konumu hatirlayan arkadaslarima son durum bilgisi

desenoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
92
274
Sevgili arkadaslar öncelikle yaptiginiz yorumlar ve gösterdiğiniz destek icin çok tesekkurler rabbim hepinizden razi olsun.... Malum sevgililer gunu sakasini okey tasi cikan yani konumu hatirlarsiniz komsum yok demistim esimle tartistigimiz gunun sabahi komsum whatsaptan guya sevimlilik yapacak cektigi fotografi atti bana altinada kuzum ya cok tatlisin yazmis... Fotoğrafi gorunce tansiyonum yukseldi zaten actim tlfnu herseyi soyledim sesi solugu kesildi benimde elim ayagim titredi aslinda kolay degil.. O gunun aksami eşim hışımla eve girdi anladim biseyler olduğunu komsum eşini aramis aglamis sizlamis hatta bayilmis komsumun eside solugu esimin dukkaninda almis belliki demedigini bırakmamış selami sabahida kes artik sizinle komsu olmak oturup kalkmak hataymis gibilerinden konusmus terbiyesiZligin bu kadari( bizimki eminim agzini acamamistir o kadar ki benim adima özür dilemiş bile olabilir.. Neyse eve gelince bagris cagris birbirimize girdik etmedigi hakaret kalmadi ara gonlunu al bile dedi ıyi ki hakkettigin hediyeyi almisim senin gibi şeytana gercek yüzük mü alınır dedi( ve daha bir sürü sey.. Ben kültürlu olsam şaka kaldirirmisim ama cahilmisim anamin evinde sanki hiç hediyemi görmüşum.. Dayanamadım iki parca esyami alip ciktim.. Ablamin yanindayim ama ona dahi anlatamadim..

Esin dangalaklik üzerine dangalaklik yapiyor, terbiyesiz...Annenin evinde hediye mi gördün ne demek ? Insan esinden bir tatli söz, bir hediye beklemezmi ? Bekleyemezmi yani ? Esinizi iycene terletmeden ve hatasini anlamadan kesinliklr dönmeyin.Sizi rencide ediyor,utanmadan öteki bayandan özür dilemenizi bekliyor !

Bazı ınsanlardan nefret edıyorum... Sıkma canını senın bı hatan yok bekle ve gör o senın eşinle aranı bozdu dalga gectı,emınım kı en kısa zamanda o da cezasını çekecek

Hayret birşey ya. Elalem yüzünden sana çıkışmış hem suçlu hem güçlü.

Yuuuhhh bu adam başkalarının lafıyla mı hareket ediyor kendi aklı yok mu

Yuh yani hicbir sey diyemiyorum esinize... Hem esek sakası yapıyorlar hemde üste cıkmaya calısıyorlar. Kaldı esinizin (hatalı bile olsanız ki degilsiniz) sizi savunması gerekir dısarıya karsı. Bence orada kalın bi süre hatasını anlasın sürünsün biraz.
Kendisi cahil olmasa onun bunun lafıyla size laf söylemez. Cok sinirlendim cok

vay rezil kadin vay..bide o kadinin sumsuk kocasina gel,iki adami da kendine oyuncak yapmis edepsiz..
esiniz ortalama bi odunluk ornegi gostermis,tepkisi o kadar ciddiye alinacak bi durum degil bence,siz o fettan kadindan ve sumsuk kocasindan kurtuldugunuz icin sevinin,artik iki tarafta oldum Allah gorusmek istemez
kocanizla bu saka olayi disinda problem yasamiyorsaniz ortalik durulduktan sonra alin karsiniza konusun.

Birak eşini ne hali varsa gorsun bence bundan sonra.. nasilsa kafasina dank edecek yalniz kaldigi .. o cok korudugu kadin ve kocasi onu 3. Kisi alacak degiller ya aileye kalsin tek basina bakalim yaninda kim olacak .. pes

Çüş! Komşu için karısını harcayan adama ne denir ki?
Eh şimdi sevgili komşusuyla oturur kalkar rahat rahat!
O komşu da rahat etsin, sayesinde bir yuva dağılıyor, dilerim ki o da rahat yüzü görmesin inşallah!
Yazık valla, eş dost, komşu için evinin huzurunu bozan el iyisi insanlardan nefret ediyorum. Değer mi yani?

O komsuya denecek cok sey varda her neyse...Esinizde buyuk terbiyesizlik etmis.O komsu olacak kadinda aranizi bozmus bu durumde diyebilecek en guzel sey alma mazlumun ahini cikar aheste aheste..Umarim esinizinde akli basina gelirde gonlunuzu alir.

komşu değil ki o şeytanın ete kemiğe bürünüp yanına taşınmış hali.kocana gelince ana evinde hediye mi gördün ne demek. keşke siz evden ayrılacağınıza onu kapı dışarı koysaymışınız ana evinde çift kişilik yatak mı gördün diyerekten

Keşke iki parça değilde daha fazla eşya alsaydınız . Bu adama az be hakettiğin hediyeyi aldım ne demek .olurda barışırsan da yüzüğü aldır çek resmini parmağında yüzükle onu affetmem için yüzük aldı dersin o komşu hakkediyor sana ne arkadaş milletin yuvasına zarar veriyorsun .

Ne komşuymuş ya aranızı bozdu resmen bi de haklı çıktı ama buna izin veren eşiniz tabi,nerde duracağını kimi destekleyeceğini anlayamamış.

Oha resmen komşunuzu size tercih etmiş kocanız. Aklı başına gelene kadar gitmeyin derim. Pişman olacaktır zaten. Birde görgüsüz demiş ya insan hediye bekleyemez mi çok mu olağan dışı bu

Ah canım ya üzüldüm rezil kadının yaptıklarına bak Allah yar ve yardımcın olsun umarım herşey yoluna girer selam ve dua ile

bir fitnenin yaptığına bak ya (((( çok üzüldüm..lütfen mantıklı davranın ve böyle fitnelere yol vermeyin.anlaşılan bu kadın sizin eşinizle tek bu konularda sohbet ,muhabet etmiyormuş ((((((( ve ben eşinize kızmıyorum.. BİR SÖZ YOLA KOYAR ,BİR SÖZ YOLDAN ÇIKARIR lütfn ama lütfen sakin olun ve hemen herşey için karar vermeyin,
DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ gelir derler ya ..sizde o hesap yapın bence,adam yoldan çıkmış,hele sakin sakin bir yola getirin eşinizi,sonra hakkından gelirsiniz

canım ya bilmiyorm bu adamın özrü kabahatinden büyük ..

Ben sizin adınıza sevindim aslında bu gelişmelere. Çok üzüldüğünüz halde içinize atacak tepki vermeyeceksiniz gibi gelmişti. En azından rahatlamışsınızdır böylelikle. Geri adım atmadığınız takdirde kazançlı çıkacaksınız eminim bu olaydan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…