Kontakt Lens konunun yeri degil ama...

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.431
Kizlar konumu lens başlığı altina actim ama hic cevap alamadim, acil oldugu icin bi de buradan yaziyorum. Yardim alana kadar konumun kapatilmamasini veya tasinmamasini rica ediyorum.
Ben lens kullaniyorum ve duyduguma gore artik recetesiz lens satilmiyormus. Bu dogru mu ? Optikciler sormuyor recete acikcasi, fakat genel itibariyle atasun optige gore daha pahali fiyatlari. Yakin zamanda lens alan var mi ? Atasun optik kurumsal bi firma oldugu icin orada sorulur gibi geliyor ama bi fikriniz var mi ? Recete icin doktora gitmem gerek cunku ilk recetemi alti sene once falan almistim ve gerek duymadigim icin kaybettim ve hic vaktim yok ne yazik ki

Evet maalesef reçetesiz lens alamıyoruz.
Ben de Atasun optikten alıyorum. Reçete olmadığı için alamadım.
Optikçilerde vermiyor reçetesiz.

Evet maalesef reçetesiz lens alamıyoruz.
Ben de Atasun optikten alıyorum. Reçete olmadığı için alamadım.
Optikçilerde vermiyor reçetesiz.
Buradaki optikciler veriyor dun sordum bir tanesine, veririz dedi. Ama atasun optikten 40 liraya aldigim lense 65 istediler. Peki receteyi goz doktorundan mi almak gerek yoksa aile hekimi falan da veriyor mu ?

Buradaki optikciler veriyor dun sordum bir tanesine, veririz dedi. Ama atasun optikten 40 liraya aldigim lense 65 istediler. Peki receteyi goz doktorundan mi almak gerek yoksa aile hekimi falan da veriyor mu ?

Benim oğlumda lens kullanıyor. Spor kampına gidecekti. Yanında yedek olsun diye, optikçilerden de alamadık. (İstanbul)
Reçeteyi göz doktorundan aldık. Aile hekiminden alınacağını sanmıyorum.

Lens sektörü artık çok ucuzladı. tek kullanımlık bile lensler var, fiyatlar yerlerde.
Sektör buraya gelmişken bence dizginlemeleri çok zor.
Sen numaralı kullanıyorsun herhalde?

Lens sektörü artık çok ucuzladı. tek kullanımlık bile lensler var, fiyatlar yerlerde.
Sektör buraya gelmişken bence dizginlemeleri çok zor.
Sen numaralı kullanıyorsun herhalde?
Evet numarali kullaniyorum, surekli aliyorum kayit da tutuyorlar. Normalde elbette kontrol olmasi daha iyi ama okulum var hic vakit de yok, bu sekilde olunca zora sokuyorlar, buradaki optikci recete olmadan da veriyor ona gidecegim mecbur, ustune 25 lira daha verip

Benim oğlumda lens kullanıyor. Spor kampına gidecekti. Yanında yedek olsun diye, optikçilerden de alamadık. (İstanbul)
Reçeteyi göz doktorundan aldık. Aile hekiminden alınacağını sanmıyorum.
Cok tesekkurler, gozlukle idare edebilirsem ben de gelecek hafta gidip alayim recete

aslında bir sürü ilaç reçetesiz satılmaması lazım.
Geçen kızımız için Aferin diye bir soğuk algınlığı şurubu kullanıyoruz. Eczacı dedi " artık bu reçetesiz verilmiyor "
Başka bir yere gittik adam verdi.
Yani sen de ek para verme mutlaka veren yerler vardır. Biraz ücra semptlere bak.

Evet bu da mantikli, dediginiz gibi biraz dolasmak lazim, umarim bulurum ayni fiyata

Internete pek guvenemiyorum, kac gunde geliyor ve kapida mi oduyorsunuz ? Ben cok evde bulunmuyorum bir de

güvwnilir bir site ben daha öncede hep ordan aldım 16:00 a kadar verdiğin sipariş ertesi gün elinde kredi kartı ile ödeme yaptım kapıda değil

merhaba cowgirl bende 15 senedir lens kullanıyorum ve hersene reçeteyle alıyorum ...atasundan aldım lenslerimi ve reçeteyle aldım gözlükte aldım yedekolarak atasundan 40 TL ama lenslerm yanlış olması sanırım 180 tlye geldi

Merhabalar;

Benim eşim lens kullanıyor.Lakin ilk defa reçetesiz alındığını duydum.
Yalnız eşim her sene göz numarası artmışmı diye göz doktoruna diger kontrole.

Canımcım reçetesi lens alamazsın. Alma da zaten.
Numaran ilerlemiş olabilir, başka bazı şeyler olabilir.
Lens reçeteleri artık iris çapına göre veriliyor.
6 sene reçete almamak ne demek.
6 ayda bir, en azından senede bir göz doktoruna gitmelisin lens kullanıyorsan.
Allah korusun çok büyük zararlar verirsin gözüne.

Atasun a bi danış derim.Ama 6 yıl önce reçete aldıysan öncelikle doktora gitmelisin.Göz bu herşeyden,oahalı ucuz olayından da değerli.

Aferin in içindeki bazı bileşenlerden ötürü her hastaya vermiyorlar.Hatta bir dönem piyasadan kaldırılmıştı.Özellikle çocuklara reçetesiz almayın lütfen.

Ben 8 sene reçetesiz aldım kimse de sormadı. 6 ay önce lazer oldum o zamandan bu zamana değişmişse bilemem.
Sadece ilk lensim için muayene olmuştum ondan sonra da her sene göz doktoruna kontrole gittim numara için.
netten aldım ben defalarca daha ucuz oluyor.

Canim gidip optikciden al cunku zaten doktora gidip zaman kaybedeceksin ozel hastanede muayene ucreti odeyeceksin atasuna bende baktim cok uygundu recete istiyormsusunuz diye sormadim ama bazi yerler istiyo benim yasadigim sehirde sen en iyisi numaran buyumediyse al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…