• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşamıyorum

Burun2876579

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
1
0
1
39
Arkadaşlar merhaba. Moralim çok bozuk burun estetiği oldum ve bugün 4.günüm her şey çok güzeldi taa ki bugüne kadar. Bugün konuşamıyorum konuştukça burnum yanıyo yutkunamıyorum burnum yerinden çıkacak gibi doktoru aradım ilaçlarını kullan normal dedi:(( nolur yardım edin napmalıyım acaba yara falan mı bağladı

Arkadaşlar merhaba. Moralim çok bozuk burun estetiği oldum ve bugün 4.günüm her şey çok güzeldi taa ki bugüne kadar. Bugün konuşamıyorum konuştukça burnum yanıyo yutkunamıyorum burnum yerinden çıkacak gibi doktoru aradım ilaçlarını kullan normal dedi:KK43:( nolur yardım edin napmalıyım acaba yara falan mı bağladı
Daha çok yeni olduğu için böyle şeyler normal diye biliyorum. İnşallah bir sorun yoktur geçmiş olsun

Ters giden bir şey yok emin ol. Daha burun yeni olduğu için ve yüz bölgesi ameliyat olduğu için konusamaman çok normal 1 hafta 2-3 gün içinde geçecektir

Gayet normal burun ucu şiş oldugu için üst dudağa baskı yapıyor ilk haftalar daha fazla etkiliyor tabi

Back