Bebek İkinci El konusan dans eden oyuncaklar(my little pony playskool/satılmıştır

Canım laptopun ne gibi özelliği var? Laptop ve orgla ilgileniyorum.
Canım laptop Türkçe harfler kelimeler ile İngilizce harf kelime öğretiyor hikaye anlatımı var birsürü aktivite tuşları var detaylara internetten de bakabilirsin.

Tuhh bende sariyerdeyim bir ürün için kargoda odemek istemiyorum başka neler vardı elinde

Tuhh bende sariyerdeyim bir ürün için kargoda odemek istemiyorum başka neler vardı elinde
Annem o tarafta oturuyor uygun olursa oradan alırsın ne gibi seyler arıyorsun kocaman bir civciv var üstüne bşnilebilir kamyon vs tarzı oyuncak var oeluşlar var ayakkabı lar var

Peluslara ayakkabilara bakabilirim ...ah diğer puzzle ler gitmeseydi dün iki kaldı demiştin keşke öncelik sirasina koysaydin ...tamam annenlerin ora nereyse tam ozelde yazarsın alırım

Peluslara ayakkabilara bakabilirim ...ah diğer puzzle ler gitmeseydi dün iki kaldı demiştin keşke öncelik sirasina koysaydin ...tamam annenlerin ora nereyse tam ozelde yazarsın alırım
Canım bi bakarım puzzlee çok aslında ayarlarım sana ayakkabı 24 26 ve 27 ve 23 numaralarda No belirt onları da getiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…