- Konu Sahibi hulyaselcuk
Ben bakayım olabilecekleri atarım o zaman sizewatsap yok canım benim kız telefonu halletti bi güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bakayım olabilecekleri atarım o zaman sizewatsap yok canım benim kız telefonu halletti bi güzel
tamam canımBen bakayım olabilecekleri atarım o zaman size
çok güzeller canım neyle takas düşünüyorsun daha ekleyeceklerin varmı
Elimde biraz daha büyük kıyafetler var isterseniz 3_6 ay arası olabilecek takas için sayfana bakarımçok güzeller canım neyle takas düşünüyorsun daha ekleyeceklerin varmı
tamam canım bak sayfama elindekileride resim atarsan sevinirimElimde biraz daha büyük kıyafetler var isterseniz 3_6 ay arası olabilecek takas için sayfana bakarım
tamam canım mevlüt takımınada bakayım kalpli tişört üstteki şortlu takım güzelDaha var olabilecekler daha sonra atarım
mevlüd takımı saç bandı ve ayakkabısıda var
Eki Görüntüle 1539448 Eki Görüntüle 1539449
Eki Görüntüle 1539450 Eki Görüntüle 1539451 Eki Görüntüle 1539452 Eki Görüntüle 1539453 Eki Görüntüle 1539454
yaz bebeği canım olmaz hastane çıkışı çok sağol ayakkabı sorarım arkadaşaCanim bir hastane cikisi var kutusunda duruyorsigir kullanilmamis urun gorunce ekleyeyim dedim ancak takas değil 5 parca set 20 tl dantelli yumusacik penye tabi arkadaşıninki yaz bebeği ise olmayabilir resim ekleyeyim yinede.
bide 21 no sandalet var dusunursen. Oda 28 tl etiketi uzerinde vicco marka.
siteden de bakabilirsin etiket fiyati 52 tl
http://www.viccoshop.com.tr/sandalet/vicco-cirtli-cicekli-kiz-sandalet-fusya.htm