Kontakt Lens konunun yeri degil ama...

Ben de lens kullanıyorum. Evet reçeteli satılıyor lensler. bir de altı sene önce mi ölçtürdünüz lens için, bence gidin bir daha doktora.

lütfen konunun yeri değil ama buraya açtım demeyin artık. koca bir lens bölümü var.
konunuzu taşıyorum. bilginize

Kizlar konumu lens başlığı altina actim ama hic cevap alamadim, acil oldugu icin bi de buradan yaziyorum. Yardim alana kadar konumun kapatilmamasini veya tasinmamasini rica ediyorum.
Ben lens kullaniyorum ve duyduguma gore artik recetesiz lens satilmiyormus. Bu dogru mu ? Optikciler sormuyor recete acikcasi, fakat genel itibariyle atasun optige gore daha pahali fiyatlari. Yakin zamanda lens alan var mi ? Atasun optik kurumsal bi firma oldugu icin orada sorulur gibi geliyor ama bi fikriniz var mi ? Recete icin doktora gitmem gerek cunku ilk recetemi alti sene once falan almistim ve gerek duymadigim icin kaybettim ve hic vaktim yok ne yazik ki
evet. optikçiler satmıyor ama bazıları kaçamak yapıyor. benim b ir yerim var. oradan şeffaf lens alıyorum. ama büyük optik firmaları reçetesiz satmıyor.

evet. optikçiler satmıyor ama bazıları kaçamak yapıyor. benim b ir yerim var. oradan şeffaf lens alıyorum. ama büyük optik firmaları reçetesiz satmıyor.
Oky bugun atasun optige gittim, recetesiz oldugu donemde oradan lens aldigim icin kaydim varmis. Kaydim oldugu icin recete olmadan da o kayit ustunden alabildim. Lazim olur belki aklinda bulunsun :)

X