Kizlar konumu lens başlığı altina actim ama hic cevap alamadim, acil oldugu icin bi de buradan yaziyorum. Yardim alana kadar konumun kapatilmamasini veya tasinmamasini rica ediyorum.
Ben lens kullaniyorum ve duyduguma gore artik recetesiz lens satilmiyormus. Bu dogru mu ? Optikciler sormuyor recete acikcasi, fakat genel itibariyle atasun optige gore daha pahali fiyatlari. Yakin zamanda lens alan var mi ? Atasun optik kurumsal bi firma oldugu icin orada sorulur gibi geliyor ama bi fikriniz var mi ? Recete icin doktora gitmem gerek cunku ilk recetemi alti sene once falan almistim ve gerek duymadigim icin kaybettim ve hic vaktim yok ne yazik ki
Buradaki optikciler veriyor dun sordum bir tanesine, veririz dedi. Ama atasun optikten 40 liraya aldigim lense 65 istediler. Peki receteyi goz doktorundan mi almak gerek yoksa aile hekimi falan da veriyor mu ?Evet maalesef reçetesiz lens alamıyoruz.
Ben de Atasun optikten alıyorum. Reçete olmadığı için alamadım.
Optikçilerde vermiyor reçetesiz.
Buradaki optikciler veriyor dun sordum bir tanesine, veririz dedi. Ama atasun optikten 40 liraya aldigim lense 65 istediler. Peki receteyi goz doktorundan mi almak gerek yoksa aile hekimi falan da veriyor mu ?
Lens sektörü artık çok ucuzladı. tek kullanımlık bile lensler var, fiyatlar yerlerde.Kizlar konumu lens başlığı altina actim ama hic cevap alamadim, acil oldugu icin bi de buradan yaziyorum. Yardim alana kadar konumun kapatilmamasini veya tasinmamasini rica ediyorum.
Ben lens kullaniyorum ve duyduguma gore artik recetesiz lens satilmiyormus. Bu dogru mu ? Optikciler sormuyor recete acikcasi, fakat genel itibariyle atasun optige gore daha pahali fiyatlari. Yakin zamanda lens alan var mi ? Atasun optik kurumsal bi firma oldugu icin orada sorulur gibi geliyor ama bi fikriniz var mi ? Recete icin doktora gitmem gerek cunku ilk recetemi alti sene once falan almistim ve gerek duymadigim icin kaybettim ve hic vaktim yok ne yazik ki
Evet numarali kullaniyorum, surekli aliyorum kayit da tutuyorlar. Normalde elbette kontrol olmasi daha iyi ama okulum var hic vakit de yok, bu sekilde olunca zora sokuyorlar, buradaki optikci recete olmadan da veriyor ona gidecegim mecbur, ustune 25 lira daha veripLens sektörü artık çok ucuzladı. tek kullanımlık bile lensler var, fiyatlar yerlerde.
Sektör buraya gelmişken bence dizginlemeleri çok zor.
Sen numaralı kullanıyorsun herhalde?
Cok tesekkurler, gozlukle idare edebilirsem ben de gelecek hafta gidip alayim receteBenim oğlumda lens kullanıyor. Spor kampına gidecekti. Yanında yedek olsun diye, optikçilerden de alamadık. (İstanbul)
Reçeteyi göz doktorundan aldık. Aile hekiminden alınacağını sanmıyorum.
aslında bir sürü ilaç reçetesiz satılmaması lazım.Evet numarali kullaniyorum, surekli aliyorum kayit da tutuyorlar. Normalde elbette kontrol olmasi daha iyi ama okulum var hic vakit de yok, bu sekilde olunca zora sokuyorlar, buradaki optikci recete olmadan da veriyor ona gidecegim mecbur, ustune 25 lira daha verip
Evet bu da mantikli, dediginiz gibi biraz dolasmak lazim, umarim bulurum ayni fiyataaslında bir sürü ilaç reçetesiz satılmaması lazım.
Geçen kızımız için Aferin diye bir soğuk algınlığı şurubu kullanıyoruz. Eczacı dedi " artık bu reçetesiz verilmiyor "
Başka bir yere gittik adam verdi.
Yani sen de ek para verme mutlaka veren yerler vardır. Biraz ücra semptlere bak.
Internete pek guvenemiyorum, kac gunde geliyor ve kapida mi oduyorsunuz ? Ben cok evde bulunmuyorum bir deinternetten aldım ben reçetesiz
Internete pek guvenemiyorum, kac gunde geliyor ve kapida mi oduyorsunuz ? Ben cok evde bulunmuyorum bir de
Kizlar konumu lens başlığı altina actim ama hic cevap alamadim, acil oldugu icin bi de buradan yaziyorum. Yardim alana kadar konumun kapatilmamasini veya tasinmamasini rica ediyorum.
Atasun a bi danış derim.Ama 6 yıl önce reçete aldıysan öncelikle doktora gitmelisin.Göz bu herşeyden,oahalı ucuz olayından da değerli.Kizlar konumu lens başlığı altina actim ama hic cevap alamadim, acil oldugu icin bi de buradan yaziyorum. Yardim alana kadar konumun kapatilmamasini veya tasinmamasini rica ediyorum.
Aferin in içindeki bazı bileşenlerden ötürü her hastaya vermiyorlar.Hatta bir dönem piyasadan kaldırılmıştı.Özellikle çocuklara reçetesiz almayın lütfen.aslında bir sürü ilaç reçetesiz satılmaması lazım.
Geçen kızımız için Aferin diye bir soğuk algınlığı şurubu kullanıyoruz. Eczacı dedi " artık bu reçetesiz verilmiyor "
Başka bir yere gittik adam verdi.
Yani sen de ek para verme mutlaka veren yerler vardır. Biraz ücra semptlere bak.