- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili arkadaslar öncelikle yaptiginiz yorumlar ve gösterdiğiniz destek icin çok tesekkurler rabbim hepinizden razi olsun.... Malum sevgililer gunu sakasini okey tasi cikan yani konumu hatirlarsiniz komsum yok demistim esimle tartistigimiz gunun sabahi komsum whatsaptan guya sevimlilik yapacak cektigi fotografi atti bana altinada kuzum ya cok tatlisin yazmis... Fotoğrafi gorunce tansiyonum yukseldi zaten actim tlfnu herseyi soyledim sesi solugu kesildi benimde elim ayagim titredi aslinda kolay degil.. O gunun aksami eşim hışımla eve girdi anladim biseyler olduğunu komsum eşini aramis aglamis sizlamis hatta bayilmis komsumun eside solugu esimin dukkaninda almis belliki demedigini bırakmamış selami sabahida kes artik sizinle komsu olmak oturup kalkmak hataymis gibilerinden konusmus terbiyesiZligin bu kadari( bizimki eminim agzini acamamistir o kadar ki benim adima özür dilemiş bile olabilir.. Neyse eve gelince bagris cagris birbirimize girdik etmedigi hakaret kalmadi ara gonlunu al bile dedi ıyi ki hakkettigin hediyeyi almisim senin gibi şeytana gercek yüzük mü alınır dedi( ve daha bir sürü sey.. Ben kültürlu olsam şaka kaldirirmisim ama cahilmisim anamin evinde sanki hiç hediyemi görmüşum.. Dayanamadım iki parca esyami alip ciktim.. Ablamin yanindayim ama ona dahi anlatamadim..
böyle bir şakaya çok sinirlenirdim ben
tepkimi ilk olay olduğu anda verirdim, şaka anında
öyle bağırıp hakaret etmeyi kastetmiyorum ama mutlaka benim duygularımı dalga malzemesi yapan komşulara da, yaptıran eşime de 3-5 çift lafım olurdu
sonradan olanlar da bana çok dokunurdu açıkçası
komşunuzun yaptıkları aşikar ama hata baştan sona eşinizde
o izin vermeseydi bunların hiçbiri olmazdı
ben olsam sürüm sürüm süründürmeden affetmezdim
hatta belki hiç affedemezdim
resmen gülmeye meze yapmış sizi, şeytan demiş, cahil demiş, bir de ailenize kadar dil uzatmış
bence neyin ne olduğunu bilmeyen
hayatındaki insanların değer ve öncelik sırasını yapamayan bir kocanız var