daha çok oluyo ağırbaşlı sert görünümlü ağırlığını koyanlar da daha değerli oluyo sanırım ya bilmiorum lütfen bana yol gösterin ben geçen senelerde sert görünümlü biriydim genelde ağırdan alırdım ve herkezin ilgisini çekerdim çok arkadaşım olurdu ama ciddi bir ilişkim olduktan sonra bu durumumdan rahatsız oldum ne o öle kaşlar çatık erkek gibi tabi erkekler sevmez böle insanları düşüncesiyle değiştirdim kendimi ve şuan dıştan bakınca hiçde sert değilim yumuşak masum bir görünümüm var ama sanki eziliyorum pek arkadaşımda yok yalnızım...neyse o önemli değil ailem var ama sözlümün ailesi tarafından düşünüorum bunu sert olsam çatsam kaşlarımı otursam ama yeri gelince espiri yapsam yada konuşkan güleryüzlü herkeze içtenlikle sarılsam herşeyi alttan alsam beni ezmeye çalışırlar diye düşünüorum bişe olsa o bişe demez derler diye korkuorum ama sert olsam beni sevmezler diye korkuorum hani sert insan görünüş itibarı ile pek sevilmez yada en azından ben sert olunca kendimi erkek gibi hissediyorum çok rahatsız oluyorum bu durumdan güleryüzlü olunca kız olduğumu hissediyorum ve sözlümün yanına kendimi daha çok yakıştırıyorum lütfennnnnn bana yardım edin ne yapayım nasıl davvranaım bundan sonraki yaşantımda insanlara şimdi bana kendin ol diyecelsiniz ama kendim olamıorum kendim yokum sanki bu sorular yüzünden.........................:a015::a015: </b></span></span></div>